Basic DNA

Data: October 26 - 28, 2019

ori: 9am - 5pm

Cerințe preliminare: nici unul

Limba (i): English

Site web:
www.johnoxlade.com

Suma totală Seminar: 650.00 NZD

Suma depusa: 0.00 NZD

seminar Sumă: 650.00 NZD

Locație

Hamilton, Waikato New Zealand 3200

Despre instructorul taus

Pip (Philippa) Oxlade

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru, Certificat de Științe

English

+64 (0)21 031 7324

www.ladyrainbowheart.co.nz

Servirea următoarelor locații:

HAMILTON, Waikato, New Zealand;Auckland, Auckland, New Zealand;Cambridge, Waikato, New Zealand

Pip (Philippa) Oxlade

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru, Certificat de Științe

English

+64 (0)21 031 7324

www.ladyrainbowheart.co.nz

Servirea următoarelor locații:

HAMILTON, Waikato, New Zealand;Auckland, Auckland, New Zealand;Cambridge, Waikato, New Zealand

ThetaHealing® Basic DNA

Duration: 3 zile

ADN-ul de bază introduce tehnici Theta Healing și se concentrează pe activarea celor 12 directii de actiune ale ADN-ului în cadrul fiecărui participant. Elevii experimenta o deschidere la iubirea neconditionata a Creatorului.
 
 
Inima acestui seminar este practica de tehnici care vă permit să schimba modelele de viață a avut loc în loc de convingerile de bază, genetic, istoric și suflet, fie auto-provocate sau impuse din exterior. ThetaHealing credem că moștenim credintele si emotiile de la strămoșii voștri. Acest nivel numim nivel genetic

 
 
Studentul va învăța să identifice lui / ei propriile convingeri, precum și de a practica tragerea lor pentru alte persoane din seminar. Această practică poate dezvălui rapid sisteme de convingeri, care arată corpul pentru înlocuirea credintele limitative sau sentimente cu cele pozitive.
Articole recente au dovedit convingeri genetice pot fi transmise.

 
 
Alte subiecte și exerciții includ:
Aflați de ce am crea lucruri în viața noastră și ceea ce am învățat de la eaAflați discernământ atunci când se lucrează cu ghiduri și îngeri păzitoriIntroducere în manifestating în viața taLecturi viitoare,echilibrarea starile talesuflete pereche, waywards și implanturiȘapte planuri de existentaPuterea de conectare la Creatorul a Tot SePână la sfârșitul seminarului, studentul este pregătit să devină un practician de Theta Healing ca ThetaHealer®.
 
Seminar Include: Theta Healing de carte și manual Theta Healing

 

 

Additional Class Information

Hi
Thankyou for your interest in my classes and I look forwards to being of service to you.
Have you any questions you would like to ask me as you can email on pip@ladyrainbowheart.co.nz
Have you had a session of ThetaHealing or read Viannas book at all. I loved my first session and when I read the book it was like coming home.

For full details please visit my website:
www.Ladyrainbowheart.co.nz
and register on my profile 
https://www.thetahealing.com/pipoxlade.html
Gratitude
Love Pipx
 
Ps...extra exciting news is that for this class John and I are teaching it together so you have a fabulous mix and a wealth of combined knowledge
Lets play!
http://johnoxlade.com/index.php/en/classes-events/seminar-schedule/event/157-basic-dna

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2019 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.