Manifesting and Abundance

Data: December 11 - 13, 2020

ori: Dec. 11, 2020 3 PM PST-7:30 PM PST Dec. 12, 2020 9 AM PST-2:00 PM PST Dec. 13, 2020 9 AM PST-2:00

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): English,Spanish,French

Traducere disponibile în: not at this time

Site web:
www.skyislimitless.com

Suma totală Seminar: 570.00 USD

Suma depusa: 120.00 USD

seminar Sumă: 450.00 USD

Locație

United States of America

Acest seminar va fi oferit online. Detalii vor fi furnizate la înregistrare.

Despre instructorul tau

Scarlett Sky A'Hearn

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Certificat de Științe

English,Spanish,French

707-340-5759

http://www.skyislimitless.com

Servirea următoarelor locații:

Philo, CA, United States of America

ThetaHealing® Manifesting and Abundance

Duration: 2 zile

În Theta Healing, conceptul de manifestare este credința că este posibil să se creeze ceva in fizic folosind theconnection cu Creatorul a Tot Ceea Ce Este. Fiecare declarație, gândire și acțiune este reflectată de ceea ce se manifestă în viețile noastre. Fiecare decizie se face la reflectarea în oglindă a ceea ce alegem pentru a crea. Ce ne gândim și spunem au un impact direct asupra dacă manifestările noastre sunt pentru binele nostru sau prejudiciu. Dacă spui că ești în mod constant săraci, va fi. Dacă spui în mod constant și cred că sunt abundente financiar, va fi. Este extrem de important pentru a rămâne pe un set minte pozitivă.

 
Adevărul este că noi creăm propria realitate și este posibil să se manifeste mai bune pe care lumea are de oferit. Dar trebuie să decideți în

ThetaHealing-Manifesting-and-Abundance

primul rând ceea ce este vrei in viata ta. Ai un vis de a experimenta viața pe care doriți? Multe dintre ele au vise, dar nu realitatea în ciuda mult de cautare.

 
Acest curs folosește un chestionar uluitor pentru a vă ajuta să găsiți cele mai multe blocuri surprinzătoare și profund ascunse în picioare între tine și obiectivele. Ea vă arată cum să sape adânc pentru a le clar; te invata despre intenție și Timing Divin, urmate de modul de a face totul în munca de viata pentru tine. Apoi vi se oferă toate sentimentele pozitive noi de care aveți nevoie pentru a stabili abundenta in viata ta. Mulți oameni încearcă să folosească Theta Healing pentru a descărca succesul financiar completă fără se a găsi ceea ce poate fi blocarea lor prima testare a energiei. În unele cazuri, aceste persoane devin supărat atunci când acestea nu se obține rezultate imediate. In acest seminar, veți învăța cum să îndepărteze aceste blocuri posibile, modul de a face un plan, pentru a seta intențiile dumneavoastră, și urmeze pe ideile tale pentru a realiza succese tale. Acesta nu este un manual-get îmbogățire rapidă, ci mai degrabă un instrument universal de sine descoperire a utiliza potențialul de a deveni bogat în toate aspectele vieții tale. Seminarul Theta Healing Manifestarea si Abundenta are următoarele criterii predate de un instructor certificat Theta Healing:

 
Manifestă Downloads într-un stat ThetaCum blocuri pe abundență sunt rareori despre bani.Exerciții pentru a elimina blocuri deExercițiu: Timing DivineExercițiu: Amintindu-ti ViitorulExercițiu: Sunt exercițiu blocat.Exercițiu: Cum de a crea viitorul tau de-al șaptelea avion și manifesta în cea mai mare și cel mai bun modExercițiu: Binecuvântează baniiPentru studentul care este deja un instructor de bază și avansate Theta Healing, la finalizarea acestui seminar s-ar putea aplica cu Institutul ThetaHealing de cunoștințe pentru a preda acest seminar.

 
Seminar Include: ThetaHeailng manifestã si Abundenta Manual și Manifestarea de la al 7-lea plan de meditație CD.

 

Additional Class Information

As retired K-12 grade school teacher, Sky has been instrumental in helping write the beginning courses and books that skyrocketed, ThetaHealing®, this transformational healing modality, to international success in over 152 countries. She has traveled worldwide with Vianna & Guy assisting, teaching and working with thousands of healers and clients. 

Today Sky hosts, “Leading with Light” podcast on Apple Podcast & serves successful transformational leaders who want to share their success and make a bigger impact in with the world in her life changing on-line groups, retreats and private one-on-one sessions.

Sky can hardly wait to share her love and passion of ThetaHealing® with you during this Manifesting & Abundance Certification Online Course.  

You will experience:

* a deep dive during this four-day course, 

*unconditional love,

*learn how to create and discreate what you want, 

*enjoy high contact with Sky during break out room sessions, 

*all while creating a whole new community of like-minded souls.  

If you’ve been waiting to learn this amazing healing modality, love learning from an experienced teacher, who is fun and playful, here’s your chance!

We are going to have a blast as you discover the power of this amazing healing modality and the power that lies within you.  

If you feel a resounding “HEAVEN YES!” in your heart & feel your soul is cheering you on, this is the moment you have been waiting for … and the world is waiting for you to get your love light on & shine! 

 

Let’s play!

Want to keep yourself busy before the class, check out Sky’s podcast,

Leading with Light, Transformational Leadership Today! on Apple Podcast, www.skyislimitless.com, or anywhere you listen to your podcasts!  Sky does lots of downloads, teachings, meditations, cool interviews, astrological seasonal forecasts and dreamwork during her episodes!

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.