ThetaHealing® Relaţii cu lumea

Duration: 5 zile

Theta Healing Curs Mondială Relații concentrează pe culturi și credințe specifice pentru a declansa probleme prezente și trecute cu rase, religii, și oameni. Odată ce aceste probleme de credinta ies la lumină, de ura ascunse și resentimente care merge înapoi secole va fi lansat. Acest lucru va permite participanților să îmbrățișeze și să accepte oameni și culturi din lume cu dragoste adevărată neconditionata.

 
Zi și a doua sunt concentrate pe țările din lume, cu o imagine de ansamblu de credințe și obiceiurile lor. Studenții vor participa la hands-on Credința lucru pentru a găsi și de presă sentimentele negative și programe ale altor culturi și persoane din întreaga lume.
Ziua a treia este axat pe structuri de credință și funcționalitate a lumii de afaceri de vindecare alternative.

 
Ziua patru și cinci se concentreze pe religii ale lumii, credințele lor, și acceptarea ei cu dragoste adevărată neconditionata.
În această zi și de vârstă lumea a devenit un loc mult mai mic. Culturile sunt mult mai în măsură să intre în contact, datorită călătorie plan și vârsta de informații. Din acest motiv, avem o nevoie stringenta de a înțelege și a accepta alte culturi. Elevii care au avut primul seminar Mondiale Relații fost surprins de cat de multe negativ inconștiente gânduri, sentimente și emoții a venit la lumină în sesiunile de lucru Credinta. În multe cazuri, acestea au fost genetice (strămoșilor) convingerile atașate la frica, ura și mânia față de alte țări, terenuri și oamenii lor care nu stiau ca au. Cursul World Relațiile este un instrument puternic pentru îndepărtarea conflictelor interioare și exterioare în tine față de ceilalți.

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.