ThetaHealing® România

Aici găsi toate informațiile de care aveți nevoie despre:ThetaHealing®Reprezentanții Oficiali ThetaHealing®Cursurile ThetaHealing®Ședințele individuale ThetaHealing®Instructori ThetaHealing®ThetaHealing® Terapeuți certificațiCursurile Viannei Stibal din întreaga lumeInstitutul de cunoaștere ThetaHealing® THinK® din Kalispell, Montana, Statele Unite ale Americii
 
Pentru mai multe informații sau pentru a actualiza informațiile de pe site-ul de contact ThetaHealing® România, vă rugăm să contactați Country Interpret și Communicator Cristina G Hlusak.

ROMÂNIAN Country CIC (Country interpret și Communicator) 

-A ThetaHealing Country interpret și Communicator este aici pentru a ajuta la mentinerea site-ul oficial și să răspundă la întrebări ați putea avea despre tehnica ThetaHealing. Avem multe ThetaHealers Certificate listate pe site-ul puteți contacta pentru informații, precum și cred că în mod direct. info@thetahealing.com.
 
Cristina G. Hlusak este ThetaHealing Country Interpret și Communicator în România din 2008.
Cristina Hlusak și-a început cariera ca inginer constructor în Bucureşti, România. Mai târziu, ca studentă la Colegiul Internaţional de Business/Afaceri al Universităţii din Las Vegas, Statele Unite, s-a mutat din Statele Unite în Regiunea Autoadministrată Macau din China şi s-a alăturat Grupului Vaford Hong Kong, în calitate de consultant pentru dezvoltarea afacerilor. 
Astăzi, cariera sa urmează o cale complet diferită. Ca Maestru ThetaHealing® cu certificat ştiinţific în ThetaHealing®, Practicant şi Profesor la toate cursurile Theta Healing, s-a dedicat călăuzirii şi sprijinirii dezvoltării personale, profesionale şi spirituale, cu mult entuziasm, oferind numeroase căi de îmbunătăţire a vieţii oamenilor. 
Contactaţi-o pe Cristina !
ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.