ThetaHealing® Instructori Sufletul Pereche

Duration: 1 zile

ThetaHealing Soul Mate instructori Seminarul este Ghidul definitiv al descoperi convingerile inerente care opresc oamenii de la gasirea unui suflet pereche. Acest seminar va oferi theta-profesorul tot insight de care au nevoie pentru a deschide oameni pentru a găsi dragostea adevărată. Arata elevii toate blocurile și temerile pe care le au despre dragoste adevărată, și deschideți-le la maxim potențialul lor divin. Învață-un ThetaHealing suflet pereche Day ca o introducere în activitatea de săpat și credință! Arată elevii tăi cum de a crea un brand nou suflet pereche în acest spațiu și timp prin schimbarea convingerilor lor. Folosind cartea noua suflet pereche (în curând la Editura fân,) preda indicii cu privire la relatii, iubirea de sine, flacari gemene, familiile de suflet, liste de sisteme de credinta, sesiuni de credință de muncă, sfaturi pentru barbati si femei, exercitii teta și mai mult !

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Suflete pereche, Bază Instructori și Cursul , Avansat Instructori, Dig Deeper Instructors

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.