<< Reveniți la ThetaHealing România Site-ul principal

La mulți ani 2014!

decembrie 31st, 2013

La Mulți Ani 2014 !

Mulțumim tuturor cursanților pentru participarea la cursurile ThetaHealing® !

Mulţi dintre aceștia au călătorit întreaga țară, chiar și întraga lume pentru a fi alături de noi.

Mulțumim tuturor cititorilor care continuă să citască website-ul, blog-ul, forum-ul și site-urile noastre de socializare !
Aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem și să ne cunoaștem în Noul An, 2014 !

Fie ca 2014 să fie un an și mai bun !

artificii

Mulțumim Lui Dumnezeu, Ghizilor și Maeștrilor Spirituali care prin prezența lor ne-au susținut și ne susțin în continuare !

Prezența lor, de la Dumnezeu, ne ajută in evolutia noastră aici, pe Pământ, pentru fericirea, bucuria şi bunăstarea noastră la un nivelul mult mai înalt. Prezența altor Ghizi și Maeștri Spirituali ne vor ajuta și în Noul An, 2014 !

Avem o mare încredere în Dumnezeu, în Lumina Sa Divină și începem anul 2014 cu Dumnezeu, privind în viitor !
Dumnezeu este în noi, este realitatea noastră, este transformarea noastră !

În 2014, cu Theta Healing putem face lucruri pe care poate nu le-am fi imaginat acum câţiva ani, sau dacă le-am imaginat, erau doar “vise”.

În Theta Healing “ceea ce gandim, putem obţine !”

2014Fiind alături și în 2014, lumina, iubirea, aprecierea și recunoștința noastră față de alte suflete, față de Dumnezeu, față de Pământ, față de Tot Ceea Ce Există, devine mult mai puternică, iar puterea noastră Divină de creativitate şi manifestare se extinde şi se desfăşoară din ce în ce mai repede.

Fiind alături, relaţiile noastre cresc şi înfloresc în noi direcţii, pe măsură ce îmbrățișăm ideea că avem o conexiune sfântă cu Dumnezeu și cu întreaga noastră familie de suflete de lumină.

Dumnezeu este în Tot Ceea Ce Este, Există în Tot Ceea Ce Există.

Prin prezenţa noastră la cursurile Theta Healing, conștientizăm prezența Lui Dumnezeu dintr-o altă perspectivă. Prin prezența noastră la cursurile Theta Healing conștientizăm aspectele noastre din alte dimensiuni, ne conectăm cu aceste aspecte, comunicăm cu ele și le înțelegem pentru a putea primii ajutorul lor.

Practicând Theta Healing abilitățile noastre psihice şi intuitive sunt reactivate. La cursurile noastre beneficiem de aceste abilități prin frecvențe mult mai mari decât cele întâlnite de-a lungul vieții noastre pe Pământ. Practicând Theta Healing, recunoaştem pur şi simplu potenţialul nostru nelimitat de creaţie !
Practicând Theta Healing, încrederea în Dumnezeu nu mai este un slogan, sau o frază care să ne facă să ne simțim bine.
Practicând ThetaHealing®, ne dăm seama că nu există nimic de care avem nevoie în lumea iluziei, nimic mai mult decât încredeea în Dumnezeu, care ne-a creat și care este în noi !

Noi SUNTEM parte a Divinității, noi suntem eliminarea iluzilor, lipsurilor și limitarilor !

2014

Cursurile noastre de ThetaHealing® ne ajută să înțelegem viața noastra pe Pământ dintr-o altă perspectivă.
Cursurile noastre de ThetaHealing® ne ajută să înțelegem viețile noastre paralele, vietile noastre anterioare, semnifictia profunda a altor dimensiuni mult mai mari, și scopul nostru, al fiecăruia dintre noi, la nivelul sufletului, aici pe Pământ.

Cursurile noastre ThetaHealing® ne învaţă cum să stăpânim “vehiculele” din dimensiune fizică, corpurile noastre fizice.
Cursurile noastre ThetaHealing® ne ajută să înțelegem profund că nu avem nevoie de nici o boală, îmbătrânire sau deces.

Prezenţa noastră fizică pe Pământ este doar un instrument de acţiune al Divinității. Noi suntem corzile de la vioara Lui Dumnezeu, instrumentul prin care Dumnezeu cântă muzica Sa de iubire Divină pe Pământ. Noi suntem instrumente de pace.

Știm că pot exista “provocări”; însă cursurile noatre de ThetaHealing® ne ajută să înțelegem natura acestor “provocări”, astfel încât acesteaa se v0r schimba, deoarece se va schimba atitudinea noastră din viața de zi cu zi.

În ThetaHealing® salutăm cu recunoştinţă experienţa noastră de pe Pământ, pentru că acesta ne arată că prezența noastră este pe deplin alineată cu prezenţa lui Dumnezeu.

În ThetaHealing® iertăm şi binecuvântăm aşa-zise “experiențe negative”, știind că sunt doar aspecte care fac parte din experiența noastră de viață.

La cursurile ThetaHealing® ne curăţăm trupurile, emoţiile şi minţile de tot ceea ce nu ne mai servește, mulţumim fiecare aspect, fiecare experiență care ne-a ajutat să fim ceea ce suntem astăzi, fiind recunoscători pentru ceea ce am învățat. Realitatea noastra în ThetaHealing® este iubirea Divină. Realitatea noastra în ThetaHealing® este abundența nelimitată a Universului.

Practicând Theta Healing, gradul nostru de încredere în Dumnezeu crește exponenţial.
În ThetaHealing® privim dintr-o altă perspectivă orice am experimentat vreodata, realizând că noi suntem transformarea, învierea și creşterea de pe Pământ la Cer.

În ThetaHealing® primim deschis și îmbrăţişăm noile oportunităţi de la Dumnezeu.

La mulți ani 2014 !

La multi ani 2014

În ThetaHealing® spunem “Da” la o viaţă plină de sănătate, fericire, iubire şi bucurie, știind că aspectele noastre sunt mult mai vaste decât intelectul nostru poate concepe.

În cursurile noastre ThetaHealing® ne deschidem sufletele pentru a îmbrățișa lumina și iubirea Divină a Lui Dumnezeu, pentru binele nostru suprem și pentru binele suprem a tuturor celor care ne înconjoară. În cursurile ThetaHealing® ne reamintim cine suntem cu adevărat la nivel de suflet, ne reamintim scopul nostru pe Plan Divin.

În cursurile de ThetaHealing® știm că totul evoluează în perfecţiune, știm că totul este în Timp Divin.
Mulțumim Lui Dumnezeu pentru aceste cursuri și pentru că ne-au unit pe noi toți într-un cerc sfânt al Divinității Sale.

Fie ca anul 2014 să ne aducă realizarea tuturor dorințelor !
Fie ca anul 2014 să fie anul cel mai minunat din viața noastră !

2014

FELICITĂRI tuturor pentru schimbările și transformările minunate pentru care v-ați dedicat !

Să rămânem uniți și în 2014, să conștientizăm cât mai mult conexiunea noastră Divină cu Dumnezeu. Să ducem cât mai departe dorința noastră de a ajuta cât mai multe suflete din jurul nostru ! Să ne păstrăm încrederea în Dumnezeu, știind că dincolo de orice umbră de îndoială, ne aflăm în braţele iubitoare ale Atotcreatorului.
Să ne bucurăm de iubirea Sa !

Să ne bucurăm de Noul An, 2014, acest Nou An însoțit de muzica Divină a Lui Dumnezeu, muzica Divină a Creației în Tot Ceea Ce Este !
Să întâmpinăm Noul An 2014 însoțit de iubiții noștri Îngeri și Arhangheli, Maeștrii și Ghizi Spirituali Divini ! Să ne ridicăm vibraţiile către vibrațiile sacre ale cerurilor !
Să desfacem aripile noastre și să răspândim iubirea Divină, dragostea şi înţelegerea.

Dumnezeu asistă zborul nostru, ne ajută să ne desfacem aripile și ne arată cum să depăşim obstacolele din calea noastră, artându-ne frumuseţea călătoriei noastre. Dumnezeu ne îndrumă să nu fim preocupaţi de destinaţia noastră și ne arată că El are grijă de această destinație !

În Theta Healing știm că nu există cale de întoarcere pentru că am trecut de punctul fără întoarcere. În Theta Healing nu mai avem nevoie să privim înnapoi; privim înapoi numai ca să apreciem cât de departe am ajuns !

În Theta Healing viitorul este aici acum și ne bucurăm de el !

Să privim 2014 ca fiind anul cel mai fabulos !

Vă iubesc, vă îmbrățișez și vă urez din nou un an bun cu sănătate și multe realizări !
Cu dragoste, Lumină și Recunoștință,
LA MULȚI ANI !
2014
Cristina G Hlusak

Articol scris de CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

Reprezentanta ThetaHealing® România

NATURAL LIVING TREE LLC

cistina@thetahealing.ro
cursuri@thetahealing.ro

GÂNDEȘTE POZI+IV !

GÂNDIȚI THETA HEALING CU CRISTINA G HLUSAK !

 

 

 

Întrebări ? Contactează-ne !

Cristina G Hlusak

www.thetahealing.ro

www.arborele.ro

cristina@thetahealing.ro

SKYPE naturallivingtree

Copyright© Natural Living Tree. Toate drepturile rezervate.

Sediul NATURAL LIVING TREE LLC: 7582 Las Vegas Blvd. S., Suite # 279, Las Vegas, Nevada, 89123, SUA.

Toll Free si Fax: +1-800-595- 675. Telefon: +1-702-538-0999.

Sărbători fericite!

decembrie 23rd, 2013

Facebook
Twitter
More...

Fie ca magia sărbătorilor să ne umple inimile de bucurie și sănătate și să împlinească toate dorințele !

CRÂCIUN FERICIT !

Credința face toate lucrurile posibile,

Dragostea face toate lucrurile frumoase !

Fie să  avem tot ce dorim pentru acest Crăciun !

Read the rest of this entry »

ThetaHealing Institute of Knowledge® THInK® of Romania

noiembrie 27th, 2013

ThetaHealeri Romani,
 

Va scriu astazi pentru a intra in contact cu voi, toti ThetaHealerii din Romania, pentru a va anunta ca dorim sa va oferim asistenta prin intermediul uneltelor site-ului nostru, pentru a va oferi noutati si pentru a face minunata intreaga experienta ThetaHealing.

Mai jos sunt 3 lucruri minunate care se intampla in Romania:

A doua carte ThetaHealing, “ThetaHealing Avansat” de Vianna Stibal, si “ThetaHealing Boli si afectiuni” de Vianna Stibal, sunt acum disponibile si in Romania. “ThetaHealing Avansat” de Vianna Stibal este cartea pe care ar trebui sa o primiti cand urmati cursul de AND Avasat.

Pagina pe net ThetaHealing are un nou aspect, iar pagina pentru Romania este aproape completa. Una dintre caracteristicile pe care le veti observa este aceea ca urmatoarele cursuri vor fi afisate pe pagina web.

In aces moment sunt 15 cursuri diferite pentru practicantii ThetaHealing. Fiecare curs este conceput sa asigure dezvoltarea ThetaHealer-ilor in domeniile pe care acestia le doresc.

Am dori ca toata lumea sa stie ca sunt diferite nivele de ThetaHealing: Practicant, Instructor, Maestru si Certificat in Stiinta. Poti fi Practicant dupa doar un curs si poti folosi Metoda ThetaHealing cu prietenii tai, familia si clientii tai. Si de aici ai multe optiuni pentru cursurile la care doresti sa participi. Dupa ce vei termina cursurile Practicantului de Baza si Avansat, vei fi calificat sa urmezi cursul de baza pentru Instructori, sau poti trece mai departe la alte cursuri ale Practicantilor, daca asta iti doresti.

Mai poti alege sa urmezi un curs al Practicantului de Anatomie Intuitiva, un curs al Practicantului de Manifestare si Abundenta, un curs al Practicantului de Ritm, un curs al Practicantului de Suflet-Pereche, un curs al Practicantului de Plante, sau chiar un curs al Practicantului de Animale.

Dupa competitia cursului Instructor de Baza esti calificat sa urmezi cursul Instructor Avansat.

Nu esti obligat sa devii Instructor, poti urma mai multe ursuri de Practicant inainte de a deveni Instructor. Trebuie totusi sa urmezi cursul Practicantilor pentru oricare curs, pentru toate cursurile pe care doresti sa le predai, inainte de a urma cursul Instructorilor pentru acel curs, cu exceptia cursului Instructorului Copiilor Curcubeu. Poti vedea intreaga lista a activitatilor pe pagina de internet.

Am lucrat indeaproape cu Cristina Hlusak. Multi dintre voi o stiti pe Cristina, altii poate nu o stiti. Pentru cei care nu o cunosc, Cristina G Hlusak este Reprezentantul Oficial ThetaHealing in Romania din 2008.

Un reprezentant ThetaHealing se ocupa de administrarea paginii noastre web. Esti bine-venit sa il contactezi si sa comunici cu noi, dar aminteste-ti ca poti comunica oricand cu THInK. Noi avem un reprezentant pentru a mentine site-ul la zi si pentru a va putea ajuta cu informatiile de pe site. Noi lucram cu Reprezentantii pentru a vedea ce se intampla in tara pe care o reprezinta si pentru a raspunde la intrebarile pe care acestia le primesc frecvent, dar suntem disponibili sa lucram cu voi.

