Plant Seminar

Data: May 1 2017

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): English,German

Suma totală Seminar: 180.00 EUR

Suma depusa: 30.00 EUR

seminar Sumă: 150.00 EUR

Site web:
www.harry-peter.com

Locație

Bugenraum im Gewerbehof, Steinstr. 23, Karlsruhe, Baden-Württemberg Germany 76133

Despre instructorul tau

Harry Peter

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Certificat de Științe

English,German

(001) 306-276-2508

http://www.harry-peter.com

Love, SK, Canada
Villingen-Schwenningen, Baden-Württemberg, Germany

Cum de a înregistra

Pflanzenseminar
 
Montag 01. Mai 2017 von 9:30 bis 17:00 Uhr
 
Organisation:
Susanne Theisz
0721 - 17457397
www.susanne-theisz.de.
 
Anmeldegebühr: € 30
Restzahlung:    € 150


ThetaHealing® Plant Seminar

Duration: 1 zile

Acest seminar este dedicat lumea secretă intuitivă de plante, arbori si elementali și este o descoperire în profunzime a modului de a comunica cu regnul vegetal a doua plan al existentei.

 
Al doilea plan de existență ne învață să fie în armonie cu plante, copaci si elementalii. În cadrul acestui armonie, vom afla prima lecție de modul in care plantele folosesc energia luminii-a vindeca. Aflați cum să se vindece o planta și cum să permită regnul vegetal pentru a vă vindeca.

 
In acest seminar, de asemenea, Vianna a împărtășit cunoștințele de modul de gradina foarte bine și ce esențele de plante pun în corpurile noastre.

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2018 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.