Dig Deeper

Data: October 28 - 29, 2017

ori: 9 am - 5 pm

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat

Limba (i): Portuguese

Suma totală Seminar: 1447.00 BRL

Suma depusa: 157.00 BRL

seminar Sumă: 1290.00 BRL

Site web:
www.samadhiway.com.br

Locație

Avenida Rui Barbosa, 715 | Sala 1403 | Graças Recife, Pernambuco Brazil 52011040

Despre instructorul tau

Ariana Borges

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru

English,Portuguese

+5581999524412

www.samadhiway.com.br

Recife, PE, Brazil
Macéio, AL, Brazil
Natal, RN, Brazil

Cum de a înregistra

Investimento
 
Inscrição: R$157,00
Curso: R$1.190,00 (á vista) ou R$1.290,00 (em até 6x)
 
Incluido no curso
 
Apostila oficial
Certificado Internacional
Registro no Sites Oficiais:www.thetahealing.com e www.brasilthetahealing.com
 
Informações: 
 
info@samadhiway.com.br
 
(81) 998001114  - Whats App
 
Link de Inscrição:
 
https://goo.gl/forms/hSZWJNe2JianlRz53


ThetaHealing® Dig Deeper

Duration: 2 zile

Tehnica Theta Healing este fabulos pentru a ajunge la originea problemelor noastre, deoarece practicanții sunt predate o tehnica incredibila numita ?? săpat ??. Această abordare stil narativ ne permite să descoperim confortabil gândurile și credințele subconștiente evaziv și profunde, care ne pot bloca. ThetaHealing ?? Tehnica foloseste apoi iubire neconditionata, Cred și locul de muncă pentru a șterge aceste Feeling.

 
Această clasă este conceput pentru a obține toate ThetaHealers® bine pregatiti la aceasta tehnica esențială, pentru a vă oferi la sol solid, sfaturi si tehnici de care aveți nevoie, astfel încât să sunt încrezători la sapaturi pentru a găsi clienți tale ?? convingerile de bază cheie ??. Dacă nu putem identifica cu succes inima adevărată și originea problemei ați câștigat '?? stiu ce credințe să se schimbe. Se poate insemna, de asemenea că modificările pe care le face poate fi doar temporară, și credințele negative, eliminat-ONU poate fi obstacole în calea adevărată vindecare.

 
Aceasta clasa va permite să vă ajuta clienții să înțeleagă propriile lor comportamente și viața, apoi prin ajutandu-le face schimbari de vindecare ei "?? veți putea să apară echilibrată și clar la încheierea sesiunilor lor.

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2018 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.