ThetaHealing chiar incepe sa se dezvolte in Romania. Apreciem tot suportul pe care l-am primit din partea tuturor dintre voi. Va incurajam sa va impartasiti experientele ThetaHealing cu noi.

Cu dragoste si recunostinta,
THInK.

Bucuresti, Cursul Theta Healing ADN2 Baza, 22 – 24 noiembrie 2013 – Promotie 100 Euro

noiembrie 5th, 2013

CURSUL CARE SCHIMBĂ CURSUL VIEȚII !

Cursul ThetaHealing® ADN2 Bază predat de Cristina G Hlusak, singura în România cu certificat de Maestru ThetaHealing® și cu Certificat în Științe ThetaHealing®, Reprezentant Theta Healing® în România din 2008

22 noiembrie 2013

23 noiembrie 2013

24 noiembrie 2013

Ședințe oferite după Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi după curs, în București !

Vino alături de noi!

Îți schimbă viața !

Cursul ThetaHealing® ADN Bază, București, România

Recomandăm să citiți cartea Theta Healing, Înalță-te-te și caută-L pe Dumnezeu

Înalță-te și lucrează cu Dumnezeu, înainte de curs !

Această carte este alcătuită din cursurile, cărțile și manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

Curs predat de CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing®

REPREZENTANTA THETA HEALING® ROMÂNIA

Read the rest of this entry »

Bucuresti, Cursul ThetaHealing® ADN2 Avansat, 1 – 3 noiembrie 2013, Pret promotional 100 euro

octombrie 29th, 2013

AVANSEAZĂ ÎN VIAȚĂ !

Participă la cursul care schimbă cursul vieții !

Cursul Theta Healing® Avansat, predat de Cristina G Hlusak

Reprezentant Theta Healing® România din 2008

Singura în România cu certificat de Maestru Theta Healing® și cu Certificat în Științe Theta Healing®

pe data de 1 – 3 noiembrie 2013, în București

PREȚ PROMOȚIONAL DE 100 EURO PENTRU CINE SE ÎNSCRIE ȘI PLĂTEȘTE CURSUL PÂNĂ LA DATA DE 15 OCTOMBRIE 2013 !

Poți deveni Terapeut Avansat Theta Healing® !

Preț promoțional, 700 Ron

Preț redus pentru pensionari, 500 Ron !

Read the rest of this entry »

București, Promoție de 100 euro pentru ultimele cursuri Theta Healing Bază și Avansat din 2013

octombrie 2nd, 2013

Dacă nu ai reușit să te înscri la cursul Theta Healing Bază din București, 18 – 20 octombrie 2013 la prețul promoțional de 100 euro, o poți face acum, plătind și cursul Theta Healing Avansat din București, 1- 3 noiembrie 2013 la prețul de 100 euro.

Înscrie-te la ambele cursuri, și economisești 120 euro!

Promoția ultimilor cursuri Theta Healing din 2013 este valabilă numai dacă cele două cursuri sunt plătite împreună, la prețul promoțional de 200 euro.

Read the rest of this entry »

București, Cursul Theta Healing® Animale, 28 septembrie 2013

septembrie 15th, 2013
Facebook
Twitter
More...

Acest curs de o zi, perdat de Cristina G Hlusak, Maestru Theta Healing cu Certificat de Științe Theta Healing este unul dintre cele mai frumoase cursuri în Theta Healing!!

La acest curs vom practica tehnici profunde de hipnoză regresivă Theta Healing, vom redescoperi și amplifica darurile noastre intuitive moștenite de la strămoșii noștrii genetici și astrali.

Cristina G Hlusak este singura în România care poate preda și certifica acest curs în Theta Healing!

Contactați-ne pentru înscrieri la telefon:  0746 525 785

Aceasta este o nouă clasă electivă în care vom învăța cum să comunicăm cu animalele, vindecarea lor și a noastră prin tehnicile Theta Healing. Această clasă poate fi predată într-o zi, chiar și în 5 zile, și este o pre-condiție pentru noua clasă ADN 4, curs care vor fi oferit în curând !

Read the rest of this entry »

București, Cursul Theta Healing® Avansat, 13-15 septembrie 2013

septembrie 5th, 2013

Facebook
Twitter
More...

Cursul care vă schimbă cursul vieții!

Avansează în viață!

Deveniți Terapeut Avansat Theta Healing!

Întâlniri Theta Healing în fiecare joi seara în București!

Acest grup este creat pentru toți terapeuții Theta Healing interesați să împărtășescă experiențele lor.

Scopul acestui grup este de a pune în practică tot ceea ce am învățat la cursurile Theta Healing.

Veniți alături de noi, aflați mai mult despre modul în care ne putem ajuta !

În fiecare joi: de la ora 18.00 la ora 21.00

Numai cu rezervare !

Telefon: 0746 525 785

Read the rest of this entry »

Medicina tradiţională japoneză întâlneşte ThetaHealing®

iunie 1st, 2010


Facebook
Twitter
More...

Doar o actualizare…

Dr. Tsuyoshi Kushida și Cristina G Hlusak

Mulţi dintre voi ştiţi că Theta Healing creşte şi se extinde, dar foarte puţini au aflat minunata ştire pe care am primit-o.

Unul dintre studenţii noştri japonezi Theta Healing, Dr. Tsuyoshi Kushida, pe care mulţi îl cunoaşteţi sub numele de Hub-K, a primit aprobarea de a practicai Theta Healing la două spitale din Japonia.

În timpul vizitei mele în Japonia, alături de Vianna Stibal, am avut marea onoare şi privilegiul să întâlneasc Dr. Kazuhiko Atsumi.  Întâlnirea a fost facilitată de Hub-K.

Vianna Stibal și Dr. Tsuyoshi Kushida

Dr. Kazuhiko Atsumi este fascinat de lucrurile minunate pe care le oferă Theta Healing.

Dr. Kazuhiko Atsumi din Universitatea din Tokio, Japonia,  a condus o echipă care are obiectivul de a dezvolta un sistem care să ajute inima şi să creeze inimi artificiale. Dr. Atsumi s-a implicat în cercetarea medicală cu laser-ul şi a ocupat funcţia de Preşedinte al Universităţii de Ştiinţe Medicale şi Tehnologie Suzuka, Japonia.

Această ştire a fost postată de ThetaHealing® ROMANIA şi se află în categoria Ştiri ThetaHealing®. Puteţi urmări răspunsurile la această ştire sau puteţi lăsa un răspuns sau un link către site-ul personal.

Pe curănd,

Cristina G Hlusak

Conştiinţa de Dumnezeu, ThetaHealing® și Reiki

septembrie 4th, 2010


Facebook
Twitter
More...

ThetaHealing® nu era o teorie nouă a vindecării. Mulţi hipnotizatori au încercat-o şi au lucrat de fapt cu oamenii în Starea Theta. Ei îl aduc pe client/pacient, dar şi pe practicantul în domeniul sănătăţii,  într-o stare Theta, obţinând rezultate uimitoare. De asemenea, atunci când apelăm la Dumnezeu în această stare, ne putem conecta aşa cum am folosi o sursă de curent electric şi putem vindeca pe loc o persoană. Putem obţine rezultate extrem de bune, însă pentru mulți aceste rezultate ar putea fi perfecţionate numai dacă au o înţelegere mai bună a ceea ce făc.

Există cinci tipuri de unde cerebrale diferite: Beta, Alpha, Theta, Delta şi Gamma. Aceste unde cerebrale ale minţii umane sunt în continuă mişcare; creierul produce constant unde pe toate aceste frecvenţe. Tot ce facem şi tot ce spunem este reglat prin frecvenţele undelor cerebrale

O stare Theta este o stare de relaxare foarte profundă, starea folosită în hipnoză. Undele cerebrale sunt încetinite la o frecvenţă de 4-7 cicli pe secundă. Înţelepţii meditează ore întregi pentru a atinge această stare, în care sunt capabili să acceseze absolutul, calmul perfect. Undele cerebrale Theta pot fi gândite ca „subconştient”; ele guvernează acea parte a minţii  noastre cuprinsă între conştient şi subconştient. Ele păstrează amintiri şi senzaţii. De asemenea, ne guvernează atitudinile, convingerile şi comportamentele. Undele cerebrale Theta sunt întotdeauna creatoare, inspiratoare şi sunt caracterizate prin senzaţii spirituale deosebite. Noi credem că această stare ne permite să acţionăm sub nivelul minţii conştiente. Read the rest of this entry »

Cartea ThetaHealing®, dedicație și mulțumiri

septembrie 5th, 2010


Facebook
Twitter
More...

Vianna Stibal a dedicat această carte Lui Dumnezeu, Creatorul a Tot Ceea Ce Există (Atoatecreatorul). Informaţiile cuprinse în această carte au fost primite sub călăuzire divină.

Mamei ei, care a învăţat-o să se roage şi să creadă că Dumnezeu ascultă şi răspunde întotdeauna rugăciunilor noastre.

Soţului ei, care a alcătuit textul acestei cărţi şi care a asistat în timpul călătoriilor sale, în cursul cărora a predat aceste tehnici în întreaga lume. Îl apreciează mai mult decât ar putea exprima.

Copiilor ei, care o inspiră și care sunt prietenii ei, cu toţii intuitivi înzestraţi şi talentaţi.

Scumpilor ei nepoţi, care i-au adus binecuvântări şi bucurii în viaţă.

Read the rest of this entry »

Geneza prin Observare în ThetaHealing®

octombrie 4th, 2010


Facebook
Twitter
More...

John Wheeler, coleg cu oameni de ştiinţă precum Albert Einstein şi Niels Bohr şi totodată omul care a creat termenul de “gaură neagră”, a pus întrebarea “Cum apare existenţa?” S-ar  putea să vină o vreme în care fizica cuantică să poată dovedi că actul observării ne modifică realitatea.

Pentru a testa această teorie, oamenii de ştiinţă au conceput un experiment. O rază  de lumină trece prin două fante paralele şi cade pe o fâşie de hârtie fotografică. Experimentul este realizat prin două metode, fiecare având rezultate diferite. Cu prima metodă, având montaţi la fiecare fantă detectori fotonici, fizicienii pot observa fiecare foton care trece. Cu alte cuvinte, fotonii se comportă ca particulele, însă în al doilea experiment obţinem un rezultat ciudat.

Acum se îndepărtează detectoarele de fotoni, iar experimentul se desfăşoară după acelaşi protocol. Hârtia fotosensibilă  arată că lumina, în loc să se comporte ca particulă, se comportă ca undă.  Ştim că lumina are o natură duală de particulă şi de undă, dar se pare că simpla observare a procesului influenţează modul în care acţionează lumina. Această “reacţie la observaţie” funcţionează şi la scară universală. Acest experiment a fost realizat folosind lumina venită din galaxie spre Pământ. Rezultatele au fost aceleaşi. Lumina reacţiona diferit în funcţie de faptul că era sau nu observată. Asta înseamnă că observaţia noastră influenţează caracteristicile de undă/particulă, care au fost create cu milioane sau chiar cu miliarde de ani înainte să ne naştem. Se pare că gândul poate să ne schimbe până şi trecutul sau, aşa spune John Wheeler, “Informaţia poate să nu fie doar ceea ce învăţăm noi despre lume, ci este ceea ce face lumea”. Read the rest of this entry »

Comunicarea celulară

noiembrie 4th, 2010


Facebook
Twitter
More...

Un bun exemplu privind puterea gândului ne-a fost dezvăluit într-o cercetare făcută asupra plantelor. Cu ceva timp în urmă, un cercetător strălucit numit Cleve Backster a decis să testeze capacitatea de răspuns a unui exemplar de Dracaena, conectând planta la senzorul de „răspuns galvanic dermic” al unui poligraf (aparat cunoscut în România ca „detector de minciuni”, n. trad.). Domnul Backster a fost uimit de asemănarea dintre imaginea grafică înregistrată la plantă şi imaginea înregistrată la om. Mai târziu, în perioada de observare şi de evaluare a rezultatelor, el a descoperit că imaginea reflecta reacţia directă a plantei la intenţia sa de a-i ameninţa starea de bine prin ardere, în momentul în care i-a venit gândul. Read the rest of this entry »

La mulţi ani pentru 2011 şi un An Nou fericit cu mult belşug!

decembrie 30th, 2010


Facebook
Twitter
More...

Fie ca acest Nou An să vă aducă fericire şi sănătate în înteriorul dumneavoastră, familia şi prietenii mereu alături, să vă deschidă noi orizonturi, să vă umple inima întotdeauna cu multă dragoste şi iubire, să vă aducă amintiri speciale din toate zilele trecute, momente luminoase pentru care să fiţi recunoscători, apreciere pentru toate lucrurile minunate, succes în fiecare aspect al vieţii, vise care să se împlinească, o cale senină care să vă ducă la frumoasele zile de mâine, zile senine cu fiecare râsârit de soare, mult mai luminoase ca niciodată şi mai multe motive pentru care să zâmbiţi mereu!

ThetaHealing™ România şi Cristina G Hlusak

Influența paraziților asupra stării de sănătate

februarie 8th, 2011


Facebook
Twitter
More...

Știați că organismul este colonizat de o mulțime de paraziți?

Toți avem în noi diferite specii de paraziți care ne consuă substanțele nutritive și ne expun unor boli.Toți oamenii, fără excepție!

Suntem cu toții mult prea expusi cu atât mai mult în aceste vremuri cu aer poluat, apă murdară și mâncare infestată.

Dacă aveți un stil de viață sănătaos și echilibrat care vă asigură un sistem imunitar puternic, corpul dumneavoastră este capabil țină oarecum sub control majoritatea paraziților.

