Rainbow Children Kids

Data: November 9 - 13, 2020

ori: das 13h às 16h

Cerințe preliminare: nici unul

Limba (i): Portuguese

Suma totală Seminar: 2000.00 BRL

Suma depusa: 200.00 BRL

seminar Sumă: 1800.00 BRL

Locație

Rua Padre Anchieta, 1923 cj 814 CURITIBA, Paraná Brazil 80730000

Despre instructorul tau

Ana Paula Pedroso Fuchs F. Amaral

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru, Certificat de Științe

Portuguese

41 99689-2160 | 41 3285-1008

www.thetahealingexpancion.xyz

Servirea următoarelor locații:

Curitiba, Parana, Brazil;Florianópolis, Santa Catarina, Brazil

ThetaHealing® Rainbow Children Kids

Duration: Various

Acest seminar îndeplinește viziunea Viannei de predare Rainbow Children. Lumea noastră este acum binecuvântat cu Rainbow pentru copii, adolescenti, adulti tineri, care sunt intuitiv persoanele talentati care sunt extrem de iubitor, cu amintiri din alte timpuri și locuri, care aduc cu ei iubire infinită și răbdare.

 
Rainbow Copiii sunt suflete intelepte oferind noi înțelepciune și care au capacitatea de a schimba lumea din jurul lor. Ei sunt sensibili, plin de compasiune și conștienți de sentimentele altora.

 
Copiii Indigo a inaugurat o nouă eră și pot fi influențate de negativitate în jurul lor, dar pot schimba acum la Rainbow pentru copii.
Seminarii Rainbow pentru copii sunt proiectate pentru ei, părinților, îngrijitorilor și profesori. Acest program remarcabil va valida și de a spori dezvoltarea lor spirituală într-un mediu sigur și iubitor, astfel încât să poată împărtăși propriile daruri speciale cu alții.
Veți merge pe o aventură și să învețe cum să se conecteze la Creator: apoi să învețe o gamă largă de tehnici de Theta Healing, cum ar fi modul de a face munca de credință și cum să creeze sentimente pozitive; lecturi empatice; vindecări ale corpului și a sufletului; meditații ghidate; viitoare și păzitori lecturi.

 
Prin cele șapte planuri de studenți existență va învețe modalități minunate de a comunica cu îngerii și plante; cum de a vindeca cu cristale; cum să vă conectați la animale de putere; tobele și totemuri, plus dezvolta telekinezie lor; și știu cum de a schimba aura si vindeca animalele.

 
Veti invata 16 de exerciții diferite de a practica, fie ca un copil sau tânăr adult.

Additional Class Information

 
 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.