Wealth Consciousness

Data: November 29 - December 1, 2019

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): English,Arabic

Site web:
www.thetahealing.net.au

Suma totală Seminar: 525.00 EUR

Suma depusa: 175.00 EUR

seminar Sumă: 350.00 EUR

Locație

Helsinki Helsinki, Finland Finland

Despre instructorul tau

Mark Anthony

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Certificat de Științe

English,Arabic

(+612) 9613 0712

http://www.Thetahealing.net.au

Servirea următoarelor locații:

St Leonards, NSW, Australia;Sydney, NSW, Australia

ThetaHealing® Wealth Consciousness

Duration: 3 zile

De "Conștiința Wealth" Seminarul este un seminar ThetaHealing Electivă aprobat de Consiliul de Administrație în 2012. Acest seminar a fost organizat de Mark Anthony utilizarea tehnicii ThetaHealing pentru a ajuta la Thetahealers adopte o "avere conștient" de gândire. Mentalitate unei persoane ", fie atrage sau respinge avere față de ei. Pentru mulți, avere pare să fie în afara de noi, dar, de fapt, bogăția reală este o stare de spirit pe care le puteți adopta constient ori de câte ori doriți să.
 
 
Primul pas spre a deveni bogat este deplasarea accentului de la dominanta un deficit și lipsă de gândire și de rupere departe de limitare mentale modele, normele și obiceiurile care ne sărăci și atrage noi nou și din nou în ciclul sărăciei.
 
Toate bogăția le-ați dorit vreodată se află în tine și nu în afara de tine!
Scopul acestui seminar este de a ridica conștiința noastră, cu ajutorul funcției ThetaHealing astfel încât să putem alinia în mod natural de vibrație nostru (suma tuturor gândurilor noastre credințe, atitudine și sentimentele) cu legile universale care va crea și susține bogăție în moduri care vor beneficia toate .

 
O stare de spirit conștient Bogăția poate fi dobândită de oricine și nu se limitează doar la cei norocosi câteva sau persoane fizice speciale și talentați în societatea noastră. În prima parte a anilor 1900 și de-a lungul istoriei sa constatat că a luat persoanele cele mai bogate aproape o întreagă durată de viață de a dobândi avere, dar acum, cu schimbare in constiinta oamenilor umane pot robinet în această stare de spirit și de a dobândi bogăție în foarte puțin timp. 

 
Obiectivul general și unicitatea acestui seminar este de a ajuta trecerea de mentalitate noastră din constiinta saraciei la constiinta bogăție unde bani se varsă în viața noastră mai ușor prin a face munca pe care o iubim.


Pentru a realiza avere constiinta mentalitate 3 întrebări fundamentale vor fi abordate pe parcursul seminarului.

  • Cine sunt eu?
  • Care este cea mai mare adevărul despre existența noastră?
  • Care este scopul meu aici?
  • Viata este imaginile minții exprimate

 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.