ThetaHealing® Avansat Instructori

Duration: 2 zile

Desigur Instructor e ThetaHealing avansat este predată exclusiv de Vianna Stibal, fondator al tehnicii ThetaHealing! Acest seminar este conceput pentru a pregăti și certifica ThetaHealing practicanții să învețe seminarii Practitioner avansata printr deveni un instructor certificat ThetaHealing! De asemenea, este ocazia perfecta pentru dezvoltarea personală, printr-o înțelegere mai profundă a acestei tehnici uimitoare și modul în care tehnica ThetaHealing funcționează cu adevărat.

 
Cursul Instructori avansata într-adevăr merge în profunzime și acoperă înțelegerea Șapte planuri de existență, în detaliu, care va face acest lucru atât de mult acest lucru mai clar și benefic la toate nivelurile. Nu toate Instructorii ieși și învăța această modalitate! Unii doresc doar să învețe cum să lucreze asupra lor înșiși, prietenii sau cu familia! În timpul acestei mâinile pe seminar va avea o scurtă trecere în revistă a cursului Practicienilor avansate și să împărtășească informații noi suplimentare care a evoluat de la învățăturile sale inițiale, doar pentru a crește puterea și eficiența practicilor ThetaHealing lui. Aceste practici de vindecare a ghida Instructor de a vindeca la nivel genetic, ADN! În grupuri mici, elevii încep să practice predarea de bază și de construcție fundamental blocuri pentru aceste exerciții de seminar și prezentarea aceasta modalitate si cum functioneaza la grupurile lor, în conformitate cu a Vianna sau ei Senior Instructori de supraveghere.


Exerciții includ:

  • Învăța cum să îndepărteze vechile resentimente, jurămintele și angajamentele pe care le dețin înapoi.
  • Învățarea cum dramă, resentimente, gelozie si furie sunt elemente plane cincea și a deșeurilor de important timp si energie.
  • Aflați lucrările interioare ale dinamicii elev-profesor și cum să reacționeze în situații dificile cu "copii problemă" în seminar.
  • Ștergeți orice amintiri gratuit plutitoare din evenimente negative sau traume trecut.Trimite dragoste la copil în uter.
  • Reparatii rupt sufletul și atât de mult mai mult!
  • În cazul în care instructorul învață acest seminar, vor urmări elevii schimba și a devenit unii dintre cei mai uimitoare și iubitoare pe Pământ.

Ca instructor, acest seminar vă va da perseverenta, onoare pentru alții și în același timp te invata cum pentru a instrui elevii în cel mai pur spirit de cooperare. Până la sfârșitul seminarului, va fi pregătit pentru a fi un instructor avansat Theta Healing.

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Bază Instructori și Cursul

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.