După mai multe experiemente, cercetătoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia că multe din bolile cu care se confruntă omenirea în  zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris și despre aceste descoperiri revoluționare în cartea “Vindecarea tuturor formelor de cancer” –recomandată chiar daca nu aveți cancer.

Read the rest of this entry »

Paște Fericit!

aprilie 22nd, 2011


Facebook
Twitter
More...

Sărbătoare Învierii Domanului este cea mai mărită, îmbucurătoare şi solemnă dintre sărbătorile anului. Duminica Învierii guvernează întocmirea întregului ciclu mobil de sărbători al anului bisericesc, amintindu-ne de trecerea noastră de la întuneric la lumină şi de la moarte la viaţă.

Fie ca Sărbatoarea Învierii Domnului să vă aducă în case lumină, dragoste, înțelegere și sănătate!

Fie ca Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale si să vă călăuzească pașii pe drumul vieții.

 

Un Paște fericit alături de cei dragi!

 


 

Cursuri ThetaHealing® în București România

mai 2nd, 2011


Facebook
Twitter
More...

Învăţaţi pas cu pas cum să vă vindecaţi pe dumneavoastră şi pe alţii cu tehnica cunoscută în toată lumea sub numele de ThetaHealing®!

ThetaHealing® este una dintre cele mai impresionante experienţe ale vieţii, o tehnică de vindecare extraordinară care ne învaţă cum să utilizăm intuiţia noastră naturală. După ce veţi învăţa această tehnică veţi vedea că toată lumea are capacităţi intuitive, care pot fi folosite pentru realizarea de vindecări fizice şi emoţionale instantanee.

ThetaHealing® este o cale miraculoasă de a ne conecta la energia creatoare aflată in toate lucrurile; această energie poate schimba instantaneu Convingerile şi Sentimentele care au legături cu bolile.

Cheia ThetaHealing® este o cale rapidă şi specifică de a intra în „Starea Theta”. Această stare ne permite să mărim emisia de unde theta a creierului nostru pentru a obţine o stare creatoare superioară, deosebit de potrivită pentru a face schimbările necesare în sistemul nostru de gândire la nivel profund. “Starea Theta” poate fi atinsă în mod normal după mai multe ore de meditaţie; cu această metodă, o putem atinge în 30 de secunde.

Având din ce în ce mai multe dovezi ştiinţifice că emoţiile „toxice” pot contribui la apariţia bolilor şi conştiinţa că emoţiile, sentimentele şi puterea gândirii au o influenţă directă asupra sănătăţii noastre fizice, există un interes crescând privind modul cum mintea influenţează trupul, pentru a dobândi sănătatea optimă. ThetaHealing® ne ajută să înlăturăm gândurile şi sentimentele care provoacă boala în corp, precum şi convingerile care ne pot bloca exprimarea dorinţelor adevăratei noastre esenţe. Metodele şi aspectele particulare ale ThetaHealing® sunt vaste, chiar infinite.

ThetaHealing® este un instrument pentru manipularea directă a realităţii noastre fizice. Este procesul prin care putem să străpungem vălul universului non-fizic şi să facem, în cunoştinţă de cauză şi în mod deliberat, schimbări în realitatea nostră.

Toate cursurile vor fi predate de:

Cristina G Hlusak

FORMATOR PROFESIONAL ÎN TERAPII ALTERNATIVE ȘI COMLEMENTARE

www.thetahealing.ro

cristina@thetahealing.ro

Maestru ThetaHealing®

Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

Reprezentanta ThetaHealing® în România Read the rest of this entry »

Cel mai mare Casino din lume construit folosind tehnica ThetaHealing®

octombrie 11th, 2011


Facebook
Twitter
More...

“Venețian”, cel mai mare și mai luxos hotel din lume, a fost construit folosind tehnica ThetaHealing®

A costat trei miliarde de dolari, 3000 de tone de marmură de Carrara, Piața San Marco, Puntea Suspinelor, lustre de Murano, gondole, 70 de magazine și un cazino de 12.000 de metri pătrați, toate grupate într-un hotel cu 180.000 de angajați

Constructorul Sheldon Adelson spera ca opera să sa figureze, într-o zi, printre minunile lumii.

Istoria hotelului este, parcă, ruptă din Cartea recordurilor. 3000 tone de marmură, la fel de mult beton cât s-a folosit pentru construirea autostrăzii Chicago-Las Vegas (2500 km), 120.000 de metri pătrați de expoziții, 50.000 de metri pătrați de săli de conferințe, 8 milioane de linii electrice, 22.000 de tone de aer condiționat. Fără a mai pune la socoteală cele 80.000 de statui “rupte” din Veneția. Chiar și costul realizării hotelului este un record: aproape 3 miliarde de dolari. Mai mult decât un hotel, “Venețian” este o stațiune. Un centru comercial cu 70 de magazine, dispuse în jurul unui canal central, de unde nu lipsesc Piața San Marco, Podul Suspinelor (care la Las Vegas nu mai face legătura între Tribunal și Închisoare, ca în Italia), un cazinou de 12.000 de metri pătrați, cu 2500 de mașini cu jetoane pentru black jack, poker, table, pai gow, luminat cu lustre de Murano.

A construi cel mai mare și mai scump hotel din lume este un risc imens. Cu atât mai mult dacă îți alegi ca loc de amplasament orașul Las Vegas, care are cea mai importantă capacitate hotelieră din lume, înaintea orașelor New York, Paris și Londra, cu o capacitate de 120.000 de camere și 33 de milioane de vizitatori pe an. A fost nevoie de temperamentul unui om ca Sheldon Adelson, un miliardar american de 65 de ani, pentru a mobiliza atâtea capitaluri și a înfrânge rezistența magnaților din Las Vegas, care au primit cu scepticism un nou venit. “Câinii latră, caravana trece” le-a spus Sheldon Adelson, fiul unor emigranți evrei-lituanieni, stabiliți la Boston, unde tatăl său era șofer de taxi. La început, el a vândut ziare, s-a lansat în turism și în 50 de firme diferite, pe care a reușit să le controleze. Read the rest of this entry »

Cum să menținem mereu o stare de gratitudine și echilibru

octombrie 30th, 2011

Facebook
Twitter
More...

În această rubrică, Sfaturi ThetaHealing® din ThetaHealing® România Blog, găsiți răspunsuri la întrebările cursanților ThetaHealing® din întreaga lume.

Cristina G Hlusak predă ThetaHealing® de mulți ani, în diverse țări și în diverse limbi. Scriind aceste articole, se adresează simplu și direct tuturor cursanților care nu au găsit răspunsuri în manualele sau cărțile de ThetaHealing®, oferind sfaturi și sugestii pentru a aplica această tehnică în viața de zi cu zi.


Cursurile ThetaHealing® ne învață cum să intrăm în starea Theta, o stare de bucurie, de pace interioară, de liniște sufletească, de împlinire, o stare profundă de gratitudine, de echilibru.

Însă cum putem fi în permanență în această stare de gratitudine, de echilibriu, de claritate, de iubire, de strălucire şi de energie fără sfârșit?

Este oare posibil a menține acest echilibru de gratitudine în orice zi, în această lume, indiferent de atmosfera care ne înconjoară?

De ce oare multe persoane din jurul nostru sunt mult mai bune și mai înțelegătore în timpul anumitor sărbători creștine? Oare pot fi la fel în oricare altă zi? Oare nu toate zilele sunt date de Dumnezeu?

Suntem oare “condamnaţi” la cicluri de tristeţe şi veselie? Suntem oare pentru totdeauna”legați” de un ciclu de “răstignire” şi “înviere“?

Read the rest of this entry »

Recepționați programul minții la Frecvența Lui Dumnezeu

octombrie 31st, 2011


Facebook
Twitter
More...

În această rubrică, Sfaturi ThetaHealing® din ThetaHealing® România Blog, găsiți răspunsuri la întrebările cursanților ThetaHealing® din întreaga lume.

Cristina G Hlusak predă ThetaHealing® de mulți ani, în diverse țări și în diverse limbi. Scriind aceste articole, se adresează simplu și direct tuturor cursanților care nu au găsit răspunsuri în manualele sau cărțile de ThetaHealing®, oferind sfaturi și sugestii pentru a aplica această tehnică în viața de zi cu zi.


Noi toți trăim într-o mare infinită de energie de vindecare, manifestare, iubire și abundență, energia a Tot Ceea Ce Este.

Lipsa și limita a fost dovedită a fi o iluzie, deși mulți oameni de știință greu acceptă faptul că există această substanţă care conţine energia infinită a Universului și care pătrunde în toate lucrurile. Ei o numesc “energie întunecată” şi “materie întunecată”, deoarece ei nu-o înţeleg.

Un fizician nuclear a descoperit mulţi ani în urmă că, cantitatea de energie disponibilă într-un centimetru cub de spatiu gol, cam de marimea unui cub de zahăr, este de aproximativ 3 ^ 106 Watts, ^ fiind numărul trei cu 106 de zerouri !

Noi SUNTEM această mare infinită de energie de vindecare, manifestare, iubire și abundență. Noi toți trăim într-o mare infinită de energie de vindecare, manifestare, iubire și abundență.

Read the rest of this entry »

Acceptarea de sine

noiembrie 4th, 2011


Facebook
Twitter
More...

În această rubrică, Sfaturi ThetaHealing® din ThetaHealing® România Blog, găsiți răspunsuri la întrebările cursanților ThetaHealing® din întreaga lume.

Cristina G Hlusak predă ThetaHealing® de mulți ani, în diverse țări și în diverse limbi. Scriind aceste articole, se adresează simplu și direct tuturor cursanților care nu au găsit răspunsuri în manualele sau cărțile de ThetaHealing®, oferind sfaturi și sugestii pentru a aplica această tehnică în viața de zi cu zi.

 

Cursurile ThetaHealing® ne dezvoltă gradul de conştientizare a multor sentimente, precum sentimentul de dragoste, acceptare, apreciere, înţelegere, discernământ, etică, integritate, onestitate, comunicare, adevăr, etc.

Prin implementările care se fac la aceste cursuri, conştientizăm significatul acestor sentimente și a multor altor sentimente, din prospectiva Atotcreatorului, schimbând percepția noastră față de tot ceea ce ne înconjoară, față de Tot Ceea Ce Este, față de tot ceea ce suntem.

Noi toți știm că în ochii lui Dumnezeu suntem toți perfecți, frumoși, iubiți, acceptați, apreciați, înțeleși.

Atunci, de ce mulți dintre noi nu sunt mulțumiți cu această perfecțiune creată de Dumnezeu?

De ce mulți nu se văd frumoși, așa cum îi vede Dumnezeu?

De ce mulți nu se simt iubiți sau nu se iubesc așa cum îi iubește Dumnezeu?

De mulți dintre noi nu se simt acceptați sau nu se acceptă așa cum sunt, așa cum îi acceptă Dumnezeu?

De ce mulți dintre noi nu se simt apreciați sau înțeleși așa cum îi apreciează și îi înțelege Dumnezeu?

Read the rest of this entry »

Cursul ADN de bază ThetaHealing® 2 – 4 DECEMBRIE 2011 București România

noiembrie 21st, 2011

Facebook
Twitter
More...

Cursul ADN de bază ThetaHealing®

2 – 4 DECEMBRIE 2011 București România

Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiale de participare de la THInK®.

Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

 

Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.


V-ar face plăcere să deveniţi practicant ThetaHealing®?

 

Veniți alături de noi la acest Seminar de Bază ThetaHealing® sau

contactaţi-ne la cristina@thetahealing.ro pentru alte informaţii !

Învăţaţi pas cu pas cum să vă vindecaţi pe dumneavoastră şi pe alţii cu tehnica vindecătoare cunoscută în toată lumea sub numele de ThetaHealing®… participaţi la o experienţă de 3 zile de cufundare deplină în ThetaHealing®…

 

Cursul ADN de bază ThetaHealing®

Ţinut / predat de

Cristina G Hlusak

Maestru ThetaHealing®

Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®
CONTACTAŢI-NE la cristina@thetahealing.ro

Read the rest of this entry »

ThetaHealing® vindecă rănile profunde ale sufletului !

decembrie 20th, 2011


Facebook
Twitter
More...

ThetaHealing® este o tehnică care ne ajută să identificăm și să vindecăm cauza rănilor fizie sau emoționale pentru a deschide fluxul natural al iubirii și al abundenței, dreptul sufletului nostru din naștere.

ThetaHealing® vindecă rănile sufletului într-o instanță !

La cursurile noastre de Theta Healing învățăm și cum să indentificăm convingeri adânc înrădăcinate în subconștient, învățăm cum să identificăm blocaje care pot impiedica realizarea visurilor, învățam cum să aplicăm o serie de implementări, rugăciuni afirmativ concepute, care ajută și la vindecarea rănilor profunde la nivelul sufletului.

Pentru ca baza sau cauzele centrale ale convingerilor, blocajelor, sau a rănilor sufletești să fie identificate, rezolvate şi integrate, în Theta Healing apelăm și la reconstituirea sentimentelor, printr-o experienţă de “scufundare într-o densitate de energie pură, Divină. Read the rest of this entry »

SĂRBĂTORI FERICITE !

decembrie 22nd, 2011


Facebook
Twitter
More...

Vă dorim sărbători fericite alături de cei dragi, iubire, pace în suflete, fericire, împliniri și multă sănătate.

Sunteţi cu toţii în inimile și în rugăciunile noastre!


Read the rest of this entry »

La Mulți Ani pentru Noul An, 2012 !

decembrie 28th, 2011

Facebook

Twitter

More...

