ThetaHealing® Theta Brain Stat


THETA STAT ȘI THETA undele cerebraleTheta este starea de spirit în care se crede puteți crea totul și de a schimba realitatea imediat.
Care este starea THETA?Există cinci principale undele cerebrale de frecvență: Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma. Aceste unde cerebrale sunt în continuă mișcare, creierul produce unde consistente la toate frecvențele.

 
Tot ceea ce faci sau spui este reglementată de frecvența undelor cerebrale. Când vorbim cu alții, de exemplu, mintea noastră este în Beta.
Beta val are o frecvență de 14-28 cicluri pe secundă. Beta este starea in care sunt active și de alertă.

 
Într-un stat Alpha, undele creierului muta la o frecvență între 7-14 cicluri pe secundă. Frecvența de Alpha este o stare mentală de relaxare profunda si meditatie. Alpha este podul între Beta și Theta. Wave Alpha reglementează visele, fantezie, și denotă o stare de conștiință de sine stătătoare și relaxat. Persoanele care au probleme cu această frecvență va avea dificultăți în amintirea. De exemplu, sunteți conștienți de un anumit vis sau meditatie, care a fost foarte adânc, dar nu vin în minte detaliile, înseamnă că nu au generat suficiente frecvență în Alpha. Ai avut nici o punte de legătură între subconștientul și mintea conștientă.

 
Theta de stat este o stare de relaxare foarte profundă; este utilizat în hipnoza și în timpul somnului REM. Undele cerebrale sunt încetinite la o frecvență de 4-7 cicluri pe secundă.Din acest motiv, Poporului mediteze consecutiv ore, în scopul de a realiza această stare, pentru a avea acces la calm absolut perfect.Theta undelor cerebrale poate fi considerat subconștientul; ele guvernează acea parte a minții noastre care se află între conștient și inconștient și se reține amintirile și sentimentele. De asemenea, conduce credintele si comportamentul tau.Undele Theta sunt întotdeauna creatoare, caracterizată prin sentimente de inspirație și foarte spiritual.Se crede că această stare mentală vă permite să acționeze sub nivelul mintii constiente.

 
Theta este prima etapă a fazei când visăm. Pentru a înțelege această frecvență într-o simplă și suficient de cuprinzător să se gândească la cum se simte și cum e fi pe partea de sus a unui munte cu totul absorbită de ceea ce este în jurul tău și să știți că "știe" că Dumnezeu este real, știu doar că Dumnezeu "este . "În acel moment vă aflați în Theta.Theta de stat este un stat foarte puternic. Acesta poate fi comparat cu acest tip de transă în care puteți găsi copii atunci când se joacă cu jocuri video.Un alt exemplu de stat Theta este cea a celor care merg pe carbuni incinsi fara a fi ars.Delta este starea de spirit atunci când sunteți într-un somn adânc. În Delta undele cerebrale sunt încetinite la o frecvență care variază între 0-4 cicluri pe secundă. este valul care le folosiți atunci când sună telefonul și știi deja cine sună.

 
Gama undelor cerebrale este starea în care ne aflăm atunci când ne învăța și procesăm informații. Gama de val stimuleaza eliberarea de Beta endorfine.
Valuri Gamma par a fi implicate in activitatea creierului mai mare, în care sunt incluse percepția și conștiința. În timp ce vă aflați în raza de acțiune, undelor cerebrale dvs. variază de la 0 la 4 cicluri pe secundă.

 
Vianna consideră că atunci când ești într-o stare-Gamma Theta vă aflați într-o stare favorabilă pentru vindecare instantanee. În minunea vindecării instantanee, creierul poate merge la 4 cicluri pe secundă la 500 pe secundă. Gama ritm dispare atunci când o persoană este sub anestezie. Poate fi, de asemenea, implicate în legarea inputuri senzoriale în obiectul unic, care percepem. Acest proces este atât de eficient, încât devenim conștienți de faptul că se întâmplă. Înregistrările de neuroni din cortexul vizual arată că sincronizarea în intervalul de bandă combină parte a cortexului stimulată de același obiect și nu cele solicitate de diverse obiecte, care implică intervalul ritmuri de îmbinare. De exemplu, culori, forme, mișcări și poziția unui obiect, sunt prelucrate în cortexul vizual în moduri diferite și aceste caracteristici ale obiectului trebuie să fie combinate într-o singură entitate. Acest lucru este cunoscut sub numele de problema Uniunii (care ar putea fi motivul pentru care oamenii adune amintiri plutitoare într-o stare de inconștiență) și ritmuri gamma sunt învățați să oferi soluția.


Oamenii de stiinta au descoperit ca anumite frecvențe de undă cerebrale (mai ales Alfa și Theta) pot:

  1. scuti de stres și de a promova o reducere de durată și substanțială a persoanelor predispuse la stări de anxietate.
  2. Facilitarea o relaxare fizică profundă și claritate mentală
  3. crește capacitatea verbală și, de asemenea, IQ-ul de performanță, verbal.
  4. O mai bună sincroniza cele două emisfere ale creierului.
  5. Recall imagini mentale trăiesc și gândirea imaginativă și creativă spontan.
  6. Reducerea durere, de a promova euforie și de a stimula eliberarea de endorfine.
ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.