Basic DNA

Data: October 25 - 27, 2019

Cerințe preliminare: nici unul

Limba (i): German

Site web:
https://sabineseibold.com/

Suma totală Seminar: 620.00 CHF

Suma depusa: 0.00 CHF

seminar Sumă: 620.00 CHF

Locație

Margarethenstrasse 75 Basel, Switzerland 4053

Despre instructorul tau

Sabine Seibold

Un certificat Practicantul Independent, Instructor

German

+41 78 628 1877

https://sabineseibold.com

Servirea următoarelor locații:

Basel, Switzerland
+, Germany
+ deutschsprachige EU, z.B., Austria

ThetaHealing® Basic DNA

Duration: 3 zile

ADN-ul de bază introduce tehnici Theta Healing și se concentrează pe activarea celor 12 directii de actiune ale ADN-ului în cadrul fiecărui participant. Elevii experimenta o deschidere la iubirea neconditionata a Creatorului.
 
 
Inima acestui seminar este practica de tehnici care vă permit să schimba modelele de viață a avut loc în loc de convingerile de bază, genetic, istoric și suflet, fie auto-provocate sau impuse din exterior. ThetaHealing credem că moștenim credintele si emotiile de la strămoșii voștri. Acest nivel numim nivel genetic

 
 
Studentul va învăța să identifice lui / ei propriile convingeri, precum și de a practica tragerea lor pentru alte persoane din seminar. Această practică poate dezvălui rapid sisteme de convingeri, care arată corpul pentru înlocuirea credintele limitative sau sentimente cu cele pozitive.
Articole recente au dovedit convingeri genetice pot fi transmise.

 
 
Alte subiecte și exerciții includ:
Aflați de ce am crea lucruri în viața noastră și ceea ce am învățat de la eaAflați discernământ atunci când se lucrează cu ghiduri și îngeri păzitoriIntroducere în manifestating în viața taLecturi viitoare,echilibrarea starile talesuflete pereche, waywards și implanturiȘapte planuri de existentaPuterea de conectare la Creatorul a Tot SePână la sfârșitul seminarului, studentul este pregătit să devină un practician de Theta Healing ca ThetaHealer®.
 
Seminar Include: Theta Healing de carte și manual Theta Healing

 

 

Additional Class Information

Von ganzem HERZen freue ich mich über Dein Interesse an Deiner MENSCHlichen & SPIRITuellen Weiterentwicklung.

 

Die Anmeldung ist via E-Mail an sabine.seibold@theta2be.com oder telefonisch (+41 78 628 1877) oder die Nachrichtenfunktion auf dieser Seite möglich.

 

Bitte gebe dabei das ThetaHealing® Seminar mit Termin, Deinen Vor- und Zunamen, evtl. Firmennamen, Deine vollständige Adresse und Telefonnummer an.

Und falls du das Seminar schon einmal besucht hast, teile mir das bitte ebenfalls mit.

 

Die Bankverbindung für die Überweisung und weitere Informationen erhältst Du dann per E-Mail von mir.

 

HERZensDANKE und ALLES LIEBE FÜR DICH

saBINe SEIbold

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.