ThetaHealing® Boli și Turbulări

Duration: 2 Weeks (10zile)

Boli Rezervați ThetaHealing și tulburări a fost creat pentru acest seminar, în 2007, cu peste 400 de pagini de perspective din Vianna la peste 40.000 de lecturi.
 
În prima zi, studentul va primi boli și tulburări carte. În fiecare zi, timp de două săptămâni, instructorul va lucra cu elevii cu privire la blocurile lor de lucru cu boli diferite. Ei discută, de asemenea bolile acestea sunt familiarizați cu, a da perspective asupra componentelor fizice, mentale si emotionale ale bolilor.

 
Acest seminar Cuprinde explicarea sistemelor organismului, peste 100 de boli și tulburări, care acoperă ierburi și minerale, acest seminar este cu siguranta pentru alternative profesionale.

 
ThetaHealing Practitioner vor fi predate o înțelegere în profunzime a bolii din punct de vedere intuitiv.ThetaHealing Practitioner va descoperi sistemele de credinta pe care le au față de ascunse boală care poate fi împiedică abilitățile lor de a se vindeca dezechilibru emotional in altele și ei înșiși. Este încă ceea ce noi credem în interiorul care face diferența.Cum Sentimente, emoții, credințe și programe influențează modul în care ne comportăm și au dramatic afectează pe corp de bine.Aflați programelor, sisteme de credinta, descoperiri intuitive, căile de atac și suplimente care Vianna a dovedit a fi de valoare ca acestea se referă la anumite boli și afecțiuni.După finalizarea, practicantul ThetaHealing va fi un pas mai aproape de a lor titlu ThetaHealing Maestru.
Seminar Include: Boala si tulburari ThetaHealing Book

 
Acest seminar este de 2 săptămâni, de obicei, predate de 5 zile și apoi două zile libere timp de 2 săptămâni.

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Anatomie intuitivă

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.