Bun venit printre noi tuturor practicanților ThetaHealing® !

Mulțumim tuturor cursanților pentru participarea la cursurile noastre de ThetaHealing® !

În 2011, mulţi dintre aceștia au călătorit întreaga țară, chiar și întraga lume pentru a participa la cursurile noastre.

Mulțumim tuturor cititorilor noştri minunaţi care continuă să citască website-ul și blog-ul nostru

și care continuă să scrie pe forum-ul nostru !

Aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem și să ne cunoaștem în Noul An, 2012 !

 

 

Fie ca 2012 să fie un an mai bun !

 

 

Read the rest of this entry »

Cursul ADN de bază ThetaHealing® 6 – 8 IANUARIE 2012 București România

ianuarie 5th, 2012Facebook
Twitter
More...

Cursul ADN de bază ThetaHealing® 6 – 8 IANUARIE 2012 București România


Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiali de participare de la THInK®.

Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

 

Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.


V-ar face plăcere să deveniţi practicant ThetaHealing®?

 

Veniți alături de noi la acest Seminar de Bază ThetaHealing® sau

contactaţi-ne la cristina@thetahealing.ro pentru alte informaţii !

Învăţaţi pas cu pas cum să vă vindecaţi pe dumneavoastră şi pe alţii cu tehnica vindecătoare cunoscută în toată lumea sub numele de ThetaHealing® … participaţi la o experienţă de 3 zile de cufundare deplină în ThetaHealing®…

 

Cursul ADN de bază ThetaHealing®

Ţinut / predat de

Cristina G Hlusak

Maestru ThetaHealing®

Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

CONTACTAŢI-NE la cristina@thetahealing.ro

Read the rest of this entry »

Cursul ADN de bază ThetaHealing® 13 – 15 ianuarie 2012 TIMIȘOARA România

ianuarie 10th, 2012

Facebook
Twitter
More...

Cursul ADN de bază ThetaHealing® 13 – 15 ianuarie 2012 Timișoara România

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read the rest of this entry »

Uleiuri Esențiale Tămăduitoare, 22 ianuarie 2012 București România

ianuarie 21st, 2012


Facebook
Twitter
More...

ThetaHealing®
 și Uleiuri Esențiale Biblice Tămăduitoare

 

22 iuanuarie 2012

 

 

 

Acest grup de meditaţii spirituale ThetaHealing®, este realizat folosind doisprezece uleiurile esențile biblice, uleiuri tămăduitoare Young Living, din Statele Unite ale Americii !

 

Mulți vindecători de renume şi profesori spirituali spun că oricine care a venit pe Pământ în acest moment a fost deja un maestru înălţat spiritual. Această viziune optimistă crează un sentiment de recunoştinţă care ne conectează la învăţături spirituale înalte și ne permite să ştim că suntem demni de această frecvenţă spirituală.Chiar dacă nu vă puteţi vedea ca descendent al unui maestru spiritual, cel puţin fizic, sunteţi acum aici, pe Pământ; la nivelul sufletului, aveți înţelepciune dincolo de înţelepciune în codurile ADN.

Veniți alături de noi, vă veți descărca sufletul folosind doisprăzece dintre cele mai pure, foarte prețioase uleiuri tămăduitoare, Young Living ! Read the rest of this entry »

Respiraţia „Hawaiană Manna”

ianuarie 19th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Respiraţia „Hawaiană Manna”

Aplicaţie practică


Acest exerciţiu de respiraţie ne permite să captăm cantităţi mari de forţă vitală, pe care  hawaiienii Kahuna o numesc “Manna”.

Pentru a face acest exerciţiu, trebuie să alegeţi un lucru pe care doriţi să-l  manifestaţi. Începeţi stând cu picioarele paralele (fără a le încrucişa). Relaxaţi-vă. Apoi urmaţi aceşti  paşi, care includ 6 respiraţii importante:

Expiraţi tot aerul din plămâni.

Începeţi expirnd cât mai mult aer posibil. Apoi, expiraţi scurt şi puternic, pentru a scoate tot aerul din plămâni. Astfel scoateţi tot aerul vechi din plămâni şi faceţi loc pentru o mare cantitate de Manna.

Prima respiraţie:

Inspiraţi puternic, trăgând aerul până în abdomen. Aceasta se numeşte respiraţie  abdominală.

Femeile să reţină aerul în abdomen.

Bărbaţii să reţină aerul în abdomen, dar apoi să mai facă o inspiraţie pentru a-şi umple cavitatea toracică.

Reţineţi aerul aproximativ 10 secunde. Expiraţi.

A doua respiraţie:

Inspiraţi puternic.

Femeile: reţineţi aerul în abdomen.

Bărbaţii: mai inspiraţi o dată, pentru a umple cavitatea toracică.

Reţineţi aerul 10 secunde. În aceste 10 secunde, imaginaţi-vă cum energia Manna parcurge fiecare celulă a corpului. Expiraţi.

A treia respiraţie:

Inspiraţi puternic.

Femeile: reţineţi aerul în abdomen.

Bărbaţii: mai inspiraţi o dată, pentru a umple cavitatea toracică.

Reţineţi aerul 10 secunde şi imaginaţi-vă cum se acumulează energia Manna. Expiraţi. Read the rest of this entry »

Controlul paranormal al gândirii în ThetaHealing®

ianuarie 20th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Controlul paranormal al gândirii în ThetaHealing®

 

Fiecare Gând pe care îl avem este o „energie paranormală” (psi).

Fiecare Gând pe care îl avem ne influenţează sănătatea şi fericirea.

Fiecare Gând pe care îl avem se desfăşoară la nivel paranormal.

Fiecare Gând pe care îl avem atrage lucruri asemănătoare la nivel paranormal.

Fiecare Gând pe care îl avem atrage atât oamenii vii, cât şi obiectele lipsite de viaţă.


Read the rest of this entry »

Lemnul de Santal din cele doisprăzece uleiuri esențiale biblice, tămăduitoare

ianuarie 21st, 2012


Facebook
Twitter
More...

Veniți alături de noi, vă veți descărca sufletul folosind doisprăzece dintre cele mai pure, foarte prețioase uleiuri tămăduitoare, Young Living !

Veți descoperi istoria intrigantă a acestor doisprăezece uleiuri esențiale, care în vremurile biblice, au reprezentat o parte din produsele folosite zilnic de mulți dintre cei care trăiau în orientul apropiat:

Pachetul uleiurilor esențiale tămăduitoare conține doisprezece sticluțe de uleiuri individuale de 5 ml:

 

Aloe / Lemn de Santal (Santalum Album)

Cassia (Cinnamomum Cassia)

Lemn de Cedru (Cedrus Atlantica)

Chiparos (Cupressus Sempervirens)

Tămâie (Olibanum – Boswellia carteri)

Galbanum (Ferula Gummosa)

Isop (Hyssopus Officinalis)

Smirna (Commiphora Myrrha)

Mirtul (Myrtus communis)

Onycha (pronunţat oh-aproape-Kah, un ulei foarte gros, scoateţi orificiu de plastic şi încălzind sticla în mână, astfel încât să puteți beneficia de fluxul acestui ulei esențial)

Rose de Sharon / Cistus (Labdanum – Cistus ladanifer)

Nard (Nardostachys jatamansi). Read the rest of this entry »

Cassia din cele doisprăzece uleiuri esențiale biblice, tămăduitoare

ianuarie 21st, 2012


Facebook
Twitter
More...

Veniți alături de noi, vă veți descărca sufletul folosind doisprăzece dintre cele mai pure, foarte prețioase uleiuri tămăduitoare, Young Living !

Veți descoperi istoria intrigantă a acestor doisprăezece uleiuri esențiale, care în vremurile biblice, au reprezentat o parte din produsele folosite zilnic de mulți dintre cei care trăiau în orientul apropiat:

 

Pachetul uleiurilor esențiale tămăduitoare conține doisprezece sticluțe de uleiuri individuale de 5 ml:

Aloe / Lemn de Santal (Santalum Album)

Cassia (Cinnamomum Cassia)

Lemn de Cedru (Cedrus Atlantica)

Chiparos (Cupressus Sempervirens)

Tămâie (Olibanum – Boswellia carteri)

Galbanum (Ferula Gummosa)

Isop (Hyssopus Officinalis)

Smirna (Commiphora Myrrha)

Mirtul (Myrtus communis)

Onycha (pronunţat oh-aproape-Kah, un ulei foarte gros, scoateţi orificiu de plastic şi încălzind sticla în mână, astfel încât să puteți beneficia de fluxul acestui ulei esențial)

Rose de Sharon / Cistus (Labdanum – Cistus ladanifer)

Nard (Nardostachys jatamansi). Read the rest of this entry »

La Mulți Ani pentru Noul An Chinezesc 2012, Anul Dragonului de Apă !

ianuarie 22nd, 2012


Facebook
Twitter
More...

 

În 2012, Anul Nou Chinezesc, Anul Nou Lunar începe în 23 ianuarie 2012, Anul Dragonului de Apă !

Dorim tuturor pentru Noul An Chinezesc 2012 un an fericit, plin de sănătate, prosperitate și pace sufletească !

 

Noul An Chinezesc este un moment bun venit pentru longevitate, bogăţie şi prosperitate, pentru a elimina orice negativitate din trecut.

Această celebrare foarte simbolică durează paisprezece zile şi are multe aspecte importante.

Read the rest of this entry »

Cele Şapte Planuri Ale Existenţei

ianuarie 29th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Cele Şapte Planuri ne oferă vehicul conceptual prin care să înţelegem cum şi de ce lumea funcţionează la nivelurile fizic şi spiritual şi ce legătură au acestea cu noi.

Cele Şapte Planuri ne arată cum să înţelegem conceptul de Atoatecreator. Doar prin Atoatecreator putem să facem vindecări fizice, să progresăm spiritual şi să găsim iluminarea.

Veniți ca cursurile noastre de Theta Healing pentru a simți energia Atotcreatorului din Al Şaptelea Plan al Existenţei, pentru a învăța cum să vă vindecați pe voi înșivă și pe alții, să progresați spiritual și să găsiți iluminarea !

 

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat, București 3 – 5 Februarie 2012

februarie 2nd, 2012


Facebook
Twitter
More...

 

Cursul ADN Avansat ThetaHealing® 4 – 5 februarie 2012 București România


Pregătire minimă necesară: Cursul ThetaHealing® ADN de Bază

Cuprinde: Manualul Viannei pentru Avansaţi

Cursul avansat de Theta Healing dezvoltă informaţiile din Cursul de Bază pentru a asigura o înţelegere mai profundă a Celuide-al Şaptelea Plan al Existenţei care ne înconjoară.

Studenții vor învăţa cum să vindece cu ajutorul exerciţiilor „Copilul din pântec” şi „Vindecarea Sufletelor Frânte”, vor învăţa cum să preia Sentimente direct de la Instructor, sentimente care-l vor ilumina şi îi vor aduce o sănătate profundă.

Cursul va fi o experienţă plăcută, studenţii vor cunoaşte multe sentimente pozitive noi, printre care ştiinţa de a trăi în prezent şi acceptarea de sine în Al Şaptelea Plan.

 

V-ar place să deveniți Practician Avansat Theta Healing ?

O experienţă uimitoare de învăţare Theta Healing la nivelul următor, folosind talentul şi darurile noastre înnăscute!

Învăţaţi următorul pas în tehnica de vindecare cunoscută în lume sub denumirea de Theta Healing.

Cursul vă va pregăti şi certifica în calitate de Practician Avansat Theta Healing.

 

 

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat

Predat de Cristina G. Hlusak

Maestru ThetaHealing®

Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

CONTACTAŢI-NE Read the rest of this entry »

Azi și “ZIUA CEA MARE !”

februarie 6th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Astăzi va fi lună plină, cu un aer de sărbătoare.  Astăzi este ziua cea mare !

Din această după-amiază Neptun intra in Pești la 0 grade !

Bine ai venit 2012 !

Ceva extraordinar se întâmplă în această lună în care Neptun, planeta imaginaţiei şi a creativităţii, se mută în Pești pe 3 februarie. Peștii sunt baza pentru planeta Neptun, iar Neptun nu a fost în acest semn liric din 1847-1862. Nimeni din ziua de azi nu a trăit vreodată această extraordinară experiență!

Această zi aduce începutul multor schimbări profunde pentru următorii 14 ani, este începutul multor schimbări pozitive pentru planeta noastră !

Această zi aduce începutul schimbărilor în întreaga lume pentru mediu, societate, economie, politică şi mult mai mult, pentru transformarea spirituală !

Neptun este un simbol foarte important al psihicului individual şi colectiv; are o energie imensă la dispoziţia tuturor, pentru a aduce schimbări şi transformări pentru o lungă perioadă de timp.

Tranzitului lui Neptun atrage energia creativă !

Arhetipul lui Neptun este bine reprezentat prin Yemanja Candomblé. Yemanja, din cosmogonia Yoruba a unei populaţii africane antice, este Zeița Mării. Are o energie feminină, trăiește în mijlocul oceanului şi domnește peste toate creaturile marine. Culorile sale sunt albastru, verde, și alb de mare, şi reprezintă mama primordială, apa din care se naşte viaţa, energia apei, a fluidității, a creaţiei, locul de naștere ancestral.

Read the rest of this entry »

Soarele și luna în meditații

februarie 6th, 2012


Facebook
Twitter
More...

