Discover ThetaHealing®

MISIUNEA: Pentru a schimba lumea o persoană la un moment dat și arată toată lumea adevărata lor legătură cu Creatorul a Tot Ce Este. Scopul nostru este de a aduce mai departe cele mai bune din toate persoanele.

Tehnica Theta Healing a fost creat de către Vianna Stibal in 1995 in timpul ei călătorie personală înapoi la sănătate și după ce a vindecat-o de la 9-in tumoare picior.
Tehnica Theta Healing este o tehnică de meditație și filozofie spirituala - nu depinde de o religie, dar accepta-le pe toate - cu scopul de a obține mai aproape de Creator. Este o metodă de formare pentru mintea ta, corpul și spiritul, care vă permite să îndepărteze credintele limitative si de viata in direct cu ganduri pozitive, în curs de dezvoltare virtuți în tot ceea ce facem. Prin meditație și rugăciune, tehnica ThetaHealing creează un stil de viata pozitiv.

 
Tehnica Theta Healing este întotdeauna predat pentru a fi utilizat în legătură cu medicina conventionala. Ea învață cum să pună să folosească propria intuitie naturale, bazându-se pe iubirea necondiționată a Creatorului a tot ce este de a face efectiv "lucrarea." Noi credem, prin schimbarea ciclului de undelor cerebrale pentru a include starea "Theta", puteți viziona de fapt, Creatorul a tot ce este crea bunastarea fizica si emotionala instantanee. Am învățat că prin tehnica ThetaHealing abilitati intuitive pot fi folosite pentru a aduce cu privire la bunastarea fizica si emotionala spontan.

 
Filozofia noastra este de a trăi, de tren, și antrenor alții cum să realizeze o viață mai bună prin esenta pura a iubirii. Aceasta tehnica ne permite să lucrăm cu Creatorul pentru a ajuta la atingerea armoniei în mintea noastră, corp si spirit. Suntem cel mai bine cunoscut pentru cele 7 planuri de existență. Folosind acest concept, practicantul foloseste tehnica de meditatie pentru a conecta cu o putere spirituală mai mare de lui / ei propria credință și comenzi o schimbare așa cum a solicitat acel individ.

 

TEHNICA Theta Healing este cel mai bun descris ca un MIRACOL atins pentru viața ta.

"Dacă nu există decât o singură energie-tehnica pe care să învețe, Let It Be PREZENTA UN .. TEHNICA ThetaHealing va schimba viata pentru totdeauna. TEHNICA este atât de simplu este perfect. IT nu cere nimic de la tine, sau pe care le dau la orice alte învățături. TEHNICA ThetaHealing TREC DINCOLO DOGMA și merge dincolo de toate religiile dar este acceptarea tuturor. după cum Hristos a spus: "Toate aceste lucruri poti face si mai mult", în tehnica Theta Healing veti invata ca nimic nu este imposibil dacă Îndrăznești să creadă.

-Nini Guerard, Acupuncturist, Former Staff of Kaiser Permanente

 

 

 

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.