ThetaHealing® RHYTHM la un Perfect Greutate Instructori

Duration: 1/2 zile

Seminarul ThetaHealing Rhythm Instructori este ghidul definitiv la descoperirea convingerile inerente în noi cu privire la pierderea in greutate si de ce țineți pe ea. Acest seminar va arăta elevilor tăi cum să se iubească suficient pentru a elibera greutatea, toate prin puterea credinței. Folosind Ghidul definitiv al Rhythm Book Vianna oferă elevilor un ghid pentru etapele de greutate de eliberare prin cinci pași simpli. Arata elevii care sunt frumoase modul în care acestea sunt, dar în cazul în care doriți să modificați, să le arate că este posibil, în cel mai mare și cel mai bun mod, printr-o schimbare in constiinta divina. Învețe despre suplimente care pot ajuta pentru a elibera de greutate, și modul în care ar trebui să ne binecuvânteze corpurile noastre, și nu blestema alimentele pe care le mânca.

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, RHYTHM to a Perfect Weight, Bază Instructori și Cursul , Avansat Instructori, Dig Deeper Instructors

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.