Animal Seminar

Data: May 21 2017

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc

Limba (i): English

Suma totală Seminar: 200.00 USD

Suma depusa: 0.00 USD

seminar Sumă: 200.00 USD

Site web:
Dragonflytheta.com

Locație

Marshalltown , IA United States of America 50158

Despre instructorul tau

Pamela Lord

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Certificat de Științe

English

508-264-2220

http://www.pamlord.com

St.Petersburg, FL, United States of America
New Bedford, , MA, United States of America
Warwick, RI, United States of America

Cum de a înregistra

You can register for upcoming classes and find out more details by visiting my website www.dragonflytheta.com.

Call me today: (508)264-2220


ThetaHealing® Animal Seminar

Duration: 2 zile

Acesta este seminarul definitiv pe animale de vindecare. Animalul cel mai dominant în întreaga lume este a speciei umane, dar suntem atât de diferite de la alte animale? Ceea ce este în ADN-ul vostru, care este de lucru pentru tine din instinct?

 
Merge pe un drum cu Vianna și de a explora instinctele animale care intră în corpul uman. Aflați cum să se vindece frații și surorile noastre din regnul animal și a obține o înțelegere mai profundă a lumii interioare în interiorul corpului uman divin.

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2018 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.