DNA 3

Data: August 2 - 6, 2017

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Anatomie intuitivă

Limba (i): German,Italian,French

Suma totală Seminar: 1440.00

Suma depusa: 300.00

seminar Sumă: 1140.00

Site web:
http://www.thetahealingticino.com

Locație

Via Bosniga 28 Lumino/Bellinzona, Ticino Switzerland 6533

Despre instructorul tau

Carla Tonella

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Certificat de Științe

German,Italian,French

0041 91 825 69 67

www.thetahealingticino.com

Rome, Italy
Lumino, Switzerland
Bellinzona, Ticino, Switzerland

Cum de a înregistra

0041 91 825 69 67     carla.tonella@yahoo.it
 
PayPal: carla.tonella@yahoo.it
 
CCP: 65-68460-6
Tonella Carla
Ires Bellinzona
6533 Lumino
 
Possibilità di pernottare dal 2 al 6 agosto, sul luogo del corso senza costi aggiuntivi , altrimenti presso Hotel Alba a Lumino o presso tutti gli Hotel a Bellinzona


ThetaHealing® DNA 3

Duration: 5 zile

 

ADN-ul 3 este clasa mult asteptat pentru avansați ThetaHealing. Te învață cunoașterea cum să lucreze pe materie non-organic și organic și conștientizarea faptului că putem ieși din propria noastră paradigmă și rapid obține schimbări benefice pentru sănătatea și starea de bine folosind mitocondriile a ADN-ului; în timp ce, de asemenea, stăpânirea cunoașterea că toată lumea este de a crea realitatea lor, și cu cunoștințele corespunzătoare, se poate ieși din ea în voie.
 
Procese de clasă includ resentimente profunde și muncă credință să te cunosc; intuitiv alinierea Moleculele Veșnic; spiritual bi-locație; înțelegerea domeniile energie din material non-organic și puterea cuvintelor noastre de a manifesta realitatea noastră.
Practicanții care au luat această clasă au apreciat cu adevărat îmbunătățirile imediate și foarte ușor de observat în abilitățile lor intuitive. Viața poate lua pe un nou probleme în timp ce practica aceste învățături unice pentru tine și clienții dumneavoastră, și veți descoperi adevăratul potențial al mind.This tale minunate clasă oferă o extindere impresionantă a abilităților noastre ThetaHealing și este foarte recomandat pentru practicieni care doresc de a trăi într-o saptelea cunoaștere continuă avion și conexiune la Creatorul a Tot Ceea Ce Este.
The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2017 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.