Soul Mate

Data: June 10 - 11, 2017

ori: 9 am - 3 pm

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): English,Portuguese

Suma totală Seminar: 158.29 BRL

Suma depusa: 157.00 BRL

seminar Sumă: 1.29 BRL

Site web:
www.samadhiway.com.br

Locație

Avenida Rui Barbosa, 715 | Sala 1403 | Graças Recife, Pernambuco Brazil 52011040

Despre instructorul tau

Ariana Borges

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru

English,Portuguese

+5581998001114

www.samadhiway.com.br

Recife, PE, Brazil
Macéio, AL, Brazil
Natal, RN, Brazil

Cum de a înregistra

Investimento
 
Inscrição: R$157,00
Curso: R$900,00 (á vista) ou R$1.290,00 (em até 6x)
 
Incluido no curso
 
Apostila oficial
Livro oficial
Certificado Internacional
Registro no Sites Oficiais:www.thetahealing.com e www.brasilthetahealing.com
 
Informações: 
 
info@samadhiway.com.br
 
(81) 998001114  - Whats App
 
Link de Inscrição:
 
https://goo.gl/forms/tVApDAyWb9RnUxcj1


ThetaHealing® Soul Mate

Duration: 2 zile

Aceasta este a doua zi după participarea la sufletul pereche Day. Această zi este deschis pentru studenții care au absolvit cursul de bază și avansate. A doua zi se mai în profunzime curatare convingerile și temerile din jur găsirea sufletul pereche.

 
Acest curs este un mod minunat de a afla ce este cu adevărat în căutarea pe care într-un partener și de a atrage acea energie frumoasă pentru tine, fără măcar să se uite pentru asta! Vino descoperi ceea ce lipsește relația voastră și să ne ajute să găsiți încrederea în sine, sufletul pereche sau doar ajuta reaprinde din nou acea scanteie veche.

 
"Amintiți-vă" dragostea este peste tot, dar fără a fi complet deschise sau conștient de tot ce ne înconjoară se poate trece cu ușurință la noi cu chiar fără să știe! 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2018 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.