Advanced DNA

Data: March 27 - 29, 2020

ori: 9.am- 4.30pm

Cerințe preliminare: ADN Bază

Limba (i): English

Site web:
www.eternallotus.com.au

Suma totală Seminar: 625.00 AUD

Suma depusa: 5.00 AUD

seminar Sumă: 620.00 AUD

Locație

Bega Valley Regional Learning Centre Merimbula, New South Wales Australia 2548

Despre instructorul tau

Christine Farnham

Un certificat Practicantul Independent, Instructor

English

0407268885

www.eternallotus.com.au

Servirea următoarelor locații:

Mirador, NSW, Australia
Merimbula, NSW, Australia

ThetaHealing® Advanced DNA

Duration: 3 zile

Theta Healing curs avansat extinde informațiile din Seminarul de bază să cuprindă o înțelegere în profunzime a șapte planuri de existență

Advanced-DNA-ThetaHealing

care ne înconjoară.

 
Studentul va învăța cum să îndepărteze resentimente vechi, jurăminte, și angajamentele care le dețin înapoi. Studentul va descoperi cum să se vindece cu "copil în pântece" și "vindeca sufletul spart" exerciții. Studentul va primi sentimentele care sunt descărcate de pe Instructor, care va aduce vindecare profundă și iluminare pentru a le. Acest seminar este o experiență încântătoare în calitate de studenți sunt umplute cu multe sentimente noi și pozitive, cum ar fi a ști cum să aprecieze acum și ceea ce acceptarea de sine se simte ca pentru al șaptelea plan.

 
 
Seminar Include: Theta Healing avansata Tot Ceea Ce Este si Theta Healing manuale avansate

Additional Class Information

$195 deposit required upon registration with the remaining amount to be paid by the start of your course date.
 
Payment plans are available. If you require a payment plan please contact Christine directly to arrange details.
 
*All payments are non-refundable

Here in our beautiful coastal town of Merimbula, NSW, we have an airport with flights with REX Airlines. REX has filights here to and from Sydney and Melbourne.
There are loads of accommodation options for you also.

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2019 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.