Family Ties Seminar

Data: January 27 - 28, 2018

ori: 55

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat

Limba (i): English,Spanish

Suma totală Seminar: 4800.00 MXN

Suma depusa: 0.00 MXN

seminar Sumă: 4800.00 MXN

Site web:
www.abrilabundes.com

Locație

Interlomas CIUDAD DE MÉXICO, CIUDAD DE MEXICO Mexico 52764

Despre instructorul tau

ABRIL ABUNDES

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru, Certificat de Științe

English,Spanish

5520399700

http://www.kuyaaj.com

INTERLOMAS, ESTADO DE MEXICO, Mexico
DF Gran Sur, CIUDAD DE MÉXICO, Mexico

Cum de a înregistra

Para registrarse a las PRÓXIMAS ACTIVIDADES por favor envía tu mail a: abril.abundes@gmail.com  O llama al (55) 2039-9700 que es un cel en México, DF, que está nuestra sede. El hotel si vienes de fuera de la ciudad de México queda a sólo unos pasos.* ADN BÁSICO en QUERÉTARO: 7, 8 y 9 de Noviembre.* ADN AVANZADO en QUERÉTARO: 14, 15 y 16 de Noviembre.* ADN AVANZADO en MONTERREY: 21, 22 y 23 de Octubre.* ADN BÁSICO en MÉXICO, DF: 28, 29 y 30 de Noviembre.* ThetaHealing PLANTAS Y ANIMALES en el DF: 6 y 7 de diciembre.* MANIFESTACIÓN Y ABUNDANCIA


ThetaHealing® Family Ties Seminar

Duration: 2 zile

În acest seminar, ne îndreptăm atentia în interiorul și în a descoperi convingerile pe care le-am acceptat, tocmai din cauza familiei, în care ne-am născut. Acesta este un seminar în care, prin renuntarea la credințe care nu ne mai servesc, am ajuns să cunosc mai bine, și să accepte noi înșine să recunoască, și să ducă o existență liberă. Pe scurt, am devenit capabili să iubim mai complet și să accepte noi înșine, și în acest fel am ajuns să ne cunoaștem ca ființe de lumină.

 
Acest seminar explorează modul în care-prin buna intelegere credințele și programele de familie și strămoșii-ne putem elibera de diferite obligații și îndatoriri care nu au fost niciodată al nostru, pentru a începe cu, și să formuleze un nou sens de identitate și direcție în viață bazat pe propriile noastre adevărate obiectivele și aspirațiile.

 
Acest seminar se aplică instrumentele de bază ale ThetaHealing pentru a aborda o serie de probleme legate de familie. În procesul sunt introduse o serie de exerciții inovatoare. Zonele de interes includ:

 
Resentimente față de părinți compensare cuivaIdentificarea modelelor energetice în familia cuiva și de compensare problemele de familieAmintindu intenția cuiva în care au fost născuți în această lume, și în alegerea special familia cuivaIntegrarea cu Sinele SuperiorAcest seminar a devenit un seminar ThetaHealing electivă în 2013 și a fost proiectat de Reiko Samos
 
Include: Manual legăturile familiale Practitioner

Additional Class Information

Si deseas inscribirte, llama al 552039-9700 o mandanos un whats. También puedes enviar un mail a abril.abundes@gmail.com 
The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2018 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.