Soul Mate

Data: August 9 - 10, 2019

ori: Das 14 às 20 horas

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): Portuguese

Site web:
semanadodespertar.com.br

Suma totală Seminar: 1290.00 BRL

Suma depusa: 0.00 BRL

seminar Sumă: 1290.00 BRL

Locație

Rua Embaixador Leão Veloso, 213 São Paulo, São Paulo Brazil 05003-030

Despre instructorul tau

Simone Cassola

Un certificat Practicantul Independent, Instructor

Portuguese

+5511959146621

www.semanadodespertar.com.br

Servirea următoarelor locații:

SÃO PAULO, São Paulo, Brazil
São José dos Campos, São Paulo, Brazil
Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil

ThetaHealing® Soul Mate

Duration: 2 zile

Aceasta este a doua zi după participarea la sufletul pereche Day. Această zi este deschis pentru studenții care au absolvit cursul de bază și avansate. A doua zi se mai în profunzime curatare convingerile și temerile din jur găsirea sufletul pereche.

 
Acest curs este un mod minunat de a afla ce este cu adevărat în căutarea pe care într-un partener și de a atrage acea energie frumoasă pentru tine, fără măcar să se uite pentru asta! Vino descoperi ceea ce lipsește relația voastră și să ne ajute să găsiți încrederea în sine, sufletul pereche sau doar ajuta reaprinde din nou acea scanteie veche.

 
"Amintiți-vă" dragostea este peste tot, dar fără a fi complet deschise sau conștient de tot ce ne înconjoară se poate trece cu ușurință la noi cu chiar fără să știe! 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2019 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.