Planes of Existence

Data: October 26 - 30, 2020

ori: 2:00 PM-8:00 PM Wed.-Fri. 4:30 PM-10:00 PM

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Anatomie intuitivă
sau
ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Bază Instructori și Cursul , Avansat Instructori

Limba (i): English

Suma totală Seminar: 1200.00 USD

Suma depusa: 200.00 USD

seminar Sumă: 1000.00 USD

Locație

Love's Intelligence Center Kalispell, MT United States of America 59901

Despre instructorul tau

Stacy Rush

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Certificat de Științe

English

630-408-7874

http://www.lovesintelligence.org

Servirea următoarelor locații:

Chicago, IL, United States of America
Kalispell, MT, United States of America
Flagstaff, AZ, United States of America

ThetaHealing® Planes of Existence

Duration: 3 zile

Avioanele de existență este izvorul filosofiei, care este în spatele tuturor seminar și cărțile de ThetaHealing. De învățare structura avionului de existenta, Vianna a fost arătat că a fost posibil pentru a crea noi realitati in aceasta viata si de ce ea a fost crearea situații dificile în viața ei.

 
Avioanele de seminarii existență este mecanica cuantică de metafizică. În acest seminar, Vianna vă va duce în dimensiuni dincolo de acest univers ... la ceea ce ea crede a fi începutul vieții însăși.

 
Vianna vă va duce într-o călătorie care duce spre exterior trecut universul ... de a oferi concepția că, cu o stare teta de spirit, este posibil de a merge dincolo de viteza luminii cu puterea gândului ... pentru a se conecta la o energie divină înainte de a deveni nimic în acest univers.

Additional Class Information

Contact Stcy: 1(630)408-7874

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.