De-a lungul secolelor, oamenii priveau soarele, luna, sferele luminoase de pe cer,  definind într-un fel multe dintre experienţele lor de viață. Se minunau privind forma lunii, modificarea şi poziția soarelui pe cer. Soarele și luna, acste două corpuri mari cerești, au devenit cu timpul obiecte de cult.

Imaginaţi-vă, dacă va fi să vă uitaţi în sus, la cer, fără să înţelegeți stele, planetele şi sateliţii, spaţiul, soarele, sau luna, veți vedea pur și simplu aceste surse mari de lumină, foarte diferite. Lumina fierbinte a soarelui de aur, la care este atât de greu să te uiţi cu ochiul liber, şi ca un contrast, lumina albă a lunii, rece.

Read the rest of this entry »

Beneficiile uleiului esențial de Grapefruit

februarie 7th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Uleiul esențial de Grapefruit este apreciat pentru proprietăţile sale diuretice; este un bun dezinfectant, stimulent, anti-sedativ, anti-septic, aperitiv, tonic și limfatic.

Grapefruit este un fruct din citrice și multe dintre proprietăţile sale medicinale sunt asemănătoare cu alte uleiuri esenţiale de citrice. Ca toate celelalte citrice, uleiul esenţial este extras din coajă, prin compresie.

 

Antioxidant: Ca şi fructul în sine, uleiul esențial de Grapefruit este bogat în anti-oxidanţi și în vitamina C. Această vitamină, în asistenţă cu alte componente anti oxidante prezente în acest ulei, stimulează sistemul imunitar şi luptă împotriva radicalilor liberi.

Uleiul esențial de Grapefruit este eficient în protejarea organismului de la toate daunele făcute de oxidanți, cum ar fi îmbătrânirea, degenerarea ţesuturilor, pierderea vederii şi auzului, lentoare fizică şi mentală, tulburările nervoase şi multe alte. Read the rest of this entry »

Cursul ADN Bază ThetaHealing® 10 – 12 februarie 2012 București România

februarie 8th, 2012

Facebook
Twitter
More...

 

Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiale de participare de la THInK®.

Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

 

Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.


V-ar face plăcere să deveniţi practicant ThetaHealing®?

 

Veniți alături de noi la acest Seminar de Bază ThetaHealing® sau

contactaţi-ne la cristina@thetahealing.ro pentru alte informaţii !

Învăţaţi pas cu pas cum să vă vindecaţi pe dumneavoastră şi pe alţii cu tehnica vindecătoare cunoscută în toată lumea sub numele de ThetaHealing® … participaţi la o experienţă de 3 zile de cufundare deplină în ThetaHealing®…

 

Cursul ADN de bază ThetaHealing®

Ţinut / predat de

Cristina G Hlusak

Maestru ThetaHealing®

Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®
CONTACTAŢI-NE la cristina@thetahealing.ro Read the rest of this entry »

14 Februarie este Ziua Îndrăgostiţilor !

februarie 13th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, toată dragostea Creaţiei se extinde asupra tuturor sufletelelor acestui univers minunat. Ceea ce contează însă, este că Dumnezeu ne iubeşte pe toţi în mod egal şi fără măsură, și că fericirea noastră depinde de noi.


Read the rest of this entry »

Suflete Pereche

februarie 14th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Felicitări tuturor îndrăgostiților ! Felicitări tuturor pentru Ziua Îndrăgostiților !

Pentru toți cei îndrăgostiți, și nu numai, descărcați gratis o introducere a Sufletelor Pereche

Manualul SUFLETE PERECHE – ThetaHealing®

de Vianna Stibal

Să oglindim iubirea necondiționată pe care ne-o oferă Dumnezeu, în fiecare zi, nu numai azi, de

Ziua Îndrăgostiților !

Read the rest of this entry »

Pentru cei singuri, de Ziua Îndrăgostiților

februarie 14th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Cel mai important mesaj de Ziua Îndrăgostiților este să ne amintim că dragostea nu este doar pentru cupluri, dragostea este pentru noi toţi.

Noi nu suntem niciodată singuri, suntem toți însoțit de iubiții noștri Îngeri și Arhangheli, Maeștrii și Ghizi Spirituali Divini !

Toți suntem fii şi fiicele Mamei Pământ și ale Tatălui Ceresc, toți suntem o putere Divină.


Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat, București 16 – 18 martie 2012

martie 14th, 2012


Facebook
Twitter
More...


Pregătire minimă necesară: Cursul ThetaHealing® ADN de Bază

Cuprinde: Manualul Viannei pentru Avansaţi

Cursul avansat de Theta Healing dezvoltă informaţiile din Cursul de Bază pentru a asigura o înţelegere mai profundă a Celuide-al Şaptelea Plan al Existenţei care ne înconjoară.

Studenții vor învăţa cum să vindece cu ajutorul exerciţiilor „Copilul din pântec” şi „Vindecarea Sufletelor Frânte”, vor învăţa cum să preia Sentimente direct de la Instructor, sentimente care-l vor ilumina şi îi vor aduce o sănătate profundă.

Cursul va fi o experienţă plăcută, studenţii vor cunoaşte multe sentimente pozitive noi, printre care ştiinţa de a trăi în prezent şi acceptarea de sine în Al Şaptelea Plan.

 

V-ar place să deveniți Terapeut Avansat Theta Healing ?

O experienţă uimitoare de învăţare Theta Healing la nivelul următor, folosind talentul şi darurile noastre înnăscute!

Învăţaţi următorul pas în tehnica de vindecare cunoscută în lume sub denumirea de Theta Healing.

Cursul vă va pregăti şi certifica în calitate de Terapeut Avansat Theta Healing.

 

 

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat

Predat de Cristina G. Hlusak

Maestru ThetaHealing®

Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

CONTACTAŢI-NE Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Bază 6 – 8 aprilie 2012, București România

martie 19th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiale de participare de la THInK®.

Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.


V-ar face plăcere să deveniţi practicant ThetaHealing®?

 

Veniți alături de noi la acest Seminar de Bază ThetaHealing® sau

contactaţi-ne la cristina@thetahealing.ro pentru alte informaţii !

Învăţaţi pas cu pas cum să vă vindecaţi pe dumneavoastră şi pe alţii cu tehnica vindecătoare cunoscută în toată lumea sub numele de ThetaHealing® … participaţi la o experienţă de 3 zile de cufundare deplină în ThetaHealing®…

 

Cursul ADN de bază ThetaHealing®

Ţinut / predat de

Cristina G Hlusak

Maestru ThetaHealing®

Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

CONTACTAŢI-NE la cristina@thetahealing.ro Read the rest of this entry »

THETA HEALING vă poate schimba întreaga viață !

mai 11th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Prin acest video motivaţional tradus în limba română, vă prezentăm THETA HEALING, o modalitate ușoară de a vă schimba viața !

Artist: Karl Jenkins, Karl Jenkins, Orchestra Filarmonicii din Londra.

 

THETA HEALING ROMÂNIA

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® Manifestare şi abundenţă 22 – 24 iunie 2012

iunie 18th, 2012


Facebook
Twitter
More...

În Theta Healing, conceptul de manifestare reprezintă convingerea că este posibil să fie creat ceva fizic folosind puterea Atoatecreatorului. Noi ne creăm propria realitate şi avem posibilitatea să manifestăm cele mai bune lucruri posibile.

Acest curs de 2 zile foloseşte un chestionar uluitor, care vă va ajuta să descoperiţi multe blocaje surprinzătoare şi ascunse care “stau” între dumneavoastră şi realizarea ţelurilor. Vă arată cum “să săpaţi” în profunzime şi să eliminaţi aceste blocaje; vă învaţă ce este intenţia şi Intervenţia Divină, iar apoi cum să vă transformaţi viaţa în bine. Vi se vor “da” toate sentimentele pozitive de care aveţi nevoie pentru a vă introduce abundenţa în viaţă.

În cadrul acestui curs veţi învăţa cum să eliminaţi multe blocaje, cum să faceţi un plan, să vă stabiliţi intenţiile şi cum să vă puneţi în aplicare ideile, pentru a obţine succesul dorit.

Cursul ThetaHealing® de Manifestare și Abundență

22 – 24 IUNIE  2012

BUCUREȘTI ROMÂNIA

Read the rest of this entry »

La Mulți Ani America !

iulie 4th, 2012


Facebook
Twitter
More...

“Peste pământul celor liberi și casa celor curajoși…”

Ultimul vers din imnul naţional al Statelor Unite ale Americii, scris de Francis Scott Key, în 1814.

L-am auzit de cele mai multe ori la începutul celor mai multe evenimente sportive sau ceremonii patriotice. Imnul naţional al Statelor Unite îi reprezintă pe toți cei care respectă această ţară. Acestea sunt aplauzele ultimilor rânduri ale imnului American, rânduri care mă fac să fiu mândră de a fi cetățean American. Prin aceste rânduri retr[iesc entuziasmul de a fi liberă și de a trăi viața așa cum o doresc. Și chiar dacă nu toți văd viața perfectă așa cum poate o doresc, pentru mine, pământul Statelor Unite ale Americii rămâne în continuare cel mai bun pământ, alături de cel al României. Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® Suflete pereche 6 – 7 iulie 2012

iulie 5th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Mulţi oameni sunt confuzi de expresia „suflet pereche”. Această confuzie este provocată în mare parte de faptul că există mai mult de un suflet pereche pentru fiecare om pe pământ. Un suflet pereche poate fi orice suflet  pe care poate aţi cunoscut-o într-o altă viaţă.

Sufletele pereche sunt uneori compatibile, alteori nu, dar inima dumneavoastră îşi va aminti instinctiv de ele şi le va iubi. Un suflet pereche are o atracţie magnetică, ce vă face inima să bată mai repede şi palmele să transpire. Un suflet pereche are ceva special. Vă tresaltă inima când îl vedeţi şi sunteţi nerăbdători să îl vedeţi din nou. Read the rest of this entry »

Suflete pereche pe micul ecran

iulie 9th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Există probabil mii de filme despre suflete pereche. De la toate putem învăța. Nu mă refer la modul în care Hollywood pezintă tragedia sufletelor pereche, dar la ce putem învăța observând cum sufletele cresc și evoluează împreună.

În filmul Jerry Maguire personajul jucat de Tom Cruise spune personajul lui Renee Zellweger “Tu mă poți completa“? Sufletele pereche se completează și se susțin pentru a se ajuta. Acest film descrie povestea de dragoste în care sufletele pereche trăiesc farmecele de atracţie sexuală şi vitală pentru a descoperi bogăţia cea mai mare şi dulceaţa de loialitate şi de afecţiune. Un film romantic care ne arată că iubirea începe cu iubirea de sine. A fi stăpâni pe propriile abilități înseamnă a nu depinde de așteptările celulalt, în speranța că totul se va termina cu bine ca în toate filmele romantice.

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat 13 -15 iulie 2012

iulie 9th, 2012

 


Facebook
Twitter
More...

Deveniți Terapeut Avansat Theta Healing !

Participați la o experienţă uimitoare de Theta Healing la nivelul următor, folosind talentul şi darurile noastre înnăscute !

Învăţaţi următorul pas în tehnica de vindecare cunoscută în lume sub denumirea de Theta Healing.

Cursul vă va pregăti şi certifica în calitate de Terapeut Avansat Theta Healing.

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat 13 -15 iulie 2012

Predat de Cristina G. Hlusak

Maestru ThetaHealing®

Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

CONTACTAŢI-NE Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® Manifestare şi Abundenţă 20 – 22 iulie 2012

iulie 17th, 2012


Facebook
Twitter
More...

În Theta Healing, conceptul de manifestare reprezintă convingerea că este posibil să fie creat ceva fizic folosind puterea Atoatecreatorului. Noi ne creăm propria realitate şi avem posibilitatea să manifestăm cele mai bune lucruri posibile.

Acest curs de 2 zile foloseşte un chestionar uluitor, care vă va ajuta să descoperiţi multe blocaje surprinzătoare şi ascunse care “stau” între dumneavoastră şi realizarea ţelurilor. Vă arată cum “să săpaţi” în profunzime şi să eliminaţi aceste blocaje; vă învaţă ce este intenţia şi Intervenţia Divină, iar apoi cum să vă transformaţi viaţa în bine. Vi se vor “da” toate sentimentele pozitive de care aveţi nevoie pentru a vă introduce abundenţa în viaţă.

În cadrul acestui curs veţi învăţa cum să eliminaţi multe blocaje, cum să faceţi un plan, să vă stabiliţi intenţiile şi cum să vă puneţi în aplicare ideile, pentru a obţine succesul dorit.

Cursul ThetaHealing® de Manifestare și Abundență

20 – 22 iulie  2012

BUCUREȘTI ROMÂNIA Read the rest of this entry »

Workshop ThetaHealing® CONTROLUL PARANORMAL AL GÂNDIRII – 28 iulie 2012

iulie 24th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Acest workshop își propune să explice modul în care noi gândim, precum și alegerea imaginilor sugestive necesare pentru a cultiva cu perseverență în minte, a crea și transforma propriul nostru destin. Toate pot deveni posibile, deoarece noi devenim ceea ce gândim.

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Bază 3 – 5 august 2012, București România

iulie 30th, 2012


Facebook
Twitter
More...

 

Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiale de participare de la THInK®.

Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

 

Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing. Read the rest of this entry »

Uleiuri esențiale Young Living, înțelepciunea de ieri, destinul de mâine

august 7th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Plantele joacă un rol vital în echilibrul ecologic al planetei noastre și sunt strâns legate de bunăstarea fizică, afectivă și spirituală a omenirii. Regatul plantelor continuă să fie obiectul multor proiecte de cercetare și al multor descoperiri.

