Akemi Kajihara

An Independent Certified Practitioner, Instructor, Certificate of Science

English,Japanese

+818038137320

http://www.astrohearts.info/

Clasele mele viitoare

Soul Mate St Gallen  Switzerland Oct 21 - 22, 2019 Află mai multe
You and the Earth 東京都  Japan Dec 23 - 24, 2019 Află mai multe
Intuitive Anatomy 大阪府  Japan Dec 26, 2019 - Jan 11, 2020 Află mai multe

Despre mine

シータヒーリングを2010年に始めました。
現在シータヒーリングのサイエンスです。
インストラクタークラスの通訳をさせていただいています。
 
 
 

Atestări Extra

 

Marturii

Organizarea unui seminar în zona dumneavoastră

Please contact me if you have more than 10 people in your area who would like to take a Theta Healing course or courses.  I would travel with my husband and my son.  They will support the class and me. Please contact me for further information to email address, astrohearts.akemi@gmail.com.    
Informațiile prezentate pe acest profil ThetaHealing este furnizat de ThetaHealer® enumerate mai sus. Ei sunt responsabili pentru informațiile afișate. Dacă doriți să raporteze informațiile din acest profil de a gândi să faceți clic pe link-ul de profil a. Informații privind celelalte pagini ale acestui site este furnizat de Gândiți-vă.
      

Reclama acest profil

Reclama acest profil

Numele dumneavoastră:
Email-ul tau:
Toate informațiile vor fi confidențiale
De ce doriți să reclami acest profil?

Send a Message

Numele dumneavoastră:
Email-ul tau:
Mesaj:
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2019 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.