Soul Mate Day

Data: May 6 2017

ori: 10am-4pm

Cerințe preliminare: nici unul

Limba (i): English

Suma totală Seminar: 177.00 USD

Suma depusa: 22.00 USD

seminar Sumă: 155.00 USD

Site web:
www.understandanimals.com

Locație

Greensboro, NC United States of America

Despre instructorul tau

Naomi Harel

Un certificat Practicantul Independent, Instructor, Maestru, Certificat de Științe

English

336-701-0177

http://LiveYourMiracles.com

Greensboro-High Point-Winston Salem, NC, United States of America
Charlotte, NC, United States of America
Raleigh-Durham-Chapell Hill, NC, United States of America

Cum de a înregistra

Animal Seminar tuition includes admission to either the Greensboro Science Center Aquarium-Museum-Zoo (www.greensboroscience.org) or the wild animal rescue center where I volunteer, The Conservator Center (www.conservatorscenter.org) for amazing, up close and safe interactions with many unique animals.
 
Rhythm to a Perfect Weight Seminar that I teach is the *Full Day* not half day that many teach. Also I provide exercise and fitness support for students of all fitness levels after class based on my 30+ years of experience, for when exercise is necessary. 
 
Please find the payment details for the course you want on www.LiveYourMiracles.com/classes.htm or www.UnderstandAnimals.com/classes.htm. Please use the paypal checkout to complete your deposit or seminar payment in full, or contact me directly by email at Naomi@understandanimals.com or by phone at 336-701-0177.


ThetaHealing® Soul Mate Day

Duration: 1 zile

ThetaHealing Soul Mate Day este o mare 1 Zi curs introductiv la ThetaHealing. Acesta va explica ce este ThetaHealing și vă va permite de a experimenta o parte din săpături și credința munca utilizate în ThetaHealing pentru a ajuta la blocuri clare în jurul a găsi sufletul pereche cel mai compatibil.Orice și fiecare în căutarea pentru dragoste este îndrăgostit nebunește de a găsi sufletul pereche sau cel puțin ideea că există cineva acolo, care îi va iubi în cele din urmă pentru care sunt cu adevărat! Singura persoană specială să-și petreacă acolo locuiește cu și împărtășească interior lor mai dorințe, vis și a obiectivelor. Cineva care le va vedea la cea mai întunecată oră și încă stau de partea lor cu dragoste, intelegere si compasiune!

 
 În primul rând și cel mai important acest suflet pereche seminar va descoperi și va da înapoi încrederea interior iubesc sine și dorința de a avea o stima de sine sanatoasa ta. Care cel mai important va atrage și naște un companion care este compatibil prea toate valorile și calitățile tale! Înainte să-l cunosc, sufletul pereche, veți găsi, fără a fi nevoie pentru a merge în căutarea pentru ea! Acesta este cât de puternic această tehnică poate fi! Trebuie doar lucra la sine si manifesta ceea ce iti doresti! Știind că ceea ce ceri, vei primi aproape întotdeauna! Apoi ma uit ca universul face restul, desfășurarea voința ta prin mâinile sale.

 
 Acest seminar într-adevăr se concentrează pe specificul jurul a găsi adevărata pace interioară și fericire în timp ce într-adevăr vă ajută să înțelegeți ceea ce căutați într-un suflet pereche!

 
 Cu toții că știm ce ne-ar face fericit, dar fără a fi confortabil în propria noastră piele sau cu dragoste adevărată pentru noi înșine nu vom găsi ceea ce cu adevărat în căutarea pentru sau umple acel gol de singurătate sau de dragoste în viețile noastre. Dacă suntem fericiti si sanatosi vom atrage aceeași energie pentru noi și că este atunci când vom găsi în cele din urmă noastre suflete pereche și conexiune divină a ceea ce suntem cu toții în căutarea pentru.

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.
Un site Vianna Stibal oficial ThetaHealing
       
Theta Healing, THETAHEALER, scutul logo-ul THETA vindecare și cred că / THETA VINDECARE INSTITUTUL DE CUNOAȘTERE sunt mărci comerciale înregistrate. Seminarii și sesiuni de în modul de energie ThetaHealing sunt disponibile exclusiv de la o Instructorii si practicieni certificate în tehnica ThetaHealing. Doar un instructor sau practicant care a fost certificat de către cred că are dreptul de a fi numit un ThetaHealer. Numai acele practici de energie de vindecare elaborate și aprobate de Vianna și cred că poate fi numit ThetaHealing.
test

Copyright © 2018 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.