Cum să devii un ThetaHealer®

Primul seminar pentru a lua pentru a începe aventura cu tehnica ThetaHealing este ADN-ul de bază. Acesta este un seminar de 3 zile, în general, a învățat într-o vineri, sâmbătă, duminică și. Acest seminar vă va prezenta la ThetaHealing și te învețe informațiile de bază a modului de a face ThetaHealing; precum și certificați ca practicant ThetaHealing. 2 seminarii mai recomandate cu Theta Healing sunt ADN-ul de bază și ADN-ul avansat. Din aceste 2 seminarii de învățare cu ThetaHealing poate merge de multe direcții.

 
Odată ce ați terminat seminarul de bază ADN-contul dvs. va fi creat pe www.thetahealing.com și sistemul vă va trimite un nume de utilizator și o parolă. Contul dvs. nu este afișat public pe site-ul până vă conectați la contul dvs. și alege pentru a avea contul vizibil pentru oameni pentru a vedea.

 
După ce ați primit numele de utilizator și parola vor avea acces la contul dvs. ca un ThetaHealer. Vă recomandăm să luați un minut după completarea unui seminar pentru a vă asigura informațiile dvs. de cont curent este atat de persoanele pe care le căutați pe site-ul are cel mai până la data de informații cu privire la modul de a vă contacta.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.