ThetaHealing® Bază Instructori și Cursul

Duration: 4 zile

Desigur, Basic ThetaHealing's® instructorului este predată exclusiv de Vianna Stibal, fondator al Theta Healing! Acest seminar este conceput pentru a pregăti și certifica Theta Healing Practicanții pentru a preda seminarii Practitioner de bază printr-devine o instructor certificat Theta Healing! De asemenea, este ocazia perfecta pentru dezvoltarea personală, printr-o înțelegere mai profundă a acestei tehnici uimitor și cum Theta Healing funcționează cu adevărat. Nu toate Instructorii ieși și învăța această modalitate! Unii doresc doar să învețe cum să lucreze asupra lor înșiși, prietenii sau cu familia!

 
În timpul acestei mâinile pe seminar va avea o scurtă trecere în revistă a cursului Practicienilor de bază și partaja orice noi informații suplimentare, care a evoluat de la învățăturile sale inițiale, doar pentru a crește puterea și eficiența practicilor ThetaHealing's®. În grupuri mici, elevii încep să practice predarea de bază și de construcție fundamental blocuri pentru aceste exerciții de seminar și prezentarea aceasta modalitate si cum functioneaza la grupurile lor în temeiul lui Vianna sau ei Senior Instructori de supraveghere.

 
Exerciții includ: Lecturi, Grupa de vindecare a lui, credința lucru, lucru pe lui Frica, resentimente, Învățarea cum să se manifeste și mai mult! Acesta este un curs foarte informativ care deschide într-adevăr porțile pentru înțelegerea boală și posibilitățile pentru o viață sănătoasă, prin Creatorul a tot ce este și Theta Healing.
Ea a ajutat mii atinge stabilitatea, mental, fizic, spiritual și financiar. Sufletul Scopul acestui seminar este de a învăța prin practică, cum să se conecteze cu "Creatorul a Tot Ceea Ce Este" pentru îndrumare în a fi un intuitiv medical și în vizualizarea în interiorul corpului uman si creierul din zei mai pur punct de vedere printr-o stare meditativă a minte. Este această stare de puritate lui lectură și va realiza vindecarea mai exacte și puternic.

 
Una dintre cele mai importante învățături interioare si Fundatia de baza Theta Healing este nu numai corpul uman, dar munca sentimentul și convingerea. Acest lucru este dezvăluit în primele două seminarii "instructori de bază și avansate" si poate fi cheia atunci când se lucrează cu orice boală sau tulburare! Identificarea și eliberarea de credinta negativ fund lui, temerile sau Resentimente poate îmbunătăți vindecarea dumneavoastră și dezvoltarea personală dramatic. Acestea practica va dezvălui rapid sisteme de convingeri sau sentiment pe care s-ar putea dura ani de psihoterapie traditionale pentru a descoperi.

  
În dimineața zilei de seminar, veți primi Manual Textul o bază Theta Healing Teacher-instructor lui. După finalizarea, noul Instructor ThetaHealing va fi informat cu privire la modul de a obține cu ușurință de pe site-ul web și de a crea profile www.thetahealing.com, certificate de imprimare si manuale, seminarii poștale și de a lua materiale la reduceri profesor direct de la Gândiți-vă. Pentru orice întrebări sau nelămuriri suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să contactați customerservice@thetahealing.com. Așteptăm cu nerăbdare schimbul de acest lucru și voi toți primitoare ca Theta Healing instructor în viitorul apropiat!

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.