ThetaHealing® Anatomie intuitivă Instructori

Duration: 3 weeks (15zile )

Predate exclusiv de Vianna, fondator al Theta Healing, acest seminar este de a pregăti și certifica Theta Healing Instructor de a preda anatomie intuitive Theta Healing seminarii.


În acest curs intensiv trei săptămâni, instructorul Anatomie intuitivă va învăța cum să interacționeze și să ghideze elevii lor prin intermediul a trei săptămâni de la intuitiv anatomie Practicanții seminar.
Instructorii vor primi perspective în eliberarea de blocare Credinte legate de a fi un profesor. Există Manual un instructor special de pregătit pentru acest seminar.


Instructorul va fi învățați cum să Descărcați Sentimente de-al șaptelea planul în grupuri mari de oameni, prin permisiunea conștient. În grupuri mici, elevii vor practica de predare și prezentarea exercițiile de bază avansate sub supravegherea Vianna și instructori ei seniori.


Petrece trei săptămâni cu Vianna ca ea instruiește Theta Healing instructori la:

 • atinge cunoștință de faptul că permite elevilor să înțeleagă și să se elibereze.
 • evita proiecția Convingeri negative din studenți.
 • ajute pe studenți în cel mai înalt și cel mai bun mod.
 • asista studenții Creator mire a fi cel mai bun ele pot fi.
 • trage studenților cu aceeași viziune.
 • evita seminarul "ciugulea ordinele.
 • "interacționa cu studenții în cea mai înaltă formă de iubire.
 • șterge propriile probleme ca te duci prin seminar.interacționa cu studenții, fără să reacționeze la reactiile lor.
 • descoperi dacă elevii sunt clare de o problemă.
 • învăța din perspectiva și definiția Creatorului prin cel de al șaptelea plan.
 • evita dramele și declanșarea reacții negative din partea studenților.onora agenție gratuit elevului.
 • studia diferite exerciții pentru a scana corpul.

Seminar Include: Manual de ThetaHealing intuitivă Anatomie Instructori

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Anatomie intuitivă, Bază Instructori și Cursul , Avansat Instructori, Dig Deeper Instructors

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.