ThetaHealing® Game of Life

Duration: 3 zile

Theta Healing Institutul de Cunoaștere (cred) este mândru să anunțe un nou curs intitulat "The Game of Life", care urmează să fie adăugate ca un curs Theta Healing de Gândiți-vă.


Acest nou curs de 3 zile a fost proiectat pe baza unor cazuri de succes din viața reală și oferă o oportunitate de a elimina convingerile limitative specifice și insufla sute de sentimente pentru a atinge un succes mai mare în viață și de afaceri. Vianna a incheiat un parteneriat cu Hiro într-o încercare de a uni spiritualitatea și de afaceri, și acest seminar este unul dintre primele produse de efort, disponibil prin intermediul cred că.

Subiecte includ:

  • Credința muncă - abordare practică
  • Eliberează-te de obligațiile mamă
  • Traume eliberare
  • Ia acceptat de societate
  • Mâner presiunea de grup
  • Primi abundenta infinita
  • Dezvoltați-vă afacerea așa cum doriți
  • Gata pentru a reuși obține
  • Te excitat
  • Viziunii și manifestarea

Acest curs a început în Japonia în 2010 și la cred că în 2011.


Hiroyuki Miyazaki (aka Hiro) este reprezentantul Japoniei Theta Healing. În doi ani de mandatului său, Japonia ThetaHealing realizat o creștere de 900% în organizație și a crescut recunoașterea publică prin diverse reclame, aducând ThetaHealing ca fiind unul dintre cele mai populare modalitățile de vindecare din Japonia. Înainte de ThetaHealing, Hiro a lucrat în industria financiară de 17 ani, a demonstrat puterea lui de a gestiona proiecte de mari dimensiuni în mediul multi-cultural. Înapoi în acele zile, Hiro a descoperit că performanța în afaceri este în mare măsură afectată de convingerile limitative oamenilor, unde a reușit în atingerea creștere majoră de performanță prin aplicarea Theta Healing. Hiro este ferm convins că oricine poate îmbunătăți performanța afacerii prin tehnica Theta Healing.


Începând din 2010, Japonia cursuri aprobate exclusive de ThetaHealers japoneze, pentru a satisface cererea tot mai mare pentru realizarea de calitate și integritatea practicilor ThetaHealing. Aceste două cursuri sunt concepute special pentru ThetaHealers japoneze și mediul de afaceri:

"Pornirea-Up Terapie Business in Japonia" este un curs pentru ThetaHealers pentru a stabili o afacere de succes de terapie în Japonia, cu înțelegere a mediului de afaceri și diferite metode practice. ThetaHealers care doresc să devină vindecători profesionale sunt încurajate să participe la acest seminar. Acest seminar va fi predate de către un expert ales de afaceri Terapie în Japonia sub conducerea lui Hiro.

"Training Essentials" este un curs pentru instructori ThetaHealing să devină mai eficiente în procesul de predare-un seminar. Instructorii sunt incurajati sa participe la acest seminar și poloneză abilitățile dumneavoastră de predare, astfel încât studenții de seminar va câștiga înțelegere mai profundă și solidă de predare dumneavoastră. Subiecte includ: motivarea elevilor, ceea ce face prezentare, și facilitând pentru înțelegere mai profundă și eficientă a elevilor. Acest seminar va fi predate de către un expert ales de afaceri de formare în Japonia sub conducerea lui Hiro.Include: jocul de viață Practicienilor Manual

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.