DNA 3

Data: August 23 - 27, 2017

ori: Aug 23-25 from 5 to 10:30 pm, August 26-27 from 9:30 am to 5:00 pm

Cerințe preliminare: ADN Bază, ADN Avansat, Sapă mai adânc, Anatomie intuitivă

Limba (i): English

Suma totală Seminar: 1250.00 USD

Suma depusa: 250.00 USD

seminar Sumă: 1000.00 USD

Site web:
www.thetahealinginstituteofknowledge.com/registration-practitioners-2017

Locație

ThetaHealing Institute Bigfork, MT United States of America 59911

Despre instructorul taus

Dawna Campbell

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru, Certificat de Științe

English

208-220-4607

www.thetahearthealing.com

Bigfork, MT, United States of America
Chicago, IL, United States of America
Davis, CA, United States of America

Brandy Opfar

Un certificat Practicantul Independent, Certificat de Științe

English

208 524 0808

http://www.thetahealing.com

Bigfork, MT, United States of America

Cum de a înregistraThetaHealing® DNA 3

Duration: 5 zile

 

ADN-ul 3 este clasa mult asteptat pentru avansați ThetaHealing. Te învață cunoașterea cum să lucreze pe materie non-organic și organic și conștientizarea faptului că putem ieși din propria noastră paradigmă și rapid obține schimbări benefice pentru sănătatea și starea de bine folosind mitocondriile a ADN-ului; în timp ce, de asemenea, stăpânirea cunoașterea că toată lumea este de a crea realitatea lor, și cu cunoștințele corespunzătoare, se poate ieși din ea în voie.
 
Procese de clasă includ resentimente profunde și muncă credință să te cunosc; intuitiv alinierea Moleculele Veșnic; spiritual bi-locație; înțelegerea domeniile energie din material non-organic și puterea cuvintelor noastre de a manifesta realitatea noastră.
Practicanții care au luat această clasă au apreciat cu adevărat îmbunătățirile imediate și foarte ușor de observat în abilitățile lor intuitive. Viața poate lua pe un nou probleme în timp ce practica aceste învățături unice pentru tine și clienții dumneavoastră, și veți descoperi adevăratul potențial al mind.This tale minunate clasă oferă o extindere impresionantă a abilităților noastre ThetaHealing și este foarte recomandat pentru practicieni care doresc de a trăi într-o saptelea cunoaștere continuă avion și conexiune la Creatorul a Tot Ceea Ce Este.

Additional Class Information

This seminar is taught by Dawna & Brandy 
August 23-25, class time 5 pm to 10:30 pm; 30 minute break and light snack provided
August 26-27 from 9:30 pm to 5:00 pm, hour lunch and light afternoon snack provided 
Shuttle Service provided by THInK 
 
The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2018 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.