Disease and Disorder

Data: May 28 - June 6, 2019

ori: Tues. & Wed.5/28-/29 5:15-10:45 PM Th-Sun.5/30-6/2 9:30-5:00 PM Tues.-Fri. 6/3-6/7 5:15-10:45 PM

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Anatomie intuitivă

Limba (i): English

Suma totală Seminar: 1650.00 USD

Suma depusa: 250.00 USD

seminar Sumă: 1400.00 USD

Locație

Love's Inteligence Center Kalispell, MT United States of America 59901

Despre instructorul tau

Stacy Rush

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Certificat de Științe

English

630-408-7874

http://www.lovesintelligence.org

Servirea următoarelor locații:

Chicago, IL, United States of America;Kalispell, MT, United States of America;Flagstaff, AZ, United States of America

ThetaHealing® Disease and Disorder

Duration: 2 Weeks (10zile)

Boli Rezervați ThetaHealing și tulburări a fost creat pentru acest seminar, în 2007, cu peste 400 de pagini de perspective din Vianna la peste 40.000 de lecturi.
 
În prima zi, studentul va primi boli și tulburări carte. În fiecare zi, timp de două săptămâni, instructorul va lucra cu elevii cu privire la blocurile lor de lucru cu boli diferite. Ei discută, de asemenea bolile acestea sunt familiarizați cu, a da perspective asupra componentelor fizice, mentale si emotionale ale bolilor.

 
Acest seminar Cuprinde explicarea sistemelor organismului, peste 100 de boli și tulburări, care acoperă ierburi și minerale, acest seminar este cu siguranta pentru alternative profesionale.

 
ThetaHealing Practitioner vor fi predate o înțelegere în profunzime a bolii din punct de vedere intuitiv.ThetaHealing Practitioner va descoperi sistemele de credinta pe care le au față de ascunse boală care poate fi împiedică abilitățile lor de a se vindeca dezechilibru emotional in altele și ei înșiși. Este încă ceea ce noi credem în interiorul care face diferența.Cum Sentimente, emoții, credințe și programe influențează modul în care ne comportăm și au dramatic afectează pe corp de bine.Aflați programelor, sisteme de credinta, descoperiri intuitive, căile de atac și suplimente care Vianna a dovedit a fi de valoare ca acestea se referă la anumite boli și afecțiuni.După finalizarea, practicantul ThetaHealing va fi un pas mai aproape de a lor titlu ThetaHealing Maestru.
Seminar Include: Boala si tulburari ThetaHealing Book

 
Acest seminar este de 2 săptămâni, de obicei, predate de 5 zile și apoi două zile libere timp de 2 săptămâni.

Additional Class Information

Contact instructor:  Stacy Rush 1(630)408-7874
Available through phone, text, Facebook Messenger, What's App
 
Please preregister to assure your course materials and seat in class.
I look forward to working with you on your journey.
 
 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2019 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.