World Relations

Data: November 27 - December 1, 2020

ori: 10am-4pm PT

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): English

Suma totală Seminar: 1070.00 USD

Suma depusa: 170.00 USD

seminar Sumă: 900.00 USD

Locație

United States of America

Acest seminar va fi oferit online. Detalii vor fi furnizate la înregistrare.

Despre instructorul tau

Tanya Gabriele

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru, Certificat de Științe

English,Italian

(917) 376-2289

http://www.beliefempowerment.com

Servirea următoarelor locații:

San Francisco, CA, United States of America
Silicone Valley (San Mateo, Palo Alto, Menlo Park, San Jose, Los Altos), CA, United States of America

ThetaHealing® World Relations

Duration: 5 zile

Theta Healing Curs Mondială Relații concentrează pe culturi și credințe specifice pentru a declansa probleme prezente și trecute cu rase, religii, și oameni. Odată ce aceste probleme de credinta ies la lumină, de ura ascunse și resentimente care merge înapoi secole va fi lansat. Acest lucru va permite participanților să îmbrățișeze și să accepte oameni și culturi din lume cu dragoste adevărată neconditionata.

 
Zi și a doua sunt concentrate pe țările din lume, cu o imagine de ansamblu de credințe și obiceiurile lor. Studenții vor participa la hands-on Credința lucru pentru a găsi și de presă sentimentele negative și programe ale altor culturi și persoane din întreaga lume.
Ziua a treia este axat pe structuri de credință și funcționalitate a lumii de afaceri de vindecare alternative.

 
Ziua patru și cinci se concentreze pe religii ale lumii, credințele lor, și acceptarea ei cu dragoste adevărată neconditionata.
În această zi și de vârstă lumea a devenit un loc mult mai mic. Culturile sunt mult mai în măsură să intre în contact, datorită călătorie plan și vârsta de informații. Din acest motiv, avem o nevoie stringenta de a înțelege și a accepta alte culturi. Elevii care au avut primul seminar Mondiale Relații fost surprins de cat de multe negativ inconștiente gânduri, sentimente și emoții a venit la lumină în sesiunile de lucru Credinta. În multe cazuri, acestea au fost genetice (strămoșilor) convingerile atașate la frica, ura și mânia față de alte țări, terenuri și oamenii lor care nu stiau ca au. Cursul World Relațiile este un instrument puternic pentru îndepărtarea conflictelor interioare și exterioare în tine față de ceilalți.

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.