ThetaHealing® Relaţii cu lumea Instructori

Duration: 5 zile

Theta Healing Relatii Mondiale instructori Seminarul este conceput pentru a dezvolta capacitatea de a învăța diferite culturi, rase și religii, fără a crea ofensatoare sau neînțelegeri. Acest seminar va arăta instructorului ThetaHealing posibile provocări care pot suprafață, atunci când predau peste liniile culturale și rasiale. Învață să fie sensibil la nevoile diferite de oameni din întreaga lume. Acest seminar va ghida instructor ThetaHealing pentru eliberarea convingerile ascunse care le pot avea cu privire la predarea seminarii multi-etnice pentru a le face gustoasa ca profesor, oriunde în lume. Aflați cum să călătorească în condiții de siguranță la diferite țări și cum să rămână sănătoși atunci când trăiesc în ele.

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Relaţii cu lumea, Bază Instructori și Cursul , Avansat Instructori, Dig Deeper Instructors

Declarațiile din acest site și clasa nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Aceste informații sunt oferite în scopuri strict educaționale. În nici un fel informația de pe acest site ar trebui să fie considerat un substitut pentru îngrijire medicală competentă de către medicul sau alt profesionist din domeniul sanitar.

ThetaHealing
Marturii
With ThetaHealing I experienced profound vibration shifts that altered my life when I healed my own issues, experienced miraculous healings within my family relationships and found my life purpose.

-Diana Palm
Totally changed every aspect of my life.

-Lois Lee Fellers
So Vianna thank you from the bottom of my heart for sharing such a wonderful modality that has helped so many people. It has indeed changed my life.

-Christine Powell

Theta Healing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 208.524.0808 or 406.257.2109
FAX: 406.257.2094

Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2017 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.