ThetaHealing® Copii Curcubeu

Duration: Various

Acest seminar îndeplinește viziunea Viannei de predare Rainbow Children. Lumea noastră este acum binecuvântat cu Rainbow pentru copii, adolescenti, adulti tineri, care sunt intuitiv persoanele talentati care sunt extrem de iubitor, cu amintiri din alte timpuri și locuri, care aduc cu ei iubire infinită și răbdare.

 
Rainbow Copiii sunt suflete intelepte oferind noi înțelepciune și care au capacitatea de a schimba lumea din jurul lor. Ei sunt sensibili, plin de compasiune și conștienți de sentimentele altora.

 
Copiii Indigo a inaugurat o nouă eră și pot fi influențate de negativitate în jurul lor, dar pot schimba acum la Rainbow pentru copii.
Seminarii Rainbow pentru copii sunt proiectate pentru ei, părinților, îngrijitorilor și profesori. Acest program remarcabil va valida și de a spori dezvoltarea lor spirituală într-un mediu sigur și iubitor, astfel încât să poată împărtăși propriile daruri speciale cu alții.
Veți merge pe o aventură și să învețe cum să se conecteze la Creator: apoi să învețe o gamă largă de tehnici de Theta Healing, cum ar fi modul de a face munca de credință și cum să creeze sentimente pozitive; lecturi empatice; vindecări ale corpului și a sufletului; meditații ghidate; viitoare și păzitori lecturi.

 
Prin cele șapte planuri de studenți existență va învețe modalități minunate de a comunica cu îngerii și plante; cum de a vindeca cu cristale; cum să vă conectați la animale de putere; tobele și totemuri, plus dezvolta telekinezie lor; și știu cum de a schimba aura si vindeca animalele.

 
Veti invata 16 de exerciții diferite de a practica, fie ca un copil sau tânăr adult.

Cerințe preliminare: nici unul

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.