Basic DNA

Data: July 28 - 30, 2017

ori: Sexta das 19hrs as 22hrs, sábado e domingo das 09hrs as 17hrs.

Cerințe preliminare: nici unul

Limba (i): Portuguese

Suma totală Seminar: 1342.00 BRL

Suma depusa: 152.00 BRL

seminar Sumă: 1190.00 BRL

Site web:
www.reikiveterinario.com.br

Locație

Rua Juréia, 860 Chácara Inglesa São Paulo, São Paulo Brazil 04140110

Despre instructorul taus

Ricardo Garé

Un certificat Practicantul Independent, Instructor

English,Portuguese

55 11 995766998

www.facebook.com/PlenitudeTheta

São Paulo, São Paulo, Brazil
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil
Lisboa, Lisboa, Portugal

Karina Oliveira Mascaro

Un certificat Practicantul Independent

Portuguese

11 966356637

www.facebook.com/PlenitudeTheta

São Paulo, São Paulo, Brazil

Cum de a înregistra

O valor do curso é R$ 1190 ou R$ 1290 em 6 vezes (podendo ser via cartão de crédito).

Para inscrições e contato: plenitudetheta@gmail.comThetaHealing® Basic DNA

Duration: 3 zile

ADN-ul de bază introduce tehnici Theta Healing și se concentrează pe activarea celor 12 directii de actiune ale ADN-ului în cadrul fiecărui participant. Elevii experimenta o deschidere la iubirea neconditionata a Creatorului.
 
 
Inima acestui seminar este practica de tehnici care vă permit să schimba modelele de viață a avut loc în loc de convingerile de bază, genetic, istoric și suflet, fie auto-provocate sau impuse din exterior. ThetaHealing credem că moștenim credintele si emotiile de la strămoșii voștri. Acest nivel numim nivel genetic

 
 
Studentul va învăța să identifice lui / ei propriile convingeri, precum și de a practica tragerea lor pentru alte persoane din seminar. Această practică poate dezvălui rapid sisteme de convingeri, care arată corpul pentru înlocuirea credintele limitative sau sentimente cu cele pozitive.
Articole recente au dovedit convingeri genetice pot fi transmise.

 
 
Alte subiecte și exerciții includ:
Aflați de ce am crea lucruri în viața noastră și ceea ce am învățat de la eaAflați discernământ atunci când se lucrează cu ghiduri și îngeri păzitoriIntroducere în manifestating în viața taLecturi viitoare,echilibrarea starile talesuflete pereche, waywards și implanturiȘapte planuri de existentaPuterea de conectare la Creatorul a Tot SePână la sfârșitul seminarului, studentul este pregătit să devină un practician de Theta Healing ca ThetaHealer®.
 
Seminar Include: Theta Healing de carte și manual Theta Healing

 

 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2018 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.