ThetaHealing® Anatomie intuitivă

Pregătirea minmă necasară: Cursurile ThetaHealing® ADN de Bază şi ThetaHealing® ADN pentru Avansaţi
Cuprinde:  Manualul Viannei de Anatomie Intuitivă

Cursul de Anatomie Intuitivă reprezintă o călătorie în profunzime, care-l va iniţia pe terapeutul Theta Healing® în Scanarea Intuitivă a Corpului, oferindu-i posibilitatea să cunoască intim şi intuitiv organele şi sistemele corpului uman. Studentul va descoperi emoţiile şi convingerile inerente corpului.

Acest curs oferă vindecare corpului, prin eliberarea energiei emoţionale acumulate. În cadrul acestui curs vom explora convingerile specifice fiecărui sistem şi relaţiile lor cu bolile fizice. Studenţii vor avea timp să se vindece singuri şi vor putea lucra cu colegii pentru a elimina multe convingeri.

Acesta este un curs destinat terapeuților serioşi care doresc să devină foarte buni în scanarea şi vindecarea corpului și care doresc să se dedice acestei tehnici.  Cursul oferă informaţii practice despre corpul uman. În fiecare zi vom viziona episoade din Documentele Corpului de la Discovery.

În cursul de Anatomie Intuitivă, instructorul:
  • introduce studenţii în lumea magică a corpului
  • îi învaţă pe studenţi că bolile şi afecţiunile merg mână în mână emoţiile
  • aduce la cunoştinţă că emoţiile sunt semne ale unor dezechilibre
  • explică ce mult spaţiu ocupă emoţiile negative
  • descoperă noi Programe şi Convingeri emoţionale ataşate de corp
  • facilitează cunoaşterea Convingerilor de care sunt legate anumite boli specifice
  • predă practicarea scanării corporale.
  • respectă liberul arbitru al clientului/pacientului
Cu cât studenţii sunt mai eliberaţi de convingeri, cu atât le este mai uşor să lucreze asupra clienţilor/pacienţilor şi asupra lor înşişi. În fiecare sistem, studenţii vor întâlni emoţii, provocări şi probleme pe care le au de multă creme. Prin acest curs, Creatorul este cel care are în grijă terapeuții Theta Healing. Prieteniile legate în timpul acestui curs pot dura o veşnicie.

Găsiți Terapeuți ThetaHealing®
Găsiți cursuri ThetaHealing®

În urma aboslvirii cursului de Theta Healing Anatomie Intuitivă, organizat de către un instructor certificat Theta Healing, participanții trebuie să primească acest tip de certificate înregistrate oficial la THInK®, cu serie și număr unic pentru fiecare participant și pentru fiecare curs de Anatomie Intuitivă ThetaHealing®.

Orice alt tip de certificat obținut în urma cursului de Anatomie Intuitivă Theta Healing nu este valabil și nu conferă dreptul de a fi Terapeut Theta Healing, de a continua cu alte cursuri avansate Theta Healing sau de a deveni instructor Theta Healing.


Tehnica ThetaHealing® este înregistrată oficial în OPMCA (Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România), în cadrul Terapiei Holografice, la Secțiunea Aplicații bioelectromagnetice și energetice - cod nr. 66.

Theta Healing este marcă înregistrată la OSIM (Oficiul din România) Clasa 44, OHIM (Oficiul european) și WIPO (Oficiul international).

Cristina G Hlusak
-  Reprezentanta ThetaHealing® ROMÂNIA  - Formator profesional în diverse terapii complementare și alternative - este atestată de CNFPA și de OPMCA cu specializarea tehnicii ThetaHealing® și este înregistrată în Registrul Practicienilor din România cu reg. nr. 66 011 din data 30.09.2011.