Soul Mate

Data: April 1 - 2, 2017

ori: 10 -18 Uhr

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat

Limba (i): German

Suma totală Seminar: 250.00 EUR

Suma depusa: 30.00 EUR

seminar Sumă: 220.00 EUR

Site web:
www.susanne-schmid.at

Locație

Mitterweg 28 Wildon, Steiermark Austria 8410

Despre instructorul tau

Susanne Schmid

Un certificat Practicantul Independent, Instructor

English,German

0043 664 4176593

http://www.susanne-schmid.at

Kleinweitendorf-bei Wildon, Steiermark, Austria

Cum de a înregistra

für die Anmeldung bitte ein Mail an info@thetahealing-steiermark.at oder Tel.06644176593
Du bekommst danach eine Anmeldebestätigung und meine Kontodaten für die Anzahlung von 30€ für die Platzreservierung und am Kurstag kannst du den Rest von 190€ mitbringen


ThetaHealing® Soul Mate

Duration: 2 zile

Aceasta este a doua zi după participarea la sufletul pereche Day. Această zi este deschis pentru studenții care au absolvit cursul de bază și avansate. A doua zi se mai în profunzime curatare convingerile și temerile din jur găsirea sufletul pereche.

 
Acest curs este un mod minunat de a afla ce este cu adevărat în căutarea pe care într-un partener și de a atrage acea energie frumoasă pentru tine, fără măcar să se uite pentru asta! Vino descoperi ceea ce lipsește relația voastră și să ne ajute să găsiți încrederea în sine, sufletul pereche sau doar ajuta reaprinde din nou acea scanteie veche.

 
"Amintiți-vă" dragostea este peste tot, dar fără a fi complet deschise sau conștient de tot ce ne înconjoară se poate trece cu ușurință la noi cu chiar fără să știe! 

Additional Class Information

 
The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2017 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.