ThetaHealing® Game of Life Instructori

Duration: 3 zile

Scopul jocului de seminar instructor Viața este de a înțelege conceptul de joc, desigur Life, structura desigur, modul de utilizare Manual practicantului, și cum pentru a facilita seminar. Vom discuta despre strategia din spatele acestui curs, cum îi ajută pe elevi tale, și cum ajută afacerea dvs. să crească Theta Healing. Veți fi atribuite unuia dintre cele 7 etape și practica pedagogică în etapa a membrii grupului. Veți primi, de asemenea să cunoască unele versiuni ale povești / experiențe pentru a vorbi despre în seminar. La sfârșitul seminarului, va deveni încrezător și gata de a preda Game of Life imediat. Acest seminar instructor include 3 sesiuni de lucru credință și mai multe sesiuni de grup. Hai să ne distrăm împreună !!!

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Bază Instructori și Cursul , Avansat Instructori, Dig Deeper Instructors, Game of Life

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.