Multe medicamentele au la bază compuși naturali din plante, însă mulți agenți terapeutici rămân încă nedescoperiți în scoarța de copac, rădăcini, flori, semințe, albiile râurilor, păduri, dealuri, precum și în regiunile extinse de sălbătacie din lume. Fiind cea mai puternică parte componentă a plantei, uleiurile esențiale și extractele din plante sunt explorate încă din primele timpuri. Read the rest of this entry »

Idaho Falls, SUA, oferă mai mult decât culturi de cartofi

august 14th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Încă din 1805, unua dintre primele aşezări permanente din Idaho Falls a fost locuită de triburi de indieni. Mii de coloniști au trecut prin această zonă până la descoperirea de aur în 1860. Goana după aur a urmat cu înființarea multor firme pentru bunuri şi servicii şi au apărut oraşele pentru a servi ca centre comerciale pentru domeniile de aur.

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Bază 31 august – 2 septembrie 2012, București România

august 22nd, 2012


Facebook
Twitter
More...

 

Cursul ThetaHealing® ADN Bază 31 august – 2 septembrie 2012, București România

Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiale de participare de la THInK®.

Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

 

Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing. Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® Suflete pereche 7 – 8 septembrie 2012

septembrie 3rd, 2012


Facebook
Twitter
More...

Mulţi oameni sunt confuzi de expresia „suflet pereche”. Această confuzie este provocată în mare parte de faptul că există mai mult de un suflet pereche pentru fiecare om pe pământ. Un suflet pereche poate fi oricesuflet  pe care poate aţi cunoscut-o într-o altă viaţă.

Sufletele pereche sunt uneori compatibile, alteori nu, dar inima dumneavoastră îşi va aminti instinctiv de ele şi le va iubi. Un suflet pereche are o atracţie magnetică, ce vă face inima să bată mai repede şi palmele să transpire. Un suflet pereche are ceva special. Vă tresaltă inima când îl vedeţi şi sunteţi nerăbdători să îl vedeţi din nou.

Mai mult despre Suflete pereche

Mai mult despre Suflete pereche cele mai compatibile

Descărcați gratis aici o introducere a

Manualului Suflet Pereche de Vianna Stibal

Manualul SUFLETE PERECHE – ThetaHealing® Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® RHYTHM pentru o greutate perfectă 9 septembrie 2012

septembrie 9th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Acest curs ne pregătește pentru a putea să ne gasim sau să ne regăsim greutatea perfectă și adevăratul ritm în viață.

Participați la acest curs, recâştigaţi modul în care adevăratul dumneavoastra sine superior manifestă o greutate perfectă!

În acest curs vom schimba convingerile, ne vom găsi pacea interioară, liniștea sufletească și fericirea, vom antrena mintea, corpul și spiritul, conectându-ne la frumusețea noastră interioară, vom învăța să ne iubim intr-un fel nou și entuziasmant, îmbrățișând divinitatea din noi. Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat 14 -16 septembrie 2012

septembrie 10th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Deveniți Terapeut Avansat Theta Healing!

Participați la o experienţă uimitoare de Theta Healing la nivelul următor, folosind talentul şi darurile noastre înnăscute !

Învăţaţi următorul pas în tehnica de vindecare cunoscută în lume sub denumirea de Theta Healing.

Cursul vă va pregăti şi certifica în calitate de Terapeut Avansat Theta Healing.

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat 14 -16 septembrie 2012

Predat de Cristina G. Hlusak

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

Reprezentanta ThetaHealing® România

CONTACTAŢI-NE

Pregătire minimă necesară: Cursul ThetaHealing® ADN de Bază Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® GAME OF LIFE – JOCUL VIEȚII 21 – 23 septembrie 2012 pentru prima dată în România!

septembrie 17th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Institutul de cunoaștere THInK este mândru să anunțe un nou curs intitulat Game of Life, Jocul vieții !

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Bază 19 – 21 octombrie 2012, București România

septembrie 24th, 2012


Facebook
Twitter
More...

 

Cursul ThetaHealing® ADN Bază 19 – 21 octombrie 2012, București România

Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiale de participare de la THInK®.

Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

 

Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing. Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® Animale, pentru prima dată în România, sâmbătă, 27 octombrie 2012

octombrie 26th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Pentru prima dată în România, acest curs de o zi, perdat de Cristina G Hlusak, Maestru Theta Healing cu Certificat de Științe Theta Healing !

Aceasta este o nouă clasă electivă în care vom învăța cum să comunicăm cu animalele, vindecarea lor și a noastră prin tehnicile ThetaHealing. Această clasă poate fi predată într-o zi, chiar și în 5 zile, și este o pre-condiție pentru noua clasă ADN 4, curs care vor fi oferit în vara anului 2013 ! Read the rest of this entry »

ȘEDINȚE GRATUITE LA CURSUL THETAHEALING® ADN 3 – PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA !

noiembrie 13th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Ședințe gratuite la Cursul ThetaHealing® ADN 3, în fiecare zi de pe 1 pe 3 decembrie 2012, la Hotel Armonia, Calea Moșilor Nr. 112, București ! Pentru toți cei cu inima și sufletul deschis, oferim ședințe gratuite cu energia celui mai avansat curs în Theta Healing ! Read the rest of this entry »

12:12:12 Finalizarea este reflectată în întreaga noastră realitate !

decembrie 11th, 2012


Facebook
Twitter
More...

Pe data de 12:12:12, se închieie un ciclu final pe Pământ, în Univers. Acest ciclu are loc simultan în noi prin re-instaurarea și activarea propriul nostru sistem de 12-chakre, prin extinderea ființei noastre. Acest ciclu are loc și în propriul nostru ADN, în cele 24 de lanțuri, spirale, aranjate în câte 12 perechi. Fiecare pereche corespunde unui nivel de densitate care pe 12.12.12 se va modifica. Acum atingem un potențial în care putem accesa Conștiința Cosmică, gradul de conștientizare a Iubirii Necondiționate, Divine. Read the rest of this entry »

21 decembrie 2012

decembrie 20th, 2012

Facebook
Twitter
More...

21 decembrie 2012, o zi importantă pentru Pământ, pentru Univers, pentru noi toți !

Pe 21 decembrie începe solstciul de iarnă. Ritualurile Solstice sunt una dintre cele mai vechi sărbători, iar din antichitate, acest lucru a fost un fenomen misterios și puternic. Solstitiul de iarnă este un punct de cotitură în ciclul natural al anului și este considerat a fi un timp semnificativ pentru spiritualitate. Mulți cred că nopțile întunecate ale lunilor de iarnă, atunci când vălul dintre lumea spiritelor și lumea vie este mai subțire, se deschid multe portaluri către vastul Univers. Astfel lucru face să fie posibil să accesăm ceea ce mulți consideră necunoscutul…. Este un timp pentru a sărbători reînnoirea naturii și a conexiuni cu energiile ascunse și de pe Pamănt, și nu numai… Multe activități, așa-zise paranormale, par a fi în creștere în ziua solstițiului de iarnă, în fiecare an. Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Bază BUCUREȘTI ianuarie 2013

ianuarie 2nd, 2013

Facebook
Twitter
More...

CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII !

Ședințe gratuite la toate Cursurile ThetaHealing®, în fiecare zi de curs, în București și Sibiu !
Pentru toți cei cu inima și sufletul deschis, oferim ședințe gratuite cu energia cursurilor Theta Healing Bază și Avansat !


Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiale de participare de la THInK®.

Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

 

Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing. Read the rest of this entry »

Curs ThetaHealing® ADN Bază București

ianuarie 26th, 2013

Facebook
Twitter
More...

1 – 3 FEBRUARIE 2013
Curs predat de doamna MIHAELA COVACI Instructor Certificat ThetaHealing® din 2010.


Ședințe gratuite la Cursul ThetaHealing® ADN Bază în fiecare zi de curs, în București !
Pentru toți cei cu inima și sufletul deschis, oferim ședințe gratuite, chiar și la distanță, cu energia cursurilor Theta Healing Bază ! Read the rest of this entry »

CONFERINȚA GRATUITĂ – PUNTEA ÎNTRE LUMEA FIZICĂ ȘI SPIRITUALĂ

februarie 15th, 2013

Facebook
Twitter
More...

VIDEO

SIBIU 16 FEBRUARIE 2013

CONFERINȚĂ GRATUITĂ SIBIU, PUNTEA ÎNTRE LUMEA FIZICĂ ȘI SPIRITUALĂ

VIDEO

SIBIU 23 IANUARIE 2013

EMISIUNEA ATITUDINI la Eveniment TV TRANSILVANIA, SIBIU, ROMÂNIA, 23 ianuarie 2013.
Invitata lui George-Cosmin Chelcea este Cristina G. Hlusak, reprezentanta Theta Healing Romania.

PARTEA I

PARTEA II

PARTEA III

SIBIU
16 FEBRUARIE 2013

ORGANIZATĂ DE
NATURAL LIVING TREE

LA INVITAȚIA
CENTRULUI DE DOCUMENTARE ȘI INFORMARE
DIN COLEGIUL TEHNIC INDEPENDENȚA

SÂMBĂTĂ
16 FEBRUARIE 2013
ORA 17. 30

LA SALA FESTIVĂ A COLEGIULUI TEHNIC INDEPENDENȚA

STR. OCNEI NR. 31
SIBIU
TRANSILVANIA
ROMÂNIA Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® de Manifestare și Abundență BUCUREȘTI ROMÂNIA 8 -10 FEBRUARIE 2013

februarie 4th, 2013


Facebook
Twitter
More...

8 -10 FEBRUARIE 2013, BUCUREȘTI ROMÂNIA

În Theta Healing, conceptul de manifestare reprezintă convingerea că este posibil să fie creat ceva fizic folosind puterea Atoatecreatorului. Noi ne creăm propria realitate şi avem posibilitatea să manifestăm cele mai bune lucruri posibile.

Acest curs de 2 zile foloseşte un chestionar uluitor, care vă va ajuta să descoperiţi multe blocaje surprinzătoare şi ascunse care “stau” între dumneavoastră şi realizarea ţelurilor. Vă arată cum “să săpaţi” în profunzime şi să eliminaţi aceste blocaje; vă învaţă ce este intenţia şi Intervenţia Divină, iar apoi cum să vă transformaţi viaţa în bine. Vi se vor “da” toate sentimentele pozitive de care aveţi nevoie pentru a vă introduce abundenţa în viaţă.

În cadrul acestui curs veţi învăţa cum să eliminaţi multe blocaje, cum să faceţi un plan, să vă stabiliţi intenţiile şi cum să vă puneţi în aplicare ideile, pentru a obţine succesul dorit.

Cursul ThetaHealing® de Manifestare și Abundență
CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII ! Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® Suflete pereche -17 FEBRUARIE 2013, Sibiu

februarie 17th, 2013


Facebook
Twitter
More...

Sunteţi pregătit/ă să creaţi o schimbare profundă în viaţa proprie?
Sunteţi îngrijorat/ă că adevărata Iubire a trecut pe lângă dumneavoastră ?

V-aţi întrebat vreodată: Voi găsi cândva iubirea adevărată ?
I-aţi întrebat vreodată pe prietenii dumneavoastră: Unde este oare sufletul VOSTRU pereche ?

Vă simţiţi trist/ă sau singur/ă, vă simţiţi rău faţă de voi înşivă sau în privinţa iubirii ?
Aţi simţit vreodată că a venit în sfârşit momentul să găsiţi pe cineva care ar putea să eleveze alături de dumneavoastră ?

Sunteţi împreună cu un partener / o parteneră sau cu un Suflet Pereche ?
V-aţi simţit vreodată singur/ă într-o relaţie ?


V-ar plăcea să ştiţi cum să găsiţi şi să recunoaşteţi cel mai compatibil Suflet Pereche ?
V-ar plăcea să ştiţi cum să menţineţi o relaţie de succes dacă aţi găsit deja cel mai compatibil Suflet Pereche şi să ştiţi cum să trăiţi fericiţi de acum încolo ?

Tot ce ne trebuie este IUBIREA, dar ştim ce este adevărata IUBIRE ?
Învăţaţi cum să găsiţi acea persoană specială pe care o aşteptaţi de mult timp folosind tehnica despre care vorbeşte toată lumea, Theta Healing !

Descărcați gratis aici o introducere a

Manualului Suflet Pereche de Vianna Stibal

Manualul SUFLETE PERECHE – ThetaHealing®

Participaţi la Cursul de o zi  Sufletul Pereche ThetaHealing®, din 17 februarie 2013 în Sibiu !

 

Read the rest of this entry »

Invitație la Body Mind Spirit Festival 1-3 martie 2013, Sala Palatului București – Intrarea Liberă

martie 1st, 2013


Facebook
Twitter
More...

ȘI CU O FLOARE SE FACE PRIMĂVARA !

Fie ca această primăvară să ne aducă un Mărțișor de sănătate, ghioci de bucurie, adieri calde de fericire,

un cer senin de iubire infinită și un soare strălucitor asemeni sufletelor noastre !

Read the rest of this entry »

Seminar THETA HEALING® pentru Femei Independente, Marți 12 FEBRUARIE 2013

februarie 8th, 2013


Facebook
Twitter
More...

Vă invităm să participați MARTI 12 FEBRUARIE, ORELE 19.00 , în  locația – HOTEL ARMONIA – Calea Moșilor 112 – ( în spatele Bursei de Valori București ) la seminarul susținut special pentru Femei Independente de Cristina G. Hlusak – Reprezentant ThetaHealing® România ! Read the rest of this entry »

CONFERINȚA GRATUITĂ THETA HEALING® SUFLETE PERECHE 14 FRBRUARIE 2013, BUCUREȘTI

februarie 12th, 2013


Facebook
Twitter
More...

