Manifesting and Abundance

Data: November 25 - 26, 2020

ori: 4.30-10 pm

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): English,Arabic

Suma totală Seminar: 165.00 KWD

Suma depusa: 0.00 KWD

seminar Sumă: 165.00 KWD

Locație

Kuwait

Acest seminar va fi oferit online. Detalii vor fi furnizate la înregistrare.

Despre instructorul tau

Mariam Alhajri

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru

English,Arabic

0096560360352

Servirea următoarelor locații:

kuwait, kuwait, Kuwait
DOHA, DOHA, Qatar
Manama, Manama, Bahrain

ThetaHealing® Manifesting and Abundance

Duration: 2 zile

În Theta Healing, conceptul de manifestare este credința că este posibil să se creeze ceva in fizic folosind theconnection cu Creatorul a Tot Ceea Ce Este. Fiecare declarație, gândire și acțiune este reflectată de ceea ce se manifestă în viețile noastre. Fiecare decizie se face la reflectarea în oglindă a ceea ce alegem pentru a crea. Ce ne gândim și spunem au un impact direct asupra dacă manifestările noastre sunt pentru binele nostru sau prejudiciu. Dacă spui că ești în mod constant săraci, va fi. Dacă spui în mod constant și cred că sunt abundente financiar, va fi. Este extrem de important pentru a rămâne pe un set minte pozitivă.

 
Adevărul este că noi creăm propria realitate și este posibil să se manifeste mai bune pe care lumea are de oferit. Dar trebuie să decideți în

ThetaHealing-Manifesting-and-Abundance

primul rând ceea ce este vrei in viata ta. Ai un vis de a experimenta viața pe care doriți? Multe dintre ele au vise, dar nu realitatea în ciuda mult de cautare.

 
Acest curs folosește un chestionar uluitor pentru a vă ajuta să găsiți cele mai multe blocuri surprinzătoare și profund ascunse în picioare între tine și obiectivele. Ea vă arată cum să sape adânc pentru a le clar; te invata despre intenție și Timing Divin, urmate de modul de a face totul în munca de viata pentru tine. Apoi vi se oferă toate sentimentele pozitive noi de care aveți nevoie pentru a stabili abundenta in viata ta. Mulți oameni încearcă să folosească Theta Healing pentru a descărca succesul financiar completă fără se a găsi ceea ce poate fi blocarea lor prima testare a energiei. În unele cazuri, aceste persoane devin supărat atunci când acestea nu se obține rezultate imediate. In acest seminar, veți învăța cum să îndepărteze aceste blocuri posibile, modul de a face un plan, pentru a seta intențiile dumneavoastră, și urmeze pe ideile tale pentru a realiza succese tale. Acesta nu este un manual-get îmbogățire rapidă, ci mai degrabă un instrument universal de sine descoperire a utiliza potențialul de a deveni bogat în toate aspectele vieții tale. Seminarul Theta Healing Manifestarea si Abundenta are următoarele criterii predate de un instructor certificat Theta Healing:

 
Manifestă Downloads într-un stat ThetaCum blocuri pe abundență sunt rareori despre bani.Exerciții pentru a elimina blocuri deExercițiu: Timing DivineExercițiu: Amintindu-ti ViitorulExercițiu: Sunt exercițiu blocat.Exercițiu: Cum de a crea viitorul tau de-al șaptelea avion și manifesta în cea mai mare și cel mai bun modExercițiu: Binecuvântează baniiPentru studentul care este deja un instructor de bază și avansate Theta Healing, la finalizarea acestui seminar s-ar putea aplica cu Institutul ThetaHealing de cunoștințe pentru a preda acest seminar.

 
Seminar Include: ThetaHeailng manifestã si Abundenta Manual și Manifestarea de la al 7-lea plan de meditație CD.

 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.