Advanced DNA

Data: November 29 - December 1, 2019

ori: 29/11 das 19h às 22h / 30/11 e 01/12 das 9h às 18h

Cerințe preliminare: ADN Bază

Limba (i): Portuguese,Spanish

Site web:
https://linktr.ee/alcione_virya

Suma totală Seminar: 1605.00 BRL

Suma depusa: 215.00 BRL

seminar Sumă: 1390.00 BRL

Locație

ALAMEDA das Palmeiras Jundiaí, São Paulo Brazil 13255-886

Despre instructorul tau

Alcione Agnes Silva Del Bianco

Un certificat Practicantul Independent, Instructor

Portuguese,Spanish

11991466870

https://linktr.ee/alcione_virya

Servirea următoarelor locații:

Jundiaí, São Paulo, Brazil
Itatiba, São Paulo, Brazil
SÃO PAULO, São Paulo, Brazil

ThetaHealing® Advanced DNA

Duration: 3 zile

Theta Healing curs avansat extinde informațiile din Seminarul de bază să cuprindă o înțelegere în profunzime a șapte planuri de existență

Advanced-DNA-ThetaHealing

care ne înconjoară.

 
Studentul va învăța cum să îndepărteze resentimente vechi, jurăminte, și angajamentele care le dețin înapoi. Studentul va descoperi cum să se vindece cu "copil în pântece" și "vindeca sufletul spart" exerciții. Studentul va primi sentimentele care sunt descărcate de pe Instructor, care va aduce vindecare profundă și iluminare pentru a le. Acest seminar este o experiență încântătoare în calitate de studenți sunt umplute cu multe sentimente noi și pozitive, cum ar fi a ști cum să aprecieze acum și ceea ce acceptarea de sine se simte ca pentru al șaptelea plan.

 
 
Seminar Include: Theta Healing avansata Tot Ceea Ce Este si Theta Healing manuale avansate

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.