Romanticismul ThetaHealing® 

Guy al meu din Montana

Ani de zile am visat la omul cu care să fiu mai târziu în viaţă. Ştiam că el trebuia să aibă părul şaten şi ochii albaştri. Odată cu trecerea timpului am ştiut că această persoană trebuie să fie din Montana. Ştiam că el trebuie să fie crescător de vite sau fermier; nu reuşeam să mă decid care dintre acestea două va fi, dar ştiam că va avea una dintre aceste meserii şi mai ştiam că are un copil. 
 
Când l-am visat prima oară, ştiam că e căsătorit, dar că va divorţa. Când ne-am apropiat în timp de prima întâlnire, ştiam că el va conduce o camionetă veche alb-albastră şi că acel copil al său este un băieţel. Dintr-un motiv inexplicabil, nu am reuşit să-l contactez pe acel bărbat. Am încercat să-l contactez prin visele băieţelului, pentru a-i spune tatălui său că vin. Ani de zile am avut un vis intermitent că voi deveni o lupoaică şi că voi alerga cu haita. Sub înfăţişarea acelui lup, alergam în visele băiatului. Încercam astfel să-i comunic că-l voi vizita pe tatăl lui într-o bună zi. Aceste vise îl speriau pe copil, iar el se trezea ţipând şi plângând. Aceste vise au continuat câţiva ani, însă fără succes. Abia peste mai mulţi ani, l-am întâlnit pe acest bărbat, în 1997. 


În visele mele, întotdeauna îl numeam tipul (guy) meu din Montana. L-am întrebat de multe ori pe Creator care este numele său, iar el îmi răspundea de fiecare dată „tipul din Montana”.  În timpul lucrului, le spuneam prietenilor mei despre genul de bărbat pe care mi-l doresc, sperând că omul meu din Montana va fi „alesul”. Purtam o discuţie cu una dintre prietenele mele. Am realizat atunci că manifestam sufletul meu pereche, pentru că am început să spun ce-mi doream la un bărbat şi la ce eram dispusă să renunţ. I-am spus că îmi doresc un bărbat cu ochi albaştri şi păr şaten. I-am spus că trebuie să fie stabil şi că mi-l doresc pe bărbatul din visele mele, bărbatul meu din Montana.

 

În 1997, am întâlnit un bărbat pe care-l chema Guy Stibal. (Aţi înţeles? Stibal aminteşte de cuvântul englezesc stable = stabil, statornic, solid, dar şi grajd, staul, n. trad.). Când m-am întâlnit din nou cu prietena mea şi ea a auzit numele de familie al lui Guy, mi-a spus „”Doamne, ce manifestări poţi să faci!” Guy era fermier şi crescător de vite. Lucra la ferma familiei din Idaho, iar vara lucra la crescătoria de vite din Montana. Mi-a spus că fiul său a visat multă vreme nişte lupi care tot intrau în visele sale şi-l trezeau. L-am vizualizat pe acest bărbat atât de detaliat, încât atunci când l-am întâlnit, am crezut că Creatorul îmi face o farsă, pentru că nu putea să fie atât de uşor.

  

De atunci ştiu că Creatorul îţi dă toate răspunsurile de care ai nevoie. Numele soţului meu este Guy şi este din Montana (Tipul - Guy al meu din Montana”. El este partenerul meu în această călătorie, sprijinindu-mă total în crearea Theta Healing şi călătorind împreună cu mine în toată lumea, pentru a-i învăţa pe oameni. 

Această poveste este dedicată soţului meu şi vă aminteşte să aveţi încredere în intuiţia voastră.    


 

 

Check out Vianna and Guys You Tube Videos
ThetaHealing Guy Stibal expresses his love for his Amazing wife Vianna Stibal Part 1
ThetaHealing Guy Stibal expresses his love for his Amazing wife Vianna Part 2
Vianna & Guy's horseback riding video
Vianna & Guy's Labrynth video  

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.