Advanced DNA

Data: May 31 - June 2, 2019

ori: Friday 18.00 - 22.00, Saturday/Sunday 11.00 - 19.00

Cerințe preliminare: ADN Bază

Limba (i): Russian

Site web:
www.thetatree.com

Suma totală Seminar: 495.00 GBP

Suma depusa: 100.00 GBP

seminar Sumă: 395.00 GBP

Locație

Victoria station, Vauxhall London, United Kingdom SW1V 1PS

Despre instructorul tau

Zena Gourevitch

Un certificat Practicantul Independent, Instructor

English,Russian

+61409302548

www.thetatree.com

Servirea următoarelor locații:

Byron Bay, NSW, Australia
Melbourne, VIC, Australia
Moscow, Russia

ThetaHealing® Advanced DNA

Duration: 3 zile

Theta Healing curs avansat extinde informațiile din Seminarul de bază să cuprindă o înțelegere în profunzime a șapte planuri de existență

Advanced-DNA-ThetaHealing

care ne înconjoară.

 
Studentul va învăța cum să îndepărteze resentimente vechi, jurăminte, și angajamentele care le dețin înapoi. Studentul va descoperi cum să se vindece cu "copil în pântece" și "vindeca sufletul spart" exerciții. Studentul va primi sentimentele care sunt descărcate de pe Instructor, care va aduce vindecare profundă și iluminare pentru a le. Acest seminar este o experiență încântătoare în calitate de studenți sunt umplute cu multe sentimente noi și pozitive, cum ar fi a ști cum să aprecieze acum și ceea ce acceptarea de sine se simte ca pentru al șaptelea plan.

 
 
Seminar Include: Theta Healing avansata Tot Ceea Ce Este si Theta Healing manuale avansate

Additional Class Information

Zena Gourevich (born in Russia, live 30 year in Australia), will be in London 10 days, and will teach Basic and Advance, courses will be in Russian. Warm welcome ! 
 
facebook group - "русская theta 7я" welcome
 
To receive more information or register, please call or WhatsApp manager in London - Nadia +447599428407 (speak Russian)

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2019 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.