 MEDITAȚIILE DE LA CONFERINȚA SUFLETE PERECHE DIN 14 FEBRUARIE 2013


Read the rest of this entry »

Evenimentul caritabil “Un Mărțișor, O Bucurie!” la Casa Snagov, Casa de îngrijire pentru vârstnici

februarie 27th, 2013


Facebook
Twitter
More...


Casa Snagov – Casa de îngrijire pentru vârstnici, care aparține Fundației Sf. Ioan, organizează în data de 28 februarie 2013, ora 15.00, evenimentul intitulat UN MĂRȚIȘOR, O BUCURIE !

Organizarea acestui eveniment are drept scop principal strângerea de hăinuțe, dulciuri, fructe și altele., care să fie donate către copiii din centrele de plasament și către bătrânii din azilurile de stat.

Cei care vor da curs invitației noastre, se pot bucura de prezența doamnei Geta HEIMERL, psiholog și scriitor, care va susține un workshop despre “Remodelarea moleculei de ADN prin muzică și cuvânt”, introducandu-ne, în același timp, în lumea Poveștilor cu Îngeri scrise chiar de ea, de prezența domnului Gheorghe IOVU denumit și “doctor de suflete” prin muzica terapeutică de inspirație divină, pe care o creează și o interpretează și de prezența doamnei Cristina G. HLUSAK –  Maestru cu Certificat de Știință ThetaHealing®, de la Institutul de Cunoaștere THInK (ThetaHealing® Institute of Knowledge) din SUA, Idaho Falls.


Mama Zina nu si-a mai vazut fiul de o luna si jumatate! Cine sunt cei care i-au fost alaturi de 1 martie pe www.acasatv.ro


Zina Dumitrescu, la un pas de o tragedie. De ce se tem apropiatii mamei Zina pe www.acasatv.ro

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Bază BUCURESTI, 1 – 3 martie 2013, cu reducere de MARTISOR !

martie 1st, 2013


Facebook
Twitter
More...

CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII !

CU REDUCERE DE 20 % DE MĂRȚIȘOR !

Ședințe gratuite la Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi de curs, în București !

Pentru toți cei cu inima și sufletul deschis, oferim ședințe gratuite cu energia cursurilor Theta Healing Bază !

Pentru toți participanții, oferim multe surprize plăcute !

  Cursul ThetaHealing® ADN Bază 19 – 21 octombrie 2012, București România

  Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiale de participare de la THInK®.

  Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

  Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

  Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

CURS PREDAT DE CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

Reprezentanta ThetaHealing® România

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Bază BUCUREȘTI, 8-10 martie 2013, cu reducere pentru ziua femeii!

martie 4th, 2013


Facebook
Twitter
More...


CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII !

CU REDUCERE DE 20 % PENTRU ZIUA FEMEII!

Ședințe gratuite la Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi după curs, în București!

Pentru toți participanții, oferim multe surprize plăcute!

  Cursul ThetaHealing® ADN Bază, București România

  Toţi participanţii vor primi cartea Theta Healing în limba română și diplome oficiale de participare de la THInK®.

  Înalţă-te şi caută-L pe Dumnezeu

  Înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu

  Această carte este alcătuită din cursurile, cărţile şi manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

CURS PREDAT DE CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

Reprezentanta ThetaHealing® România

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat 15-17 martie 2013 BUCURESTI

martie 11th, 2013


Facebook
Twitter
More...

CURSUL CARE VA POATE SCHIMBA CURSUL VIETII !

Sedinte gratuite in fiecare zi dupa curs, cu energia terapeutilor de la Cursul Avansat Theta Healing !

Deveniti Terapeut Avansat Theta Healing!

Participati la o experienta uimitoare de Theta Healing la nivelul urmator, folosind talentul si darurile noastre innascute !

Invatati urmatorul pas in tehnica de vindecare, cunoscuta in lume sub denumirea de Theta Healing.

Cursul va va pregati si certifica in calitate de Terapeut Avansat Theta Healing.

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat 15 -17 martie 2013

Predat de Cristina G. Hlusak

Maestru ThetaHealing® cu Certificat in Stiinte ThetaHealing®

Reprezentanta ThetaHealing® Romania

CONTACTATI-NE

Pregatire minima necesara: Cursul ThetaHealing® ADN de Baza

Cuprinde: Manualul Viannei pentru Avansati.

Read the rest of this entry »

SEMINARUL SI CURSUL MANIFESTARE SI ABUNDENTA, BUCURESTI – 21 SI 23-24 MARTIE 2013

martie 17th, 2013

Facebook
Twitter
More...

Joi, 21 MARTIE 2013 – ORA 18.00 va invitam alaturi de CRISTINA G HLUSAK SI D-NUL GHEORGHR IOVU

sa descoperiti tehnicile ThetaHealing® si sa experimentati puternicele meditatii si exercitii ThetaHealing® in cadrul 

SEMINARULUI  MANIFESTARE SI ABUNDENTA

ORGANIZAT DE NATURAL LIVING TREE

LA INTERNATIONAL BUSINESS CENTER MODERN,

CENTRUL DE CONFERINTE DIN BUCURESTI

Program: Joi, 21 martie 2013, ora 18.00 – 21.30

Locatia:

CENTRUL DE CONFERINTE INTERNATIONAL BUSINESS CENTER MODERN

ETAJ 2, SALA MILLENIUM

BLVD. CAROL I, NR. 34-36, SECTOR 2, BUCURESTI

Taxa de participare:  - 50 lei (cheltuieli organizatorice – locatie, materiale, transport)

 Conceptul de manifestare in Theta Healing reprezinta convingerea ca este posibil sa fie creat ceva fizic folosind puterea

Creatiei Divine.

Read the rest of this entry »

SEMINARII THETA HEALING® IAȘI ȘI SUCEAVA, CURSUL THETA HEALING® ADN2 BAZĂ SUCEAVA, 12-14 APRILIE 2013

aprilie 3rd, 2013


Facebook
Twitter
More...

CURSUL CARE VA POATE SCHIMBA CURSUL VIETII !

CU PRET SPECIAL DE PRIMAVARA !

Sedinte la Cursul ThetaHealing® ADN Baza, in fiecare zi dupa curs, in Suceava !

Pentru toti participantii, oferim multe surprize placute !

  Cursul ThetaHealing® ADN Baza, Suceava Romania

  Toti participanrii vor primi cartea Theta Healing in limba romana si diplome oficiale de participare de la THInK®.

  Inalta-te si cauta-L pe Dumnezeu

  Inalta-te si lucreaza cu Dumnezeu

  Aceasta carte este alcătuita din cursurile, cartile si manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

 

CURS PREDAT DE CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat in Stiinte ThetaHealing®

REPREZENTANTA THETA HEALING® ROMANIA

MAI MULT DESPRE THETA HEALING®

Read the rest of this entry »

Cursul ThetaHealing® Manifestare și Abundență BRAȘOV, 20-21 APRILIE 2013

aprilie 15th, 2013

Facebook
Twitter
More...

CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII !

În Theta Healing, conceptul de manifestare reprezintă convingerea că este posibil să fie creat ceva fizic folosind puterea Atoatecreatorului. Noi ne creăm propria realitate şi avem posibilitatea să manifestăm cele mai bune lucruri posibile.

Acest curs de 2 zile foloseşte un chestionar uluitor, care vă va ajuta să descoperiţi multe blocaje surprinzătoare şi ascunse care “stau” între dumneavoastră şi realizarea ţelurilor. Vă arată cum “să săpaţi” în profunzime şi să eliminaţi aceste blocaje; vă învaţă ce este intenţia şi Intervenţia Divină, iar apoi cum să vă transformaţi viaţa în bine. Vi se vor “da” toate sentimentele pozitive de care aveţi nevoie pentru a vă introduce abundenţa în viaţă.

În cadrul acestui curs veţi învăţa cum să eliminaţi multe blocaje, cum să faceţi un plan, să vă stabiliţi intenţiile şi cum să vă puneţi în aplicare ideile, pentru a obţine succesul dorit.

Cursul ThetaHealing® de Manifestare și Abundență

CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII !

Ţinut / predat de

Cristina G Hlusak

Maestru ThetaHealing®

Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

CONTACTAŢI-NE la cristina@thetahealing.rosau info@thetahealing.ro

20 și 21 aprilie 2013

BRAȘOV ROMÂNIA Read the rest of this entry »

CURSUL THETA HEALING® ADN AVANSAT, 26 -28 APRILIE, BUCUREȘTI

aprilie 22nd, 2013

Facebook
Twitter
More...

ACEST CURS ESTE NECESAR CELOR CARE DORESC SĂ DEVINĂ INSTRUCTORI TEHTA HEALING ȘI SĂ PARTICIPE LA CURSURILE PENTRU INSTRUCTORI DIN ZAGREB, CROAȚIA, ÎN MAI 2013 !

Deveniți Terapeut Avansat Theta Healing!

CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII !


Participați la o experienţă uimitoare de Theta Healing la nivelul următor, folosind talentul şi darurile noastre înnăscute !

Învăţaţi următorul pas în tehnica de vindecare cunoscută în lume sub denumirea de Theta Healing.

Cursul vă va pregăti şi certifica în calitate de Terapeut Avansat Theta Healing.

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat 

26 -28 APRILIE 2013, BUCUREȘTI

Predat de Cristina G. Hlusak

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

Reprezentanta ThetaHealing® România

CONTACTAŢI-NE

Read the rest of this entry »

Interviu cu CRISTINA G HLUSAK pentru Ziarul Monitorul de Suceava – Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

mai 1st, 2013


Facebook
Twitter
More...

„Dacă credem că suntem mai mult decât timpul, decât corpul, decât tot ceea ce spun alţii despre noi, putem face mai mult în viaţă!” 

Cristina G. Hlusak, maestru Theta Healing, formator profesional în diverse terapii complementare şi alternative, a interacţionat la Suceava cu „persoane minunate, foarte primitoare, extraordinare”

„Am întâlnit oameni minunaţi, foarte deschişi pe acest drum spre spiritualitate”

„Sunt convinsă că acel moment le va rămâne în memorie, va rămâne în sufletul tuturor, inclusiv în sufletul meu”

Cristina G. Hlusak, maestru Theta Healing şi formator profesional în diverse terapii complementare şi alternative, s-a întâlnit săptămâna trecută, în Sala Mică a Casei de Cultură din municipiul Suceava, în cadrul unui seminar Theta Healing, cu persoanele interesate de această tehnică înregistrată oficial în OPMCA (Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România), în cadrul Terapiei Holografice – la secţiunea Aplicaţii bioelectromnagnetice şi energetice. 

Cristina G. Hlusak, care a venit pentru prima oară la Suceava însoţită de muzicianul terapeut Gheorghe Iovu şi de scriitoarea Geta Heimerl, ne-a oferit, prin mijlocirea biochimistului sucevean Corneliu Pîrîu, un interviu care vizează modul în care a interacţionat cu publicul sucevean.

Read the rest of this entry »

SĂRBĂTORI FERICITE! PAȘTE FERICIT!

mai 3rd, 2013


Facebook
Twitter
More...

Fie ca bucuria Sărbătorilor să vă aducă Încredere, Lumină, Iubire, Speranță

și clipe minunate alături de cei dragi !

Paște Fericit !


Din Lumina care vine

Și speranța ce se naște

Un Miracol pentru … Sine

Și Sărbători Fericite

Vă dorim în zi de Paște !

Read the rest of this entry »

Ne vedem la Festivalul EsotericFest Timișoara din 16-19 mai 2013

mai 10th, 2013


Facebook
Twitter
More...

Ne vedem la Festivalul EsotericFest Timișoara din 16-19 mai 2013! 

Ne găsiți la standul numărul 5 de la Casa Tineretului din Timișoara, Str. Arieș nr. 19!

 Aici veți redescoperi gama noastră variată de Alternative Naturiste și Terapii Complementare, sub moto-ul

CUNOAȘTERE – SĂNĂTATE – ARMONIE

Vom promova produsele și serviciile noastre pentru o viață mai sănătoasă!

Vă invităm la CONFERINȚA GRATUITĂ organizată în cadrul festivalului. Read the rest of this entry »

BRAȘOV, CURSUL THETA HEALING® ADN2 BAZĂ, 24 -26 MAI 2013

mai 17th, 2013


Facebook
Twitter
More...

CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII !

PREȚ PROMOȚIONAL, 700 RON

PREȚ REDUS PENTRU PENSIONARI, 500 RON !

Ședințe oferite la Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi de curs, în Brașov !

 Cursul ThetaHealing® ADN Bază, BRAȘOV, România

Recomandăm să citiți cartea Theta Healing,  Înalță-te-te și caută-L pe Dumnezeu

Înalță-te și lucreazăa cu Dumnezeu, înainte de curs !

Această carte este alcătuită din cursurile, cărțile și manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

CURS PREDAT DE CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing®

REPREZENTANTA THETA HEALING® ROMÂNIA

Read the rest of this entry »

TIMIȘOARA, CURSUL THETA HEALING® ADN2 BAZĂ, 31 MAI, 1-2 IUNIE 2013

mai 26th, 2013


Facebook
Twitter
More...

CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII !

PREȚ PROMOȚIONAL, 700 RON

PREȚ REDUS PENTRU PENSIONARI, 500 RON !

Ședințe oferite la Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi de curs, în Timișoara !

