Despre Vianna Stibal - Fondator al Theta Healing®

Vianna Stibal este un profesor spiritual renumit care predă filozofia și meditație tehnica ei spirituală, Theta Healing, în întreaga lume. După martorii o vindecare pe cont propriu tumoare 9-inch acum aproape 20 de ani, ea a descoperit ca emotiile si credintele ne afectează la nivel de suflet de bază, genetic, istorie, și. Ea a dezvoltat un proces pentru a afla cum credem noi, de ce credem noi, cum ne-am crea probleme și boli în viețile noastre, cum să le schimbe, și cum să înțeleagă planul adevărat Creatorului, și de a crea realitatea dorim. Tehnica ei ia creierul unui creier stare theta profunda instantaneu. Folosind acest stat, ea învață elevii ei să restabilească legătura lor cu Creatorul. Prin acest sens, ea a invata cum sa faciliteze schimbari fizice, mentale și emoționale. Ea ne învață că noi suntem scântei lui Dumnezeu și arată cum fiecare dintre noi crea propria realitate și cum totul în viața noastră are și va servi unui scop. Vianna te învață cum să identifice aceste scopuri, să înțeleagă te și de a crea realitatea pe care doriți.

Nu numai că ea a descoperi tehnica ThetaHealing este docil, ea știe că trebuie să fie predate. Vianna desfășoară seminarii peste tot în lume pentru a învăța pe oameni de toate rasele, credințele și religiile. Ea are profesori instruiți și practicieni care lucrează în 30 de țări, cu o valoare estimata de 300.000 de practicanți din întreaga lume, dar munca ei nu se va opri aici!

 
Vianna este dedicat de partajare dragostea ei pentru toți oamenii și pentru Creatorul a Tot Ce Este, prin traininguri, cărți, și altele ajută. Ea arată această dragoste prin acordarea toate numirile personale departe de gratuit.


Mesaj personal de la Vianna Stibal

Numele meu este Vianna. Eu sunt fondatorul tehnicii ThetaHealing. M-am vindecat prin Creatorul multe ori folosind aceasta tehnica.

 
Din prima dată când am avut o vindecare instantanee curiozitatea mea a fost întotdeauna la fel; "Ceea ce a făcut piciorul meu se vindeca asa de repede?" Mulți ani mai târziu mi sa spus am avut insuficienta cardiaca congestiva. Cu toate acestea, din nou, am găsit un alt mod de a permite inima mea de a vindeca incredibil de repede. L-am întrebat aceeași întrebare, "ceea ce a facut corpul meu se vindeca asa de repede?"

 
Poate că întrebarea corectă ar trebui să fie "de ce a trebuit să mă îmbolnăvesc, în primul rând și ceea ce am învățat de la ea?" Ca întotdeauna, Creatorul mi-a răspuns cu aceeași răbdare: "Vianna ai un corp elastic. Tu ar trebui să binecuvânteze corpul tau. Încurajați corpul tau, nu-l descuraja. "

 
Am asistat la mii de vindecări instantanee cu clienții mei și studenții mei. Mi-am petrecut timpul meu din 1995 arată alții cum să facă această meditație simplă și de a primi rezultatele. În 2000, am început să certifice pe alții să-l învețe.

 
Tehnica Theta Healing este cel mai bine descris ca fiind o modalitate de a robinet în răspunsuri clare. Acesta permite, de asemenea, participantului de a găsi limitarea convingeri și schimbați-le imediat. Nu sunt obiective lungi, nu afirmații lectură, fără voodoo care-do, implică doar o realizare simplă și decizia de a le modifica și apoi martorii Creatorul instantaneu le schimba.
După ce am avut propriul meu vindecare instantanee - oameni m-au găsit. Foarte bolnavi au venit în masă. L-am întrebat pe Creator cum să-i ajute. Unele luat mai bine, iar altele nu. Când l-am întrebat de ce unii Creator nu te mai bine mi sa spus au crezut ei ar trebui să fie rău. Lucrul cu sisteme de credință nu era nou pentru mine la momentul respectiv. Am fost căsătorită cu un hipnotizator și în ciuda diferențelor noastre a fost bun la ceea ce a făcut el. Dar hipnoza a fost un proces lung. Unele dintre credințele au fost genetic și istoric. Dumnezeu mi-a arătat patru niveluri Credința locul de muncă după am recăsătorit omul meu de la Montana, Guy Stibal. Rezultatele au fost uimitoare!

 
Cartea ThetaHealing și Advanced ThetaHealing atât descriu tehnica mea. Există profesori certificați în tehnica ThetaHealing pretutindeni împărtășesc răspunsurile mele și rugăciunile cu lumea. Cele mai multe dintre cadrele didactice le-am predat sunt uimitoare, doar câteva au mi-a adus durere de inimă. Totusi, eu sunt condus de un sentiment de scop de a împărtăși ceea ce știu.

 
Știu că există un Creator și suntem parte din ea. Știu că suntem divină și cum am clar convingerile limitative, toate lucrurile sunt posibile. Nu pot nega faptul că am fost vindecat ca raze X de tumori meu 9 inch sunt o reamintire constantă. Am asistat la multe minuni în interiorul corpului și out. Am văzut oameni se vindeca si altii care nu au. Am o știind că Creatorul este Real și indiferent de religia esti puteți atinge în ea.Mi-am dedicat viața mea cu Creatorul. Prin această călătorie, am găsit modalități de a ajuta mine si altii pentru a avea sănătate, dragoste și bucurie.

 
Succesul uimitor al tehnicii ThetaHealing se bazează pe puritatea muncii și devotamentul cadrelor didactice și practicieni sale care iubesc și răspândesc această lucrare peste multe culturi. Fiecare profesor și practicant aduce propria lor experiență uimitoare, dar tehnica este învățat să rămână la fel peste tot.

 
 

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.