Manifesting and Abundance

Data: November 23 - 24, 2019

ori: Sab e Dom 9h-18h

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): Portuguese

Site web:
https://patriciaborges.business.site

Suma totală Seminar: 1442.00 BRL

Suma depusa: 152.00 BRL

seminar Sumă: 1290.00 BRL

Locație

Espaço Ser Pleno Brasília, DF Brazil 70000-000

Despre instructorul tau

Patricia Magalhaes Borges

Un certificat Practicantul Independent, Instructor

Portuguese

61 99946-9301

Brasília, Brasil

Servirea următoarelor locații:

Brasília, DF, Brazil

ThetaHealing® Manifesting and Abundance

Duration: 2 zile

În Theta Healing, conceptul de manifestare este credința că este posibil să se creeze ceva in fizic folosind theconnection cu Creatorul a Tot Ceea Ce Este. Fiecare declarație, gândire și acțiune este reflectată de ceea ce se manifestă în viețile noastre. Fiecare decizie se face la reflectarea în oglindă a ceea ce alegem pentru a crea. Ce ne gândim și spunem au un impact direct asupra dacă manifestările noastre sunt pentru binele nostru sau prejudiciu. Dacă spui că ești în mod constant săraci, va fi. Dacă spui în mod constant și cred că sunt abundente financiar, va fi. Este extrem de important pentru a rămâne pe un set minte pozitivă.

 
Adevărul este că noi creăm propria realitate și este posibil să se manifeste mai bune pe care lumea are de oferit. Dar trebuie să decideți în

ThetaHealing-Manifesting-and-Abundance

primul rând ceea ce este vrei in viata ta. Ai un vis de a experimenta viața pe care doriți? Multe dintre ele au vise, dar nu realitatea în ciuda mult de cautare.

 
Acest curs folosește un chestionar uluitor pentru a vă ajuta să găsiți cele mai multe blocuri surprinzătoare și profund ascunse în picioare între tine și obiectivele. Ea vă arată cum să sape adânc pentru a le clar; te invata despre intenție și Timing Divin, urmate de modul de a face totul în munca de viata pentru tine. Apoi vi se oferă toate sentimentele pozitive noi de care aveți nevoie pentru a stabili abundenta in viata ta. Mulți oameni încearcă să folosească Theta Healing pentru a descărca succesul financiar completă fără se a găsi ceea ce poate fi blocarea lor prima testare a energiei. În unele cazuri, aceste persoane devin supărat atunci când acestea nu se obține rezultate imediate. In acest seminar, veți învăța cum să îndepărteze aceste blocuri posibile, modul de a face un plan, pentru a seta intențiile dumneavoastră, și urmeze pe ideile tale pentru a realiza succese tale. Acesta nu este un manual-get îmbogățire rapidă, ci mai degrabă un instrument universal de sine descoperire a utiliza potențialul de a deveni bogat în toate aspectele vieții tale. Seminarul Theta Healing Manifestarea si Abundenta are următoarele criterii predate de un instructor certificat Theta Healing:

 
Manifestă Downloads într-un stat ThetaCum blocuri pe abundență sunt rareori despre bani.Exerciții pentru a elimina blocuri deExercițiu: Timing DivineExercițiu: Amintindu-ti ViitorulExercițiu: Sunt exercițiu blocat.Exercițiu: Cum de a crea viitorul tau de-al șaptelea avion și manifesta în cea mai mare și cel mai bun modExercițiu: Binecuvântează baniiPentru studentul care este deja un instructor de bază și avansate Theta Healing, la finalizarea acestui seminar s-ar putea aplica cu Institutul ThetaHealing de cunoștințe pentru a preda acest seminar.

 
Seminar Include: ThetaHeailng manifestã si Abundenta Manual și Manifestarea de la al 7-lea plan de meditație CD.

 

Additional Class Information

Olá, seja bem-vindo(a).

Estou com um novo curso para te apresentar! Vamos passar dois dias trabalhando as infinitas possibilidades que o universo nos oferece.

Aprenda a esclarecer as crenças que estão impedindo você de manifestar em sua própria vida. Você pode e deve criar sua própria realidade.

Este não é um manual de obter-rico-rápido, mas sim uma ferramenta universal de auto-descoberta para utilizar o seu potencial para se tornar rico em todos os aspectos da sua vida.

E muito mais como...
• Manifestando downloads em um estado Theta
• Como as crenças na abundância são raramente sobre o dinheiro
• Exercícios para limpar suas crenças
• Exercício: Divine Timing
• Exercício: Lembrando o seu futuro
• Exercício: Estou preso ao exercício
• Exercício: Como criar o seu futuro a partir do Sétimo Plano e manifestar-se no mais alto e melhor caminho
• Exercício: Abençoe seu dinheiro

Pré-requisito: DNA Básico, DNA Avançado e Aprofundando no Digging

PROGRAMAÇÃO
Dia 23 de novembro de 2019 (sábado): das 9h às 18h;
Dia 24 de novembro de 2019 (domingo): das 9h às 18h.
Intervalo de uma hora para almoço

Instrutora: Patrícia Magalhães Borges
Certificada por Vianna Stibal (Fundadora do ThetaHealing®), by THInk®/Thetahealing® Institute of Knowledge
Desde 2014 no ThetaHealing®

Informações: (61) 99946-9301
contato@patriciamagalhaesborges.com

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.