Cursul ThetaHealing® ADN Bază, TIMIȘOARA, România

Recomandăm să citiți cartea Theta Healing,  Înalță-te-te și caută-L pe Dumnezeu

Înalță-te și lucreazăa cu Dumnezeu, înainte de curs !

Această carte este alcătuită din cursurile, cărțile și manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

CURS PREDAT DE CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing®

REPREZENTANTA THETA HEALING® ROMÂNIA

Read the rest of this entry »

CONSTANȚA, CURSUL THETA HEALING® ADN2 BAZĂ, 14-16 IUNIE 2013

iunie 4th, 2013


Facebook
Twitter
More...

NE GĂSIȚI LA FESTIVALUL BODY MIND SPIRIT DIN CONSTANȚA

7 – 9 IUNIE 2013

 STANDUL 42

Programul cu publicul al Expozitiei Body Mind Spirit Festival: 

Vineri: 7 Iunie 2013: 12 – 20

Sâmbătă: 8 Iunie 2013: 10- 20

Duminică: 9 Iunie 2013: 10 – 18

Adresa locatiei: Muzeul de Artă  Constanța , Bulevardul Tomis 82-84

WORKSOOP-UL GRATUIT

PUTEREA INFINITĂ A SUBCONȘTIENTULUI

SUSȚINUT DE CRISTINA G HLUSAK

REPREZENTANT THETA HEALING ROMÂNIA

DUMINICĂ 9 IUNIE 2013, ORA 15.00

ÎN CADRUL FESTIVALULUI

CONSTANȚA, CURSUL THETA HEALING® ADN2 BAZĂ, 14-16 IUNIE 2013

CURSUL CARE VĂ POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII !

PREȚ PROMOȚIONAL, 700 RON

PREȚ REDUS PENTRU PENSIONARI, 500 RON!

Ședințe oferite la Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi de curs, în CONSTANȚA !

Read the rest of this entry »

București, Cursul ThetaHealing® ADN2 Bază, 21-23 iunie 2013

iunie 15th, 2013


Facebook
Twitter
More...

CURSUL CARE VĂ SCHIMBĂ CURSUL VIEȚII !

PREȚ PROMOȚIONAL, 700 RON

PREȚ REDUS PENTRU PENSIONARI, 500 RON !

Ședințe oferite la Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi de curs, în BUCUREȘTI !

Cursul ThetaHealing® ADN Bază, BUCUREȘTI, România

Recomandăm să citiți cartea Theta Healing,  Înalță-te-te și caută-L pe Dumnezeu

Înalță-te și lucreazăa cu Dumnezeu, înainte de curs !

Această carte este alcătuită din cursurile, cărțile și manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

CURS PREDAT DE CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing®

REPREZENTANTA THETA HEALING® ROMÂNIA

Read the rest of this entry »

Constanta, Cursul ThetaHealing® Suflete pereche – 30 iunie 2013

iunie 21st, 2013

Facebook
Twitter
More...

Sunteţi pregătit/ă să creaţi o schimbare profundă în viaţa proprie?

Sunteţi îngrijorat/ă că adevărata Iubire a trecut pe lângă dumneavoastră?

V-aţi întrebat vreodată: Voi găsi cândva iubirea adevărată ?
I-aţi întrebat vreodată pe prietenii dumneavoastră: Unde este oare sufletul VOSTRU pereche?

Vă simţiţi trist/ă sau singur/ă, vă simţiţi rău faţă de voi înşivă sau în privinţa iubirii?
Aţi simţit vreodată că a venit în sfârşit momentul să găsiţi pe cineva care ar putea să eleveze alături de dumneavoastră?

Sunteţi împreună cu un partener / o parteneră sau cu un Suflet Pereche?
V-aţi simţit vreodată singur/ă într-o relaţie?
V-ar plăcea să ştiţi cum să găsiţi şi să recunoaşteţi cel mai compatibil Suflet Pereche?
V-ar plăcea să ştiţi cum să menţineţi o relaţie de succes dacă aţi găsit deja cel mai compatibil Suflet Pereche şi să ştiţi cum să trăiţi fericiţi de acum încolo?

Tot ce ne trebuie este IUBIREA, dar ştim ce este adevărata IUBIRE?
Învăţaţi cum să găsiţi acea persoană specială pe care o aşteptaţi de mult timp folosind tehnica despre care vorbeşte toată lumea, Theta Healing!

Descărcați gratis aici o introducere a

Manualului Suflet Pereche de Vianna Stibal

Manualul SUFLETE PERECHE – ThetaHealing®

Înscrieri la numărul de telefon: Tel: 0746 525 785  

Participaţi la Cursul de o zi  Sufletul Pereche ThetaHealing®, din 30 iunie 2013, în Constanța!

Predat în mod exclusiv de Cristina G Hlusak
Maestru ThetaHealing® cu Certificat de Ştiinţe ThetaHealing® Read the rest of this entry »

Sibiu, Cursul ThetaHealing® ADN Bază, 5 – 7 iulie 2013

iulie 1st, 2013

Facebook
Twitter
More...

Cursul care vă schimbă cursul vieții !

Preț promoțional, 700 RON

Preț pentru pensionari, 500 RON !

Ședințe oferite la Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi de curs, în Sibiu !

Cursul ThetaHealing® ADN Bază, Sibiu, România

Recomandăm să citiți cartea Theta Healing,  Înalță-te-te și caută-L pe Dumnezeu

Înalță-te și lucreazăa cu Dumnezeu, înainte de curs !

Această carte este alcătuită din cursurile, cărțile și manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

Curs predat de Cristina G Hlusak

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing®

Reprezentanta Theta Healing® România Read the rest of this entry »

București, Cursul Theta Healing® Avansat, 12-14 iulie 2013!

iulie 7th, 2013

Facebook
Twitter
More...

Cursul care vă schimbă cursul vieții!

Avansează în viață!

Deveniți Terapeut Avansat Theta Healing!

Participați la o experienţă uimitoare de Theta Healing la nivelul următor, folosind talentul şi darurile noastre înnăscute !

Învăţaţi următorul pas în tehnica de vindecare cunoscută în lume sub denumirea de Theta Healing.

Cursul vă va pregăti şi certifica în calitate de Terapeut Avansat Theta Healing.

Cursul ThetaHealing® ADN Avansat 

12 – 14 iulie 2013

Predat de Cristina G. Hlusak

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Ştiinţe ThetaHealing®

Reprezentanta ThetaHealing® România

Cristina G Hlusak a pregătit toți instructorii Theta Healing din România!

Contactați-ne la telefon: 0735 007 795

E-mails:

cristina@thetahealing.ro

info@thetahealing.ro

Websites:

www.arborele.ro

www.thetahealing.ro

Read the rest of this entry »

București, Cursul Theta Healing® Plante, 21 iulie 2013, pentru prima dată in România!

iulie 20th, 2013


Facebook
Twitter
More...

Din trecuturile cele mai îndepărtate, aici, pe Pământul nostru, a luat ființă o putere, care învingând toate împrejurările potrivnice, rând pe rând, cu muncă stăruitoare de mii și mii de milenii, a cucerit Terra…

De la primitive ființe unicelulare, până la pădurile din copacii cărora mileniile au copt cărbunele nostru de astăzi, săpăturile, prăbușirile de pământ, trptele prin care s-a ajuns la nesfârșitele forme de viață, în mii și mii de forme, viața a pus stăpânire.

Ne este dat să trăim înr-o lume fermecată de minunile vieții. Noi avem măiestria codrilor, avem câmpii și poieni și pajiști în care își râd bucuros viața mii și milioane de flori, într-o mulțime de forme care întrec întruchiparea.

Cactușii uriași trăiesc în stepele de nisip în dogoare și secetă unde trăiesc în Las Vegas, mușchii și lichienii urcă până în vârful munților României.

Această viață în văile și crestele munților alcătuiește caleidoscopul peisajelor Pământului de la care avem atâtea de învățat!

Read the rest of this entry »

București, Cursul Theta Healing® Animale, 20 iulie 2013

iulie 16th, 2013


Facebook
Twitter
More...

Acest curs de o zi, perdat de Cristina G Hlusak, Maestru Theta Healing cu Certificat de Științe Theta Healing este unul dintre cele mai frumoase cursuri în Theta Healing!!

La acest curs vom practica tehnici profunde de hipnoză regresivă Theta Healing, vom redescoperi și amplifica darurile noastre intuitive moștenite de la strămoșii noștrii genetici și astrali.

Cristina G Hlusak este singura în România care poate preda și certifica acest curs în Theta Healing!

Contactați-ne pentru înscrieri la telefon:  0746 525 785

Aceasta este o nouă clasă electivă în care vom învăța cum să comunicăm cu animalele, vindecarea lor și a noastră prin tehnicile Theta Healing. Această clasă poate fi predată într-o zi, chiar și în 5 zile, și este o pre-condiție pentru noua clasă ADN 4, curs care vor fi oferit în curând !

Read the rest of this entry »

București, Cursul Theta Healing Anatomie intuitiva, 30 iulie -14 august 2013

iulie 21st, 2013

Toți cursanții care vor participa la acest curs, vor beneficia de o reducere la următorul curs, Theta Healing ADN3, care va fi predat în curând!

Doriţi să deveniți un terapeut Theta Healing foarte priceput?

Descoperiți pas-cu-pas care sunt emoţiile şi credinţele aferente corpului dumneavoastră!

Anatomia intuitivă cu Cristina G HlusakParticipați la acest uimitor curs format din 15 seminarii.

Doriți să fiți capabili să efectuați scanări și vindecări în corpul fizic folosind tehnica Theta Healing®?

Participați la acest curs, ve-ți afla cum putem să realizăm aceste lucruri, intim şi intuitiv, scanând toate sistemele şi organele din corpul nostru uman extraordinar!

Acest curs Theta Healing® – Anatomie intuitivă va fi predat de către:

Cristina G Hlusak

Formator profesional în diverse terapii complementare și alternative

Maestru Theta Healing®
Certificat în Ştiinţe Theta Healing®

Telefon înscrieri: 074 652 5785
E-mail: cristina@thetahealing.ro

info@thetahealing.ro

Va fi uimitor cum vom reuși în cele 15 zile de călătorie intuitivă prin corpul uman, să realizăm vindecari Theta Healing® în profunzime! Read the rest of this entry »

Bucuresti, Cursul ThetaHealing® ADN2 Bază, 30 – 31 august, 1 septembrie 2013

august 8th, 2013

CURSUL CARE SCHIMBĂ CURSUL VIEȚII !

Cursul ThetaHealing® ADN2 Bază

30 august 2013

31 august 2013

1 septembrie 2013

PREȚ PROMOȚIONAL, 700 RON

PREȚ REDUS PENTRU PENSIONARI, 500 RON !

Ședințe oferite la Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi de curs, în București !

Vino alături de noi!

Îți schimbă viața !

Cursul ThetaHealing® ADN Bază, București, România

Recomandăm să citiți cartea Theta Healing,  Înalță-te-te și caută-L pe Dumnezeu

Înalță-te și lucreazăa cu Dumnezeu, înainte de curs !

Această carte este alcătuită din cursurile, cărțile și manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

Curs predat de CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing®

REPREZENTANTA THETA HEALING® ROMÂNIA Read the rest of this entry »

Cluj – Napoca, Cursul Theta Healing ADN2 Bază, 25 – 27 octombrie 2013

octombrie 22nd, 2013

Suntem onorați pentru invitația noastră la Cluj Napoca pentru Cursul Theta Healing ADN2 Bază !

CURSUL CARE SCHIMBĂ CURSUL VIEȚII !

Cursul ThetaHealing® ADN2 Bază predat de Cristina G Hlusak, singura în România cu certificat de Maestru ThetaHealing® și cu Certificat în Științe ThetaHealing®, Reprezentant Theta Healing® în România din 2008

25 octombrie 2013

26 octombrie 2013

27 octombrie 2013

Ședințe oferite după Cursul ThetaHealing® ADN Bază, în fiecare zi după curs, în Cluj !

Vino alături de noi!

Îți schimbă viața !

Cursul ThetaHealing® ADN Bază, Cluj Napoca, România

Recomandăm să citiți cartea Theta Healing, Înalță-te-te și caută-L pe Dumnezeu

Înalță-te și lucrează cu Dumnezeu, înainte de curs !

Această carte este alcătuită din cursurile, cărțile și manualele Viannei Stibal, fondatoarea Theta Healing.

Curs predat de CRISTINA G HLUSAK

Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing®

REPREZENTANTA THETA HEALING® ROMÂNIA

Read the rest of this entry »

Grup de practică Theta Healing®, joi 5 septembrie 2013, București – Descoperă instrumente și tehnici pe care le poți aplica în viața ta acum!

septembrie 1st, 2013

Coaching Theta Healing® 

Practică Theta Healing®, accesează starea Theta în 30 de secunde, găsește clar convingerile, câștigă încredere și împărtășește experiențele tale cu alți terapeuți Theta Healing® din grupul nostru Arborele™, în fiecare joi  în București !

Acest grup de practică va fi ghidat de Cristina G Hlusak, instructorul cu cea mai mare experiență din România !

Cristina G Hlusak, Reprezentant Oficial ThetaHealing® România din 2008, a pus bazele tehnicilor ThetaHealing® în România și este singura în țară cu Certificat de Maestru ThetaHealing® și cu Certificat de Științe ThetaHealing® din 2009.

Descoperă instrumente și tehnici pe care le poți aplica în viața ta acum ! Read the rest of this entry »