Basic DNA

Data: December 6 - 8, 2019

ori: Fri 5:00pm to 10:00 pm, Sat and Sun 10:00 am to 6:00 pm

Cerințe preliminare: nici unul

Limba (i): English,Spanish

Site web:
www.elisacamilo.com

Suma totală Seminar: 475.00 USD

Suma depusa: 75.00 USD

seminar Sumă: 400.00 USD

Locație

Seattle , WA United States of America 98133

Despre instructorul tau

Elisa Camilo

Un certificat Practicantul Independent, Instructor

English,Spanish

(253) 335-6039

www.elisacamilo.com

Servirea următoarelor locații:

Seattle , WA, United States of America
Vancouver, BC, Canada
Helsinki, Finland

ThetaHealing® Basic DNA

Duration: 3 zile

ADN-ul de bază introduce tehnici Theta Healing și se concentrează pe activarea celor 12 directii de actiune ale ADN-ului în cadrul fiecărui participant. Elevii experimenta o deschidere la iubirea neconditionata a Creatorului.
 
 
Inima acestui seminar este practica de tehnici care vă permit să schimba modelele de viață a avut loc în loc de convingerile de bază, genetic, istoric și suflet, fie auto-provocate sau impuse din exterior. ThetaHealing credem că moștenim credintele si emotiile de la strămoșii voștri. Acest nivel numim nivel genetic

 
 
Studentul va învăța să identifice lui / ei propriile convingeri, precum și de a practica tragerea lor pentru alte persoane din seminar. Această practică poate dezvălui rapid sisteme de convingeri, care arată corpul pentru înlocuirea credintele limitative sau sentimente cu cele pozitive.
Articole recente au dovedit convingeri genetice pot fi transmise.

 
 
Alte subiecte și exerciții includ:
Aflați de ce am crea lucruri în viața noastră și ceea ce am învățat de la eaAflați discernământ atunci când se lucrează cu ghiduri și îngeri păzitoriIntroducere în manifestating în viața taLecturi viitoare,echilibrarea starile talesuflete pereche, waywards și implanturiȘapte planuri de existentaPuterea de conectare la Creatorul a Tot SePână la sfârșitul seminarului, studentul este pregătit să devină un practician de Theta Healing ca ThetaHealer®.
 
Seminar Include: Theta Healing de carte și manual Theta Healing

 

 

Additional Class Information

Tuition includes the Basic DNA book, the Basic DNA manual and international certification as a Theta Healing® practitioner upon completion. 

Tuition: Select the option that suits you best

  • A one-time payment of $566, early bird price - $475, if you register 4 weeks prior to the start date of the course.

  • 3 monthly payments of $216.67, making a total of $650.  

 A registration deposit of $149 is due 2 weeks prior to the course date.

Deposit is non-refundable. However, you can use your deposit for future seminars. The course remainder is due 2 days before the course begins. 

Scholarships are available.

Re-certification:

If you are a Theta Healing® Basic Course Graduate with a valid certificate, you can retake this class at half the price. 

You'll receive additional information once you register. 

 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.