Family Ties Seminar

Data: December 4 - 6, 2020

ori: 10 a.m. - 3 p.m.

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): English

Traducere disponibile în: Mandarin

Site web:
www.healingwiththeta.com

Suma totală Seminar: 600.00 CAD

Suma depusa: 0.00 CAD

seminar Sumă: 600.00 CAD

Locație

Taipei, Taiwan, Republic of China

Despre instructorul tau

Marianne Karsh

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru, Certificat de Științe

English

905-421-9122

http://www.healingwiththeta.com

Servirea următoarelor locații:

Toronto, ON, Canada
Kitchener, ON, Canada
Newmarket, ON, Canada

ThetaHealing® Family Ties Seminar

Duration: 2 zile

În acest seminar, ne îndreptăm atentia în interiorul și în a descoperi convingerile pe care le-am acceptat, tocmai din cauza familiei, în care ne-am născut. Acesta este un seminar în care, prin renuntarea la credințe care nu ne mai servesc, am ajuns să cunosc mai bine, și să accepte noi înșine să recunoască, și să ducă o existență liberă. Pe scurt, am devenit capabili să iubim mai complet și să accepte noi înșine, și în acest fel am ajuns să ne cunoaștem ca ființe de lumină.

 
Acest seminar explorează modul în care-prin buna intelegere credințele și programele de familie și strămoșii-ne putem elibera de diferite obligații și îndatoriri care nu au fost niciodată al nostru, pentru a începe cu, și să formuleze un nou sens de identitate și direcție în viață bazat pe propriile noastre adevărate obiectivele și aspirațiile.

 
Acest seminar se aplică instrumentele de bază ale ThetaHealing pentru a aborda o serie de probleme legate de familie. În procesul sunt introduse o serie de exerciții inovatoare. Zonele de interes includ:

 
Resentimente față de părinți compensare cuivaIdentificarea modelelor energetice în familia cuiva și de compensare problemele de familieAmintindu intenția cuiva în care au fost născuți în această lume, și în alegerea special familia cuivaIntegrarea cu Sinele SuperiorAcest seminar a devenit un seminar ThetaHealing electivă în 2013 și a fost proiectat de Reiko Samos
 
Include: Manual legăturile familiale Practitioner

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.