ThetaHealing® Copii curcubeu Instructori

Duration: 5 zile

Rainbow pentru copii Instructori de golf Vianna este o oportunitate unică de a fi predate de către Vianna Stibal, fondator al Theta Healing. Acest lucru este cel mai seminar psihic Viannei. Dacă doriți să crească abilitățile dumneavoastră psihice este seminarul pentru tine. Veți fi licențiat pentru a preda 15 seminarii separate care va rafina abilitățile studenților dumneavoastră, precum și dumneavoastră. Vianna vor împărtăși înțelepciunea și perspectiva ei astfel încât să putem ajuta Rainbow Copiii cresc cu iubirea Creatorului. Veți fi licențiat ca profesor de Indigo și Rainbow elevii, astfel încât acestea sunt abilitate să elaboreze și îmbunătăți abilitățile lor intuitive și abilități.

 
Vianna asistat ei vindecare spontana, instantanee de la cancer la picior. După ce piciorul ei a fost vindecată, ea a petrecut mulți ani perfectionare această tehnică simplu dar eficient care a schimbat viețile a mii de oameni. Dragostea ei este resimțită în întreaga seminarii ei Theta Healing. Acest seminar îndeplinește viziunea Viannei de predare Rainbow Children. 

 
Rainbow Copiii sunt copii sensibile și incredibil de intuitive, adolescenti si adulti tineri. Un copil Rainbow este un copil născut cu înțelepciune infinită și capacitatea de a schimba lumea din jurul lor. Încă de pe vremea anticilor lumea a așteptat extrem de iubitoare și adaptabilă Rainbow Copiii să vină cu dragostea lor nemărginită și răbdare. Copiii Indigo a inaugurat o nouă eră și pot fi influențate de negativitate în jurul lor, dar pot schimba acum la Rainbow pentru copii. 

 
Ca profesor, veți ști cum să ia elevii într-o aventură în care acestea maestru cum să se conecteze la Creator: apoi să învețe o gamă largă de tehnici de Theta Healing, cum ar fi modul de a face munca de credință și cum să creeze sentimente pozitive; lecturi empatice; vindecări ale corpului și a sufletului; meditații ghidate; viitoare și păzitori lecturi.

 
Prin cele șapte planuri de existență, elevii vor învăța moduri minunate de a comunica cu îngerii și plante; cum de a vindeca cu cristale; cum să vă conectați la animale de putere; tobele și totemuri, plus dezvolta telekinezie lor; și știu cum de a schimba aura si vindeca animalele.

 
Veți ști cum să-i învețe șaisprezece lecții grupuri de copii 7-11 ani vechi, 12-15 ani adolescenti vechi, 16-22 ani vechi adulții tineri și practicieni Theta Healing.

 
Această experiență de predare vă va oferi cu perspective și cunoștințe neprețuite pentru a lucra cu clientii mai tineri în practica dumneavoastră Theta Healing. Acest curs va rezona cu:

 
Acest seminar este pentru Certified Theta Healing instructori. Practicanții de Theta Healing care doresc să devină profesori. Părinții, bunicii, educație, de îngrijire a copiilor, ingrijitorii lucrătorilor de Rainbow pentru copii, adolescenti, adulti tineri sau 


Seminar Include: Manual de ThetaHealing Rainbow instructori pentru copii, adulti yound Practicanții Manual, și practicanți Manual Copiilor.

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Bază Instructori și